הצעה לעלילה

חכם ניר

New member
הצעה לעלילה

אני בעד להחיות את הדמות של קרוליין, הרי זה קרה עם טיילור, אז למה שזה לא יקרה עם קרוליין? לגבי המוות שלה - התברר שהיא הייתה חיה במנזר השתקנים הרבה שנים, אפשר למצוא איזשהו סיפור כמו שטיילור הייתה בקומה במרוקו אצל הנסיך עומר ואז תתחיל לחלחל לסדרה הרגשה של חזרה לפרקים הראשונים באייטיז! מה דעתכם?

lior267

New member
too good to be true

לא יחיו אותה כמו שלא יחיו את מייסי.

אפשר להביא דמויות חיות מהעבר. כמו רוקו קרנר שכבר בא ועשה גיחה. כמו סליי - היה דמות ענקית, כמו קימברלי, סיג'יי, בקי (בת דודה של אמבר) - אבל גם אותם לא יביאו כי יש איזה אנטי לא ברור של הכותבים לחזור לאוירת שנות השמונים והתשעים.

טוב אם היא לא מתה ורידג עדיין מאוהב בה

לא עם ברוק !! אולי סיפור שונה
יש להם ילדים ונפרדו וחוזרים ביחד כמו ברוק ורידג

חכם ניר

New member
טוב, חבר'ה, זו הייתה רק הצעה לא יותר

אני עדיין איתכם בקשר לזוגיות של רידג' וברוק.

חכם ניר

New member
מה זאת אומרת היית עם קרוליין ורידג'?

אם את מתכוונת שראית את הפרקים הראשונים כשקרוליין הייתה בחיים בשנות ה-80' לפני שנפטרה מסרטן אז גם אני ראיתי.

חח ! פרקים ראשונים

הייתי אהבתי את זוג של קרוליין ורידג
יא היא מתה ובכיתי והתחלתי לאהוב את ברוק

חכם ניר

New member
בתור מי שראתה את הפרקים הראשונים

וגם אני ראיתי את הפרקים הראשונים בקשתה של קרוליין וזה לא יעזור לאף מעריץ של טיילור שקרוליין ביקשה לפני מותה שרידג' יהיה עם ברוק ולא עם טיילור כפי שהתסריטאים שיבשו ושינו בהתאם לרצונם החופשי ורק דרסו את האופי של ברוק. למרבה המזל ולשמחתנו ברוק נשארה אישה מקסימה, אנושית, מתחשבת, סקסית, אינטיליגנטית, פלפלית ולפחות לא מתיימרת להעמיד פנים של קדושה במשך הרבה שנים כמו טיילור שאי השפיות שלה נשפך פתאום אחרי שהתוודתה בפני רידג' שהזדיינה עם ג'יימס ובגדה בו וזו רק רשימה מאוד חלקית של דברים לא מוסריים ולא נאים ולא יפים שטיילור עשתה.

למעלה