הצעה לפורום חדש ...

נתן.ל

New member
הצעה לפורום חדש ...

פורום שירים ... בוא בעיקר יהיה דיון מהותי על שירים וגם עזרה לגולשים במציאת שירים שבהם חשק לבבם ... כוונתי - גולש הזוכר רק שורה או שתיים מהשיר יוכל לשאול ושאר הגולשים יעזרו לו למצוא את אותו השיר המבוקש ... מניסיוני - שכמה פעמים שהתנגן לי איזה שיר בראש וממש לא הצלחתי להשכר איזה הוא או מי שר אותו .... זה יהיה פורום נהדר ... אגב - היה פורום כזה בIOL ז"ל והוא היה פורום פעיל למדי ...

מיכל..~

New member
נתן היקר

הצעות לפורום חדש שלח שרך הלינק שמצוקף בסוף בדף ןהנהלת תפוז כבר יהיו איתך בקשר... <הייתי מצרפת בעצמי אם הייתי יודעת איך..
אבל אני לא..> שיהיה בהצלחה.... מיכל

מיכל..~

New member
יוווו כמה טעיות....

בנוסף לכל אני גם לא יודעת לכתוב..:) הקיצר יש לינק שמצורף בתחתית הדף שם תוכל לשלוח הצעה לפורום חדש. שיהיה בהצלחה מיכל

נתן.ל

New member
אה ... תודה .... אבל ...

זה לינק לטופס בקשה לפתיחה וניהול של פורום בתפוז ... אני רק רוצה שפורום כזה יפתח ... אני לא ממש בטוח שאני הוא המומחה בתחום - אבל יש לי הרבה להעזר במומחים שבטח יגיעו לשם לדסקס על שירים ומוזיקה ...

NoyNoy

New member
זכויות יוצרים

זה לא חוקי לעשות פורום כזה, בגלל שזה לא חוקי להפיץ מילים של שירים שנכתבו ע"י אנשים אחרים. עובדה לכך היא שפעםהיה את האתר המצוין Lyrics.ch שהיו בו את המילים למיליוני שירים, ואז חברות התקליטים תבעו אותו והוא יצא מפעולה.

נתן.ל

New member
מי בכלל דיבר על פרסום מילים

לשירים ??? אגב - במסגרת של פורום זה כן חוקי - זה בדיוק כמו להגיד לחבר או לרשום לו את זה על נייר ... את זה אני יודע ... האתר ההוא נסגר כי חברות התקליטים ראו בו איום היו בו ממש מיליונים של שירים והוא היה אתר למען מטרות כלכליות (גם פרסומות זה נקרא). הצעתי היא לפורום שבוא אנשים יכלו להכנס ולשאול משהו בסגנון כזה : "שלום ... אני זוכר שיר משנות השמונים ... והמילים שלו הולכים משהו בסגנון כזה: blab labla balbla, blaba blab blab bla bla bla מישהו אולי יודע מה זה השיר הזה ?" ואז עונים לו - בטח זה שיר ישן של ג´נסיס לפני הפרסום הגדול ... הוא יצא בשנת 1590 בתקליט "gods and the Satans" .... משהו כזה ... קאפיש ??? כמובן שיכולים להתקיים גם דיונים שלמים על שיר, מזמור, זמרור, זמר, זמרת, להקה כלשהי מבלי ליחס את הפורום לז´אנר מוזיקלי מיוחד (ע"ע פורום מדונה,ווסטליף וכולי...).

צודק! באמת חסר פה פורום מהסוג הזה!

ועוד משהו מה דעתכם על פורום כתיבת שירים.... מקום שאנשים יפרסמו את השירים שהם כותבים!

כפי שהסברנו

אנחנו שוקלים פתיחת פורום כפי שהצעת. ניתן לפרסם שירים וסיפורים בפורום "ספרות ושירה".

נתן.ל

New member
מה עם הפורום שהצעתי ?

כבר די הרבה זמן ... מה קרה ? כל מה שצריך לעשות הוא לפתוח פורום והוא גבר יגדיר את עצמו ... הרי זה ידוע שלא צריך שיהיה מנהל על ההתחלה ותמיד אפשר לבחור אחד מתוך משתמשי הפורום ... לדעתי זה יהיה פורום מאד פעיל ... אני אישית יודע שאני הייתי משתמש בו די הרבה פעמים ... בגלל זה אני מציע כמותו ... נו ... בבקשה ... נטע ... מה יהיה ?

למעלה