הצעה לקניית אורגן?

מתנדב

New member
הצעה לקניית אורגן?

אני מחפש לקנות אורגן בתור אחד שמתחיל, ואני צריך את זה עבור ילד ולא למבוגר, על איזה אורגן הייתם ממליצים?

לא משנה מה התקציב...

כל עוד זה עד 3000 עדיף יד שניה. לי יש G 600 למכירה במידה ותרצה....

מתנדב

New member
דביר אני לא מחפש כרגע משהו איכותי

מדובר בילד שמתחיל עכשיו ללמוד אורגן, הוא אף פעם לא ניגן, אני מחפש בשבילו משהו פשוט ולא משהו יקר אחרי שהוא יסיים את הלימודים, והוא יידע לנגן טוב, אז אפשר לשקול לקנות אורגן מקצעי יותר, אבל בזמן הלימודים, למה צריך אורגן יקר?

שלומות וברכות לאורח החשוב....

א. לא ידעתי כמה פשוט אתה מחפש... ולכן אם הוא רק מתחיל יש את הכלים שאיש הרוח הציע. ב. אני את הG600 מוכר במחיר PSR Eרק ששם זה חדש ואצלי זה כחדש-. ג. במידה ואיש הרוח ירשום לי מפורשות שאוכל לרשום את המחיר.... ארשום זאת כאן. הצלחה גדולה.

"רושם לך מפורשות"../images/Emo13.gif

אולי גם נסדיר את זה פעם ב"חוקי" הפורום.למעישה אין כמעט חוקים חוץ מאווירה טובה.ברוך ה' למעלה משנה עם פורום יחסית תוסס ו...המצב מצויין
בלי חוקים
זה נורא מוצא חן בעיני
היה רצוי ואני שואל לדעתכם בעניין,האם אולי כדאי לעשות שירשור מידי פעם של מכירה וקניה ולרכז הכול בשירשור כזה:) לענינינו. הG600 לעניות דעתי ממש לא יתאים לילד שזה עתה מתחיל את צעדיו הראשונים.להתחלה צריך אורגנית עם רמקולים-צג ידידותי ומערכת הפעלה הגיונית ופשוטה. לאורגן שהצעתי "יש את זה".גם אם ר' מתנדב היה מבקש אורגן והסכום לגמרי לא היה משנה,ממש לא הייתי מציע לו בתור התחלה את הE80 למשל

מתנדב

New member
צודק, הסכום ממש לא משנה לי

מעניין אותי יותר שהילד יוכל להשתלט על האורגן בתור מתחיל, ולא משהו שגדול עליו

אורח חשוב בא לפורומינו../images/Emo24.gif

מה שלומך ר' מתנדב
שלושה דגמים מסדרת הPSR E מומלצים מאוד למתחילים. http://www.kley-zemer.co.il/category/yamaha-keyboards הייתי הולך בתור התחלה על האמצעי. http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={6D883D7B-E50B-481B-9EF6-2EB8EEAEA1B4}&details_type=1&itemid={50EB32FF-FD46-4C4B-BD05-FAEF3913939E} כשהבחור ירצה להוריד מהאינטרחטא שירים בפורמט midi, הוא יוכל לעשות זאת בקלות.

מתנדב

New member
תודה רבה, כנראה שאקנה את האורגן הזה

וכמובן שמחתי להגיע לפורום הזה...

למעלה