הצעה לסדר

הצעה לסדר

לאחרונה רבות מאד ההודעות של אנשים שאינם יודעים בדסמ מהו, מתבטאים בגסות, מנבלים את פיהם, ומתנהגים כאילו הם המציאו את הבדסמ וכל מי שאינו מסכים איתם, ראוי למטר של קללות וגידופים. אני חושבת שעל מנת לשמור על רמת הפורום שלנו צריך לעשות כמה דברים - א. כשמגיע לכאן אחד מאלו ושואל שאלה - אחד מאיתנו יענה לו ברצינות, אני מציעה שלא נתחיל במסכת ירידות ובדיחות, מניסיון- אלו רק מעודדים טרולים. ב. לבקש מזוד למחוק הודעות שמפרסמות מספרי טלפון וכאלו. זו הגבלה מקובלת בפורום. כמו כן, אולי אפשר להתחיל לחסום משתמשים שמציפים את הפורום. ג. להתעלם מטרולים. לכולנו יש די שכל בראש ואנחנו יודעים היטב מתי מדובר בטרול, זכרו אסור להאכיל את הטרולים
אז מה אני רוצה? אי מבקשת שתביעו את דעתכם בעניין ואם יש לכם הצעות נוספות, אולי נוכל להגיע להסכמה ביננו כדי לעשות את הפורום שלנו נעים ולהשאיר אותו ברמה ראויה.

Master Eagle

New member
פומי, את אשמה בכל. את מאכילה את

כולם, גם את הטרולים בעוגיות שלך.... צריך אולי לקבוע תורנות טרולים. בכל פעם מישהו מוותיקי הפורום יענה ברצינות. אחרת זה באמת יהפך לקרקס אחד גדול

אייבורי

New member
../images/Emo5.gif אופססססססססססס

ידעתי ששכחתי משהו לא להאכיל את הטרולים. ממממממממ מבחינתי זה רעיון פנטסטי פומי. למרות שאני חייב לציין שמידי פעם השתוללות בבוץ עם טרול, גורמת לי אושר רב.

Dirty Dick

New member
טרול רעב לא יותר מסוכן?

אולי מי שבתורנות גם יאכיל את הטרולים יקרצף את חדרי הצ'אט יקשור (לא לריב יש מספיק לכולם) מחדש את כל הלינקים?

למעלה