הצעה לסדר

igalgolan

New member
הצעה לסדר

אין עוררין על סמכות המנהל(ת) למחוק הודעות. מצד שני אין זה סביר שכותב ההןדעה ישאר ללא הסבר מתאים מדוע ההודעה נמחקה (ורצוי גם הערות לתיקון ההודעה כך שניתן יהיה לפרסמה). אני מציע לכן שכל מי שהודעה שלו נמחקת יקבל הסבר במערכת המסרים הפנימית. יגאל גולן

???

אני לא ציפי אבל אני מנהלת אי אילו פורומים ואכן יש כללי מחיקה. אז התייחסות של מנהלת עמיתה: 1. ציפי למיטב ידיעתי היא נגד מחיקת הודעות באשר הן, אז איפה הקטצ´ ? 2. אכן נהוג בפורומים עוד מקדמת דנא שמחיקת הודעות תלווה בהסבר. ובפורומים של טל ושלי אכן מועבר מסר - אלא אם כן מדובר במציפים סדרתיים (שמן הסתם פחות דומיננטים כאן). אין בזה משום מהפיכה ניהולית - פורום הוא קבוצת דיון והמנהלת היא מנחה - לא ממש "מנהלת". בדיון עולות דיעות שונות וכל עוד הן בתרבות דיון סבירה, תפקידנו לאפשר מענה ואיזונים ולא לצנזר. אין זה אומר שאסור למנהלת להביע דיעה קיצונית כזו או אחרת ולסתור דברי גולשים, כמובן, זכות שאני משתמשת בה בתענוג רב לכשדיעה אינה לטעמי....

ציפי ג

New member
האם המסרים הפנימים של כל חברי

הפורום מתועלים למערכת המסרים הפנימית שלך יגאל? אם כן, אני מתחילה להיות נבוכה, מן הסתם קראת דברים שנועדו לעיני בלבד. ואם לא, מאיפה אתה יודע שלא פניתי במערכת המסרים הפנימית?

igalgolan

New member
תגובה

ציפיתי לתגובות כגון: 1. ההצעה לא טובה (אולי בתוספת הסבר מדוע לא). 2. ההצעה טובה (אך לא ניתן לבצעה בגלל ... ). 3. יש מקום להצעה אחרת. ואולי גם תגובות נוספות. לא ציפיתי לתגובות שקבלתי, שאינן מתייחסות כלל להצעה. רק כדי להפיס את דעת המנהלת, איני קורא בינתיים מסרים שאינם מופנים ישירות אלי (למרות שאני משוכנע שניתן לעשות זאת). מתוך קריאת הודעות בפורום ותגובות של אנשים שהודעתם נמחקה החלטתי להציע מה שכתבתי. בוודאי איני "זכאי" לתשובה לא ענינית כזו שניתן לקבל מעורך דין של הצד שכנגד. לתןמי חשבתי שכולנו באותו צד. יגאל גולן

תגובה לתגובה ל..

המסקנה המתבקשת מדברי לעיל היתה שאני אכן סוברת שהצעתך טובה, הואיל ובצעתי אותה לפני שכתבת לי על כך. אבל אם לא דברי לא הובנו, אני אסביר אני בד"כ מסבירה למה הודעה נמחקה לשולח ההודעה. לאחת משולחות ההודעות לא שלחתי הודעה שכזו, כיוון שהיא נמחקה על ידי התוכנה - המוחקת כל שרשור של הודעה שאני מחקתי. אם יש עשר תגובות משורשרות כל העשר תמחקנה. מה שכן, להבא אני אשים הודעה בפורום עצמו שתגיד שכאן נמחקה הודעה ולכן נמחקו כל השרשורים, ועם הנמחקים הסליחה. בתקווה שאאלץ למחוק כמה שפחות.

נמשך האגו-טריפ ../images/Emo6.gif

הפורומים אינם "של טל ושלה". מן הסתם, הפורומים הם של "תפוז". אך לא אחת כמוה תודה בזאת. הדבר עלול להפריע לה "להביע דיעה קיצונית כזו או אחרת ולסתור דברי גולשים, זכות שהיא משתמשת בה בתענוג רב לכשדיעה (היא שולטת בעברית, נכון?) אינה לטעמה". בזיון ל"תפוז", כבר כתבתי. אם היא תמשיך, אעלה שוב את צמד הבלונים הבלונדיני.

נאמר אין חכם כבעל נסיון

אז כאדם חכם, אני מקווה ששמת לב שמטרת הפורום הזה, הינו חוק ומשפט, ולא מעקב אחר הודעותיה של חנה בית הלחמי בפורום זה. אני חושבת שכולנו נשמח ללמוד ממך כבעל נסיון רב, בנושאים שונים הקשורים לעולם המשפט, ואת דעתך על חנה הבעת בצורה כל כך ברורה, שאין צורך שתמשיך בהבעתה.

כתבתי גם על נושאים משפטיים

כהבאת הסכם לאישור עו"ד, ובכך נמנעתי מ"הנפילה" של אותו ידיד ששכר דירה "בלי להציץ בחוזה". ממתי מאמינים למילה של בעל הבית?

אני זוכרת, ולכך כיוונתי.

אין חכם כבעל הנסיון. אולי כל פעם שישאלו אותי שאלות על חוזי שכירות, במקום להסביר למה צריך לפנות לעו"ד אני אפנה להודעותיך בנושא, ולהודעות של כמה שנפלו, כי לא פנו לעו"ד.

Cassiopeia

New member
התפרצות לדלת פתוחה

לי נמחקה הודעה בשרשור החכם שהחל יניב. ביקשתי הסבר במער´ המסרים מציפי וקיבלתי הסבר מיד. אם איתי זה עבד סבורני שזוהי דרך עבודה של ציפי כמנהלת , ואם כך , אז היא עושה מלאכה טובה גם בעניין הזה.
נ.ב. - מוזר לי הנסיון הדי קבוע ולא כל כך מובן (שכל פעם מישהו אחר מתחיל אותו) ב"שאלות" "תהיות" והמלצות לשיפור דרכי עבודת מנהלת הפורום. אני תקווה שיפסקו או לפחות יצטמצמו ההצעות מ"המנהלים הכי טובים" של הפורום קרי המשתתפים עצמם.

למעלה