הצעה לערן...

nomad21

New member
הצעה לערן...

מה דעתך להפוך את מכירת נשקים למן שוק קפיטלסטי? זאת אומרת לבטל את ההגבלה של ה7 מכירות ולאפשר לייצרן לקבוע את המחיר? (אם תהיה אינפציה של טנקים לדוגמא אז אנשים ימכרו את הטנקים שלהם במחירי הפסד כדי שלא ישארו בלי כסף... ) זה יכול להיות מאוד נחמד... תודה מראש

vagz

New member
זה בעיה...

כי אתה מקבל את הכסף ברגע המכירה ולא ברגע שקונים אותו בשוק השחור...

bendelac

New member
זה עדין בעיה

כי מה שיקרה זה שבברית יהיו מדינות קניניות. ז"א שהם יקנו את הנשקים של המדינות האחרות בברית וככה המדינות המוכרות יתחזקו בצורה לא הוגנת. אני מבין את כל ההצעות שרוצות לעשות את המשחק לעולם האמיתי אבל יש בעיה אחת, בעולם האמיתי יש כל מיני וסתים גם בין מדינות חברות מה שאין כאן במשחק. ולתכנן את כל הוסתים האלה זה יהיה בעיתי מאוד (בעוד שבעולם האמיתי יש כ-200 מדינות ובמשחק יהיו כמה אלפים. דוגמא לוסתים: 1. מטבע נזיל מידי מאבד מערכו. 2. שאיפה לשיוויון במכירות בין מדינות (למשל אם ארה"ב קונה מקנדה ציוד בשווי 5 טרליון דולר אז קנדה מתנה מארה"ב ג"כ ציוד בשווי זהה).

nomad21

New member
באותה מידה הם יכולים לשלוח

כוח למדינות המייצרות... גם כן עכשיו מדינות מברית יכולות לקנות את הנשק שמכרו מדינות אחרות מהברית וכך הם יוכלו למכור יותר מ7 פעמים... אני לא מבין מה אתה רוצה מהווסתים האלה, הם לא חייבים להיות על מנת שהשינוי יעבוד...

abooya

New member
זאת הבעיה!

הבעיה היא שאתה מקבל את ברגע המכירה ולא ברגע שקונים אותו!!

r0ei

New member
זה לא!

אם אתה רוצה אתה יכול להסתקל על זה כ"השוק המקומי קנה את הנשק שלי" להפך זה ממש טוב! זה כמו אומר "בו בזבז כסף על מחקר ופתוח בשבל לפתח משהו ולמכור אותו ומהכסף עוד פעם לבזבז על המחקר ופתוח" זה מעודד אנשים לפתח נשקים ואם אנשים לא יפתחו נשקים לא תוחל לקנות נשקים ואז תאלץ לפתח בעצמך! בכול מקרה זה טוב

nomad21

New member
UP

למעלה