../images/Emo6.gifהעיקר שהוא אוהב את עצמו ../images/Emo136.gif
יש לי אותי, יש לי אותי לאהוב... גם עברי לידר אמר זאת בעבר הלא רחוק. חוץ מזה-- למה שאחותו תאהב אותו? בסדר, אז אחותו אבל אלא אם כן יש שם איזה גילוי עריות אני לא חושב שיש סיבה מיוחדת...
פיליפו אינזאגי הוא מבקיען טוב אבל בכיין לא נורמלי.
כל עבירה הוא נופל כאילו הוא פצוע מלחמה.
גם ריבאלדו לא חסרים לו פרובוקציות משלו-- הנפילה הזאת במשחק נגד טורקיה.
בכלל, זה משהו שמאוד מוזר בכדורגל. הם משחקים אותה מסכנים כאלה לפעמים בצורה מאוד מוגזמת. זה דבר אחד לזייף נפילה כמו הנפלד בשביל לסחוט עבירה תוקף אבל ליפול ממכה קטנה ולהשתטח זה ממש ילדותי הייתי אומר. זה דבר שאין בספורט האמריקאי!! החברה לא נופלים, אם יש מכה בכוונה כל הקבוצה מצטרפת לחגיגה! תשאל את הספסל של הניקס בסדרה מול מיאמי בשנת 97. אפשר גם לערוך ראיון עם ג´ף ואן גנדי, מומחה למניעת מכות ( או לפחות לנסות). איזה מופרעים הניקס.... בבייסבול מה שקורה זה ספסל נגד השני. שיש מכות כולם עולים אחד על השני-- ממש כמו בסרט האקדח מת מצחוק. לא ממש הגזימו בקטע הזה..... זכינו לראות כמה דברים נחמדים מהסוג הזה העונה. מקרה מצחיק אך אלים ביותר היה כשדרק לואו פגע בשחקן של האוריולס, למען המוניטין שלו לא נזכיר את שמו בפרוטוקול הפורום ( סתם, אני לא זוכר מי זה היה). אז הוא לוקח בסיס ראשון. ואז הוא מתחיל להתעצבן אחריי שלואו זורק זריקה לחובט הבא. הוא מתחיל לרוץ אל הפיצ´ר. טוב, זה לא נגמר בין בניהם תהיה בטוח. In Fact-- בדרך כלל הפיצ´ר הוא האחרון שיילך מכות. ( וגם על זה יש מקרה מעניין) השחקנים באים להפריד
, סתם נראה לכם? הם באים קבוצה נגד קבוצה. היה איזה אחד מבולטימור שהביא אגרופים מלאים מה שקוראים באגרוף Left Hooks. הקהל נהנה ומעודד... לא יודע מי נצח במכות אבל מה זה משנה-- בוסטון נצחה את המשחק הזה בגדול. יש חוק בלתי כתוב בבייסבול שמתי שאתה פוגע בשחקן של הקבוצה היריבה הם יפגעו בך בחזרה. בין קליבלנד למינסוטה החלה להתפתח מעין סדרת פגיעות אחד בשני. אז במשחק אחד שנערך בקליבלנד, הפיצ´ר דאני באייז של האינדיאנס פגע בטורי האנטר ממינסוטה. טורי האנטר, שיודע שהוא האיש של הקבוצה מתעצבן ומחזיר בדרך מקורית. רץ אחריי הכדור ומפציץ את הפיצ´ר שזרק עליו.
רק חבל שלשופט לא היה חוש הומור והוא הורחק מהמשחק
עוד המון מקרים כאלה יש.... צריך לעשות איזה מאמר בנושא!! עד אז... אני רק מקווה שעופר שטרית לא ייכנס לפה ואם כבר מדברים על אנשים שלא ייכנסו אז גם אנשים מבירה נשר או מכבי. הם חטפו כמה ירידות לא נורמליות כאן.... אבל היי, מדינה דמוקרטית! על כן נשתה שישייה
ונאכל מטעמים לרוב
אהה, ועוד משהו-- למצולם אין כל קשר לכתבה...