הצעה לסדר

EYTAN155

New member
הצעה לסדר

אני מציע להכריז על הפסקת אש בין חברי האגודה לבין אלו שאינם חברי אגודה, לשנס מותניים ולהרתם למלחמה משותפת בכל החזיתות בהדרכה הבלתי חוקית! זה בנפשנו , זו הפרנסה שלנו ,זה האוכל של הילדים שלנו.אז בואו ונתעלה על משקעי העבר ונשתף פעולה לפחות בנושא הזה. כמו שהיה כתוב בשלט שהיה בכניסה לפלוגה (כשהייתי בסדיר) "אם לא נהיה תלויים זה בזה נהיה תלויים זה ליד זה" אז תחשבו על זה !

יענקיק

New member
אין מלחמה,אין צורך להכריז על הפסקת

eytan 155 שלום איתן לעולם לא היתה מלחמה ביננו המדריכים המוסמכיים בנושא ההדרכה המוסמכת יש ביננו חברי אגודת מורי הדרך שבחרו בדרך ההליכה עם ההגודה.ויש שלא חברי אגודה.הצדק איתך שאין מספיק אכיפה מצד השלטונות בישראל.לכן אנחנו כמדריכים מוסמכים נלחמים דרך האגודה בנושא הזה.אני יצאתי עם חברי צביקה בוכמן לבדוק אוטובוסים עם מדריכים לא מוסמכים.באזור "מנזר לטרון"ומיני ישראל.לכן הפעולה הזואת היא בשביל כולנו.לכן זכותך להיות חבר אגודה או לא.ועם רצונך להיות איתנו יחד באחד הימים שאנחנו בודקים אוטובוסים עם מדריכים.בדקנו בעבר ואנחנו בודקים היום.כל מדריך יכול לתרום במלחמה נגד ההדרכה הבלתי מוסמכת,שחודרת לגופים גדולים.מוסדות וקיבוצים רבים.אני מאמין שהדרך הטובה היא יחד כולנו דרך אגודת מורי הדרך בישראל .לכן אנחנו ממתינים לך ולחברים נוספים למבצע "אכיפה"בנושא ההדרכה המוסמכת. בתודה יענקיק

EYTAN155

New member
התכוונתי להתנצחויות הבלתי פוסקות

אני גר בצפון ומוכן להרתם לכל פעולה בצפון. אבל לפני שאני אתחיל לעצור אוטובוסים אני צריך שיהיה לי ביד מסמך רשמי שבו מצויינות כל התקנות הרלבנטיות.אני מציע לכנס את כל מי שמוכן להתנדב למשימה לצורך השתלמות.ויפה שעה אחת קודם!

יענקיק

New member
מלחמה בהדרכה הבלתי מוסמכת.

שלום ותודה איתן 155. נשמור על קשר דרך הפורום או האימאל שלך.במבצע הקרוב באזור הצפון תוזמןלהשתתף יחד איתנו.אין לנו סמכות לעצור אוטובוסים.אנחנו רושמים בלבד את שם חברת האוטובוסים,האם יש מדריך מוסמך,ולא אנחנו מוסרים את כל הפרטים למשרד התיירות לטיפול.אנחנו נשמח לכל עזרה בנושא הדרכה בלתי מוסמכת באזורך .כל פעם שאנחנו נמצאים בהדרכה אנחנו בודקים אוטובוסים חונים במסעדות, באתרים השונים,מצינים את התאריך ,שם חברת האוטובוסים שנמסרים לידי צביקה בוכמן שמרכז את נושא האכיפה באגודת מורי הדרך.לסיכום תודה. יענקיק

קובץ מהרשומות

מצ"ב קובץ שהורדתי מאתר הכנסת מהרשומות אגב כדאי להכנס לאתר הכנסת להקליד באופציות החיפוש את המילים מורה דרך ותופתעו מה תמצאו שם!!!!!

נווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif

צביקה! הנה לך כמה חברים שמוכנים להתנדב למשטרת התיירות לאכוף את נושא ההדרכה הבלתי חוקית. אך רק כדי שהחוק לא יהפך לש--ק, יש צורך במדים כדי לתת לחוק שיניים. תבדוק בבקשה בדרגים שלך מה האפשרויות, כאשר כהתחלה נתחיל באכיפה הזו - הכל כך כואבת מבחינת מורי הדרך. לדעתי, יהיה לזה אפקט מדהים!!! בין כל חברות הטיולים, ובעיקר הגדולות שבהן, מבלי לנקוב בשמות.

יענקיק

New member
אכיפה של הדרכה מוסמכת.

ראשית תודה זאות מלחמתנו של אגודת מורי הדרך בחוסר אכיפה .ולכן נוצר הקשר עם חבר הכנסת מר הרצוג,היום שר הבינוי והשיכון.בקשחו לרשימה של מדריכים לא מוסמכים,כמו כן ,כל מדריך מוסמך חייב לעזור לנו. כל אחד או אחת מאיתנו יכולים לשמש תצפיתנים לרשום כל אוטובוס עם מדריך לא מוסמך.להעביר את הנתונים לנציגי האגודה לטיפול מידי.באשר לחוק הוא חוק. הבעיה היא האכיפה ההצלחה לאכיפה היא לחץ בדרכים על המדריכים הבלתי מוסמכים.הסוכנים שדרכם הם נבחרו.לכן כל אחד ואחת הם כולנו למטרה זו. בתודה יענקיק

המדריכים הבלתי מוסמכים במתח כי

כי יענקיק בשטח! כל עפם שיענקיק (רבים גוף ראשון) בשטח הם בודקים, רושמים ומוסרים. ישר כח. הוא נלחמים בהם בשצף קצף כמו שעשה עד היום כחברי מועצה פעילים באגודה בשנים שעברו. ובא לציון הגואל!

יש לי תחושה קשה

שמחכים שמי שהוא יעשה מה שהוא מה הקשר ליענקיק עשה או לא עשה לפני יומיים הפצתי בעזרתו של מיכה רגב טופס התנדבות להחזרה אלי במייל עד היום חזרו אלי 0 טפסים בקשתי גם ממי שכבר פעיל במסגרת למלא את הטופס כדי שאדבר עם הדרגים למסד את זה אני צריך נתונים מספריים השבוע במסגרת ההשתלמות שלי אפגש עם כל מי שעוסק במתנדבים בלי נתונים מספריים משוערים לא אוכל לקדם את הרעיון לגבי המדרכים הלא מוסמכים האם הם חוששים או לא זו בעיתם בלבד אדרבא שלא יחששו וימשיכו במעשיהם

הטופס שלי מלא. לאיפה להחזיר?

וחוץ מזה - אני מתכוון לעשות את זה לבד, לקחת משמרות מתמיד במדים ולקחת פרטים של מדריכים לא מוסמכים ושל נהגים שנותנים להם לשבת בכיסא מדריך.

יענקיק

New member
משה פרנק בשטח

שמשה פרנק בשטח ,אין לנו מה לחפש בשטח.אין לנו מה לחשוב על הדרכה בשטח.משה פרנק סידר הכל.יש אלוהים במרומים,לכן לנו למדריכים לא נשאר. בהצלחה משה פרנק.כולנו מדריכים מוסמכים. בתודה יענקיק

pinzo01

New member
זו הפעם הראשונה שהבנתי משהו מיענקיק

אין לאף אחד סמכות לתת דו"ח כלשהו אין לאף אחד אפשרות לעצור טיול ולהוריד מדריך לא מוסמך המשטרה לא עושה כלום כי היא מחכה לתלונה האם עד כאן הכל מדויק ? אני הבנתי שצריך גוף שיש לו כלים לאכיפה כמו משטרת ישראל שאמורה לטפל במי שעובר על החוק אז אחד מהשניים או שיש חוק ומשטרת ישראל חייבת לטפל בעניין או שאין חוק ואז אין כל אפשרות לעשות מעשה תקנו אותי אם אני טועה

שמוליק, ביקשו מאיתנו דבר פעוט מאד

ביקשדו שנאסוף פרטים מלאים על כל מיקרה של הדרכה בלתי חוקית שאנחנו רואים. ביקשו שנעביר את הפרטים לצביקה בוכמן בפקס או בטלפון או בדוא"ל. מי שרוצה למסור - יופי. מי שלא רוצה למסור - גם יופי. צביקה הבטיח לטפל בזה כמיטב יכולתו. אני מאמין ברצינות כוונותיו ומוכן להירתם לזה. אני מקוה שהוא יצליח. אני מקוה שיהיו עוד רבים כמוני. אני מקוה שמנכ"ל משרד התיירות יפעל בנידון כמו שהיבטיח שיפעל. מעבר לזה אין לנו יכולת להשפיע. מי שורצה להשתתף בנסיון להלחם בתופעה של הדרכה בלתח מוסמכת - מוזמן להצטרף לנסיון. השאר יכולים לכתוב בפורום. גם זה בסדר. יש חוק וביקשו שנאסוף מידע על עבירות שמתבצעות במטרה לטפל בהן. זה מה שביקשו.

pinzo01

New member
עוד פ'ם אחזור על הדברים

אני כמובן אעביר לצביקה חומר על הדרכב לא חוקית כמיטב יכולתי ואני סומך עליו שהוא יפעל כמיטב יכולתו בנושא שאלתי היתה בהקשר של אכיפת החוק האם קיים חוק /הוראה כלשהוא והאם הוא מובא לידיעת אוכפי החוק קרי המשטרה ??? לכן מאד ארצה לראות את ההוראה הזו יוצאת ממשרד התיירות וחתומה ע"י שר התיירות או משרדו אם יש לך או לצביקה את המסמך הזה אשמח לקבלו

למעלה