הצעה לפורום...

Naych

New member
יאאא... כל השירים שלייי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

Roy191

New member
../images/Emo6.gif ידעתי שתגיב על זה ../images/Emo3.gif

עוד לא שמעתי אותם
היום! מבטיח!

bendd

New member
שמתי לב למשו מאוד מענין...כנסו...

איך זה שתמיד כשמישהו נכנס לפה ושואל שמות של שירים ובמיוחד של עברי, בכוונה להוריד אותם בתוכנות כאלו ואחרות, אתם ישר מתנפלים עליו שזה לא חוקי ובלה בלה בלה.. תוך כדי צפייה בתמונות, שמתי לב שלרובכם לינק המגשר לקאזה מופיע על שולחן העבודה וגם אי מיול, וגם לכמה שאין לינק גישור ממשי, יש קבצי מוזיקה שזה כבר נקודה למחשבה כי אולי זה הורדות או שזה חוקי.. תחשבו על זה. האם כולנו משתתפים במעיין פשע שסלל דרכו אפילו עד למחשב שלנו..?! ועוד אנחנו מעירים לאנשים על הורדות שירים?! יומטוב.

NoAmOoOsH

New member
אממ..

אני לא כך כך אומרת לאנשים אבל כשאומרים אז אומרים שלא -לדבר- על זה בפורום כי זה לא חוקי.. למרות שיש גם כאלה שאומרים לא לעשות את זה ועדיין עושים את זה
אבל זה כבר משו אחר

ofir1988

New member
בעיקרון..

אני לא יגיד לך שאני לא מורידה שירים. מה שכן, אמנים שאני מעריכה, אני קונה את הדיסקים שלהם.

bendd

New member
ידעתי שתגובה כזאת תבוא..

אז אם מישהו נכנס לפורום לברר שם של שיר של עברי, ואומרים לו שזה לא חוקי, אבל אז הם בעצמם מורידים שירים לא של אמנים שהם מעריכים זה יכול לבוא להם בבומרנג, כי אולי זה שרשם הודעה לברר שם של שיר של עברי לא מעריך את עברי בתור אמן ואת אביב למשל כן, אז שירים של עברי הוא יוריד אבל דיסקים של אביב הוא יקנה!?!? זה או שאתה פה או שאתה שם, או שאתה מוריד שירים ואין לך זכות לבוא ולאסור את זה על אנשים, או שאתה לא מוריד שירים ואומר בלב שלם את ההדעה שלך בענין ומעיר לאחרים.

may17g

New member
המממ...

אני חייבת להגיד שגם אני מורידה שירים אבל מעט ורק לועזיים בטח לא של עברי (כאילו כן, אבל יש לי את כל הדיסקים אז מ'כפת לו?) אסור לדבר על זה בפורום כי זה לא חוקי...זה נחשב כמו לעשות עיסקאות סמים בפורום. לא אמרנו לך לא לקחת סמים. רק אל תעשה פה את העיסקאות שלך. מבין? (ואו איזו הגזמה הבאתי
) חוץ מזה שאני אישית מורידה שירים רק אם אני לא מכירה זמר או להקה (ורוצה להכיר כדי לדעת אם לקנות את הדיסק) או אם השיר שבא לי לשמוע לא יצא על אף דיסק או סינגל. נכון, זה לא חוקי...אבל פעם גם סיגריות היו לא חוקיות, ועכשיו תראה מה קורה... =)

Naych

New member
יא! ../images/Emo12.gif

מה, יש משחק לטאקי במחשב?
:| אני רוצה גם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dabnir15

New member
אתה אתה חייב את זה! זה ברשת

וזה הכי כיף בעולם! אני אביא לך לינק להורדה!

mor298

New member
../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שהדסקטופ שלנו מפוצץ...
מזה? למה כל השירים שלך נמצאים בשולחן עבודה?
תפתח תיקייה או משהו..

Naych

New member
אעאעאע ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif

למעלה