הצעה לסיעור מוחות...

mri10

New member
הצעה לסיעור מוחות...

כמעט כבר כתבתי בכותרת,הצעה לאומית-דתית-אנושית.

נסוגתי ברגע האחרון בכדי לא להתבע על גזילת זכויות יוצרים.

תראו משהו.

השאלות/התמיהות/ההשגות שהועלו כאן בשבוע האחרון ראויות למענה הולם,יתכן ואף חלק מהשאלות זכו לתגובה הולמת.

אך כולכם יודעים את מידת הרצינות שאנו רוחשים לדברים הנכתבים כאן כלאחר יד,בין ביס לביס,בין ג'וינט לג'וינט ובין פיהוק לפיהוק.

אין שום סיכוי להגיע לעמק השווה בסוגיות היסוד הנ"ל במסגרת הפורום,נקודה.

הנה הצעה מעשית.

יתכנסו כל החברות והחברים תחת קורת גג אחת לסדרה של שלשה ארבעה מפגשים בסופי שבוע,במסגרת המפגש נקיים דיון פתוח פורה ומענין בשלל הנושאים הרלוונטים ונראה עד היכן אנו מצליחים להגיע.

אתם חוששים שיהיה כבד מדי???

אז זהו שממש לא,סוקי יוריד מידי פעם כמה דאחקות כדי לצנן מעט את המאמץ החשיבתי וגם אם יתעייף,הרי שלירי תקל מעליו במשא החלק הבידורי.

אתם יודעים מה,יש לי תחושה שגם עלולות להתפתח משם היכרויות מחשמלות בין ההוא מברית השמרנים לבין ההיא מברית הליברלים וכן להיפך.

חבר'ה,תאזרו אומץ,תחשבו מחוץ לקופסא,תחושת הבטן שלי שזה יהיה משהו מפתיע מאין כמוהו.

נו,הצלחתי להצית לכם את הדמיון או עוד לא??

יאללה תרימו את הכפפה יא חרטטנים שכמותכם,רק לפטפט כל היום עד זוב דם?? זה נראה לכם רציני??? בואו נראה אתכם גברים מגיעים ומורידים את כל ההגות המחכימה שלכם פנים מול פנים.

לילה טוב נשמות טובות.

TopSound

New member
מכיר את הנקודה הירוקה הזאת?

ההיא שמופיעה לה מדי פעם בחלון בצד?
זאת שמפתה אותך ללחוץ עלייה?
זאת שאתה יודע שאסור לך לגעת בה?
אבל לפעמים אתה רוצה, ממש ממש רוצה?
למרות שאתה יודע שזה לא רעיון טוב?
ואז הנקודה נעלמת...?
אז כזה!

מכירים את זה שאתם צועדים ברגל בשדרות רוטשילד (או בכל מקום אחר) בשעת לילה מאוחרת, ופתאום מתנגן לו מאחד המקומות השיר ההוא שלא שמעתם מלא מלא זמן והוא בא לכם ממש טוב?
http://www.youtube.com/watch?v=TmENMZFUU_0

לילה שלום!

Anna Vasserman

New member
לנקודות כאלה

עושים unfriend, או block, או delete.

ואז אין פיתוי והחיים יותר קלים...

תגיד נסיך, איפה ההודעה להילול שמי הקדוש

מלא כל הפורום כבודי

אני עדין ממתין
והיום יום חמישי, זה היום לעשות לי שמח

mri10

New member
הפוסט אהבות ושנאות במשנתו של החזון איש...

היה מכוון אליך,הרעיון שם היה שיש אהבות שלא מבוססות על שום דבר הגיוני ומובן,לא בראשית היווצרותן ולא בהמשך קיומן.

הכוונה שלי ביחס אליך הייתה שמה שלא תעשה ומה שלא תכתוב אני תמיד אחבב אותך,התכוונתי שיתפתח דיון סביב הענין ואז אוכל להביא אותך כדוגמא ובתוספת דברי הילול ושבח לנסיכנו ירום הודו ותנשא מלכותו.

אך דא עקא שעם החברים פה א"א ללכת סחור סחור,חייבים לכתוב הכי נמוך ושטחי שיש,צריך לכתוב להם ברור,סוקי אתה 10,סוקי ,דם של אצילים זורם בעורקיך,סוקי אתה חצוב מנשמת אדם הראשון קודם החטא,סוקי אתה יותר מבריק משכטמן,יותר מצחיק מסיינפלד,אתה מכדרר את זה לשער יותר טוב ממרדונה,רק ככה הם מבינים ענין.

הבעיה שיש פה כמה קנאים וקנאיות שלא מסוגלים לקבל את זה שאתה נולדת על ההר.

יום טוב נסיכנו,ואני מקווה שלר הסתחררת ממטר הקומפלימנטים על הבוקר.

Anna Vasserman

New member
"בואו חבר'ה יש מכות!"

זה מה שיגידו אלה שיהיו בסביבה...

תראה את רמת האגרסיות שרצות כאן בפורום...

אם אנשים ייפגשו פנים מול פנים זה יהיה מתכון בטוח למכות.

Anna Vasserman

New member
האדם הכי אלים כאן בפורום

זו את דידי/פומה ואאט אבר...

פעם דווקא חשבתי שאנחנו בסדר.

ואז התחלת לרדת עליי כאילו באמת עשיתי לך משהו רע - ולא זכור לי דבר כזה...

אין לי סיבה לשנוא אף אחד כאן בפורום - גם לא אותך. (עלייך אני בעיקר מרחמת כי הבנתי כמה את אדם קטן, צר עין, ועם רמה נפשית וקוגנטיבית של פרחה ממוצעת.)

בהודעות שלי אני מביעה את דעתי כמו כל אחד אחר כאן.

יש דברים שמקוממים אותי - אז אני מתקוממת.

הסתה לשנאה? את נותנת לי קרדיט גדול מידי, יקירתי

שיהיה לך יום מקסים

דידי 9

New member
הפוסטים השונאים והמסיתים לשנאה-הם האלימות.

אפילו לא פוסט אחד שלי מטיף לדברים שבאים מרוע כמו אלו שלך..

הבעת דעתך בשנאהף בנסיון להסתה, בגזענות שלך ושל החבר שלך שאלים בפני עצמו-ראסטלין
ששניכם בכל פוסט אפשרי מדברים בשבח הגנים הרוסיים ובזלזול בגנים הישראליים, בדת היהודית, בישראל עצמה...

זו אלימות, זו הסתה בעיני-והבעתי דעתי במאוד עדינות יחסית לאלימות הסמויה ומלאת השנאה של שניכם.

בטח ששלך-כאישה.

הגעת לפה מפורום "פימיניסטיות מלאות שנאה"?

גם לך יום מקסים..*פרח או משו*

ראסטלין

New member
שקרנית, כרגיל

ובזלזול בגנים הישראליים, בדת היהודית, בישראל עצמה

אם תמצאי אפילו הודעה אחת כזאת, אוכל את הכובע.
שוב, בישראלים, יהדות ( רבנים ובאבות זה לא יהדות ) וישראל.

נ.ב, את יכולה להיות טיפשה כהרגלך ולנסות להתחמק ב"אני לא רוצה להוכיח כלום".

Anna Vasserman

New member
בואי תביאי אותה בלינק

בואי תראי לי.

תביאי לינק אחד. רק אחד. של הודעה שלי שמסיטה לשנאה.

דידי 9

New member
אתמול! הפוסט על הדת שפתחת:)מלא בשנאה תביאי

אותו בעצמך, אני לא דניאל......

מעבר לעובדה שאת שקרנית!

תמיד תזכרי שהוכחת את זה :)
אמרת שכתבת את תורת המציצות-והכל היה במאקו...זה עלוב, וזה מביש-אבל את שקרנית!

אמרת גם לגבי הרוסיות-שזה נכון מה שראסטלין אומר שהן טובות בהרבה מהישראליות ואין מה לדבר על זה. נכון?
אז את גם גזענית, מה לעשות?

ועוד משהו-
המודעות שלך בקנטים:) הכאוס, השקרים השנאה שלך ליהדות*מתי את עוברת לספרד כבר* ניכרים.
חדדי מודעות. קחי איתך את הלוקה בנפשו.....

Anna Vasserman

New member

את הורסת אותי מצחוק כל פעם שאת מזכירה את עניין תורת המציצות - זה ממש פגע לך בנקודה רגישה, הא?

כולם כבר שכחו, לאף אחד כבר לא איכפת ורק את עדיין, בכל הודעה שניה שלך דוחפת את השטות הזו... תהיי בריאה...

ובפוסט שלי אתמול אין ולו טיפת שנאה, אלא רק גיחוך על דברים שהם באמת מגוחכים, ואפילו אנשים דתיים הסכימו איתי שזה מגוחך ומצחיק. איפה השנאה פה? אני אמרתי שקבוצה X הם חרא של אנשים?? איך בידיוק אני מסיטה?

ולגבי הרוסיות: תפנימי את זה. אין טעם להילחם בזה. הבחורות הרוסיות יותר נוחות למערכת זוגית. הן יותר מעניקות, יותר דואגות לגבר שלהן, יותר סלחניות, ובמיטה הן פשוט יודעות את העבודה. יש טובות יותר, ויש טובות פחות, אבל בגדול, בגלל החינוך היחסית שובייניסטי ושמרני במשפחות הרוסיות, הבנות מחונכות "לשרת" את הגבר שלהן, ומה לעשות - גברים מתים על זה!
ישראליות הן אחלה בחורות. אני לא אומרת שהן לא מספיק טובות - חס וחלילה! הן יפהפיות, הן חכמות ואינטיליגנטיות, הן מוכשרות - הכל! אבל החינוך בבית הוא שונה, והבנות פחות מרוכזות בבן זוג ונותנות פחות חשיבות לדברים ש"משרתים" את הגבר. וגם הישראליות לא פתוחות במיטה כמו הרוסיות. הרבה פעמים בשיחות על סקס כאלה ואחרות בחוג החברות הישראליות שלי שמעתי "איכס! ו-"פיכס" ו"את זה בחיים אני לא אעשה!" ו"למה שאני אעשה משהו שלא בא לי?" וכל מיני כאלה... ואני כן עושה דברים. וגם אם לא בא לי, רק כדי לשמח את הגבר שלי. וכשהגבר שלך שמח, הוא עושה גם אותך שמחה
(ואחר כך הולך ואומר:"הרוסיות הן הכי טובות" - והוא צודק
)

דידי 9

New member
פרחה מצויה=אמא שמתפשטת בפורום ועוד בזוגיות!

חחחחחחחחח איזה פרחה?!
נו באמת...אל תתני לי לדבר ממש לא יפה!

הפוסט הזה שלך ארוך מידי:) מצטערת..את לא עד כדי כך מעניינת.

אז יש הוכחות שביקשת להכל.
1. את מלאת שנאה ואלימות=הפוסט שפתחת אתמול וכל מה שדיברת ובעיקר הורה שדיברת על הדת, על ישראל..

2. אין כלים באינטרנט לדעת מי האדם מולך. במקרה שלך-שיקרת, נקודה. לא חשוב לגבי מה-מציצות, הספרדים שלך,
כל דבר שהוא-שיקרת ואין מה לעשות. שיקרת עוד במצח נחושה! ניסו להתווכח איתך שזה שקר-והמשכת. עד שהוכיחו לך ואז התפרצה
האלימות שלך. אלו העובדות! חחחחחחחח וגם עכשיו-את מכחישה! מה עם טיפול-חשבת על זה?!

3. את מתענגת כאשר החבר החולה שלך משבח את הרוסיות*לא נעים לי להגיד דברים* ואת בעצמך מבטלץת מי
שמנסה לומר לך *אני* שזו גזענות וזה לא יפה, בכך שאת עונה "זה נכון, אין מה לעשות".

אז את גם גזענית:)

מתוקה-את כל מה שאמרתי. מודעות היא התחלה מצויינת לטיפול.

בהצלחה-אלא אם מאוחר מידי...מסכנים הסובבים אותך.

Anna Vasserman

New member
עזבי אותך משטויות

רוצה לעזור לי לבחור שמלת כלה?..

אני מתלבטת
בין שתי אלה

מה דעתך?

דידי 9

New member
שתיהן יפות:) השמאלית יותר. אני מקווה שהיא לא

יקרה-שישאר לך קצת כסף לטיפול החשוב באמת......

שיהיה במזל טוב לכולכם כמשפחה:)

למעלה