הצעה לנייד

שושה100

New member
הצעה לנייד

שלום רב, ברצוני להצטרף לאינטרנט של 012 ובמסגרת המבצע ב5000 מציעים נייד LG ואינטרנט לשנתיים. האם כדאי? תודה שושה

Jan22

New member
איזה נייד ? איזו חומרה ?

מצד אחד LG מציעים חומרה סבירה במחירים יחסית נמוכים ,מצד שני את מתפשרת על עמידות מארז ממוצעת.

שושה100

New member
מפרט הנייד בבקשה

ותודה על ההתייחסות. שבת שלום, שושה http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site

שושה100

New member
העתקתי את המפרט

מחשב נייד E500-G.AP1DE - חדש מעבד מבית אינטל בעל פלטפורמת Santa Rosa Intel Core 2 Dou T7250 2GHz מערכת הפעלה Vista Home Premium צורב מובנה DVD Super Multi Dual Layer קורא כרטיסי זיכרון מובנה : SD/MMC/MS/MS Pro משקל 2.7 ק"ג בלבד כולל סוללה . מצלמה אינטרנט מובנית . כרטיס רשת אלחוטי - 802.11b/g WLAN Bluetooth . E500-G.AP1DE תעודת אחריות דגם מפרט טכני מעבד Intel® Core 2™Duo Processor T7250(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2cache מעבד זיכרון 1GB (667MHz, Dual Channel Support, Up to 2GB) (2Slot) זיכרון תצוגה 15.4" Glare WXGA (1280x800), Fine Bright Technology סוג Intel® GMA X3100(up to 384MB based on system memory 2GB) כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA 5400 RPM דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore™4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 ETHERNET רשת יציאות (SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות PCMCIA תקשורת מהירה יציאות נוספות 4USB,RJ11,RJ45,VGA,S-Video Out,SPIF,Mic-in,Line-in,DC In, IEEE1394 יציאות נוספות מידות 358X259X27mm מידות משקל בק"ג 2.7KG With battery משקל מערכת הפעלה Vista Home Premium מערכת הפעלה כללי כסוף צבע

Jan22

New member
בממוצע בישראל היום

הדגם הספציפי הזה עם כרטיס מסך X3100 עולה בסביבות ה6K ,ומה שיותר מצחיק שעם כרטיס חזק יותר (ה8400GS) הוא עולה פחות. בכל מקרה אם המחיר שמציעים לך הוא אכן 5K לנייד ,אז יש פה חיסכון בהשוואה לשאר מחירי השוק. מבחינת שירות לקוחות (ח.י. מחשבים) שירות בסדר גמור. מבחינת הפן המאסיבי של הנייד - LG עובדים בשיטת כסף עבור חומרה ,וזה מה שאת מקבלת פה.אם את מחפשת מארז עמיד וחזק לנפילות וכו' - זו לא הכתובת. ----------- מעבר לזה מה הדרישות שלך מהנייד ?

תותית42

New member
חתונה קטולית ../images/Emo197.gif

אני בדעתו של JAN22ו ואוסיף
הדגם E500-S.AP4DE זול יותר ועם כרטיס גרפי Nvidia Geforce Go 8400M(128MB) יותר איכותי מהדגם המוצע במבצע לידיעתך ב 012
את בחתונה קטולית ( לא יכולה להתגרש ) למשך תקופה די ארוכה , ומנועה לעבור למתחרים ( עם המבצעים של מחר , עדיף לבחור באופצית מעבר מחברה לחברה ) את מגבילה את עצמך לתחרות בין החברות ( ספק אנטרנט ) עוד
האחריות במבצע לשנה אחת /, לדגמים הנמכרים בשוק החופשי האחריות ל שנתיים אני אישית בטוחה ש 012

שושה100

New member
דרישות

אופיס מלא ואינטרנט בלבד, לא גיימר, לכן המחיר של 4000 נראה לי סביר, רק שאינני מבינה באיכויות כרטיסי מסך וכולי. לגבי עמידות מארז, אין נפילות אצלי או חבטות. שרדו לי 4 שנים דגמים של HP ללא כל בעיה. האם כרטיס המסך המוצע כאן סביר? אחריות לא משחקת אצלי כל תפקיד היות ומיימי לא הצטרכתי כל תיקון ל3 הניידים שהיו לי כל חיי. ואם כן, תמיד יש מעבדות לא של היבואן שמתקנות. שאלתי היא האם הנייד חזק ולא" חלש" מידי, שלא ייתקע ושירוץ חלק. המון תודה על התשובות, שושה

תותית42

New member
RoyBO אני מבינה שיש לך ../images/Emo28.gif

לך יש Dell XPS M1330 ועד כמה שידוע לי , אין תמיכה במערכת הפעלה Windows XP אם כך , אני מבינה שאתה עם איכסטה תאשר אם אני צודקת

RoyBO

New member
מאשר.

וחסר שני דרייברים באתר של דל לXP ואותם אפשר למצוא ממקורות אחרים אני מעדיף ויסטה למשחקים ובכלל יוצאת עוד מעט SP1

תותית42

New member
גם אני ממתינה ל SP1 ../images/Emo215.gif

גם אז הספידו את ה XP אך במיקרוסופט דאגו לעדכן ולשפר כמה טוב להיות עם מערכת הפעלה חוקית ואני אישית תמיד ממליצה אך ורק חוקי העידכונים מגיעים און ליין וזה שווה , מאשר לחסוך כמה שקלים ולשלם בכל מיני תקלות משונות במערכת ההפעלה

kobi 23

New member
אין שום קשר תותית

גם אם יש לך מערכת הפעלה לא חוקית את יכול לקבל את כל העדכונים (המיותרים ברובם) אונליין. כולל כל התוכנות שכביכול מקבל רק מי שיש לו מערכת הפעלה חוקית. המטומטמים בMS חושבים שע"י כל מיני מנגנונים כאלה או אחרים הם באמת מגינים על המשתמשים ועליהם. דרך אגב,לפני כחודשיים הייתה בעיה רצינית במערכת לכל המשתמשים.......כן החוקיים. מי שהייתה לו מערכת לא חוקית לא חווה שום בעיה

האנשים מרדמונד מקבלים שכר

בעוד שכל אלו שמשנים ומשפרים את הלינוקסים למינהם לא. כמה זמן יעבור עד שהשיפורים של חובבי הלינוקס, יעמדו באותה שורה של הרדמונדים? הרבה מאוד זמן בעוד, שברדמונד מקבלים שכר, מה שמאפשר להם לעבוד ולעבוד בלי סוף. לכל חובבי הלינוקס למינהם, אין כל שכר, כך שלהתקדם זה מקשה, כשאין לך גב כלכלי. זה משהו קטן שצריך לפנים בנושא הכלכלה. משהו קטן נוסף שאני מאוד ממליץ להפנים זה, שאין צורך לנבל את הפה, כל הודעה שניה פה.

odedya

New member
לא לגמרי נכון,

לינוקס נתמכת על ידי חברות שונות כמו סאן ו-IBM. ההפצה הפופולרית ביותר היום, אובונטו, היא פרי מאמציה של חברה דרום אפריקאית בשם קאנוניקל. אז נכון שיש הרבה מפתחים מסביב. למשל צוותי התרגום לעברית. אבל יש שם גם חברות שעומדות מאחורי הפצות שונות. יש עדיין דברים בהם אובונטו לא תרגיש נוחה למשתמש וינדוס. אבל, בסה"כ יש לה הרבה מאוד להציע. הבעיה ברוב המקרים היא החיים בעולם של וינדוס.

גם זה נכון, ללינוקס יש הרבה מסביב שעוזרים

אך, נכון להיות.. לינוקס עוד הרבה מאחור, אך זה נכון להיום. היום מה שגורם לחלונות להיות משהו הרבה יותר יציב זו התחרות, על זה אין לערער. התחרות היא זו שגורמת למיקרוסופט ליצור משהו טוב יוצר, יציב יותר, תחרותי יותר. כך שלינוקס טוב מאוד, אך הרבה מאחור (לבנתיים).

bar666xp

New member
XP לא הספידו כל כך מהר כמו את איכסטה..

אפילו את ME לא הספידו במהירות שמספידים את איכסטה... היו הרבה תענות כי XP התמיכה לאחור לא היתה הכי טובה שבעולם {והיא באמת לא הייתה טובה}. XP SP1 כבר היה בהחלט שיפור מהותי ביציבות המערכת {אבל גם XP הייתה הרבה יותר יציבה מאיכסטה בתחילת דרכה}. וביכלל XP SP2 בנתיים המערכת הפעלה הטובה ביותר מבית MS אחרי 3.1/3.11... או מDOS הישן והטוב
לצערי {או לשימחתי} איכסטה בנתיים ניראה כמי שהולכת בדיוק מדהים בצעדיה של ME... עם על ה""אהדה"" הגדולה שיש לי לMS אני מעוד ישמח אם הם יפתיעו בSP1 וישפרו באמת את המערכת למצב שהיא תהיה לפחות ברמת יציבות של XP SP1 {ליציבות שאני רואה בUBUNTU אני אפילו לא מצפה מMS להגיע}.

בעניין הויסטה

אני מעוניין לקנות מחשב זהה לשלך, איך הויסטה רצה עליו?איזו ויסטה קיבלת? האם ה- SP1 אמור לשפר את הנוחות שלה?

RoyBO

New member
עובדת בסדר

לפי תגובות על הבטא של SP1 יש שיפור משמעותי.

תודה על התשובה

אם כך אני אמתין עד שיתחילו למכור את המחשב הנ"ל עם SP1. יש השערה לכמה זמן זה ייקח עד שיתחילו למכור אותו עם SP1 ?

למעלה