הצעה לסדר

שמוליק, אני הולך צעד אחד קדימה

מורי דרך מתנדבים במשטרת התיירות עם מדים, הם בעלי סמכות ואז החוק מקבל שיניים. כל דבר אחר, חבל על הזמן. שפו ליענקיק...

שמוליק צודק - חומר רישמי יעזור מאד.

צביקה - שמוליק צודק. אם יש אפשרות לקבל את המסמך על דף רישמי של הכנסת או של משרד התיירות - זה בהחלט חומר שאנחנו יכולים להיעזר בו. לי הוא יעזור. אתם יכולים לארגן את זה? לשלוח בדואר / בפקס / להכניס את זה לאתר שלכם / לפורום וכל אחד יוריד?

העברתי קובץ שהורדתי מהרשומות

מאתר של הכנסת לעניין מכתב חתום ע"י שר התיירות אין כזה בשלב זה וזה לא חשוב כרגע מה שחשוב זה להפסיק לדבר על התופעה ולהתחיל לעשות בלי קשר לשום דבר ואם מדריכים למינהם מקבלים גיבוי מהציבור אז היגע הזמן להבהיר לציבור בכל דרך אפשרית ןלהעלות את המותג "מורה דרך מורשה" לתודעה בכל דרך אפשרית אדרבא מי שיכול להגיע לכלי תקשורת ולדבר על הנושא או להתעמת עם הלא מורשים באופן חיובי אבל תקיף שאנו משתמע וכן להעביר לכל מארגני התיירות את העתק מקובץ התקנות כפי שאני מתכוון לעשות דרך האגודה וגם לא דרכה אגב באתר האגודה במה חדש יש מסמך מועדת חוקה חוק ומשפט מתאריך 20.12.04 עם כל התקנות המדוברות בתאריכים 8-9 לפברואר יתקיים יריד בתיירות האגודה תהיה שם עם דוכן שגם נושא "מורה דרך מורשה" יהיה חלק מהווית הדוכן אז למה אנחנו מחכים

למעלה