הצעה למתלהבים

meirkl

New member
הצעה למתלהבים

גם אני קראתי את השטויות והפרובוקציות של אפרי משהו, ובשניה הראשונה ישר קפצה לי תגובה למסך. אבל עצרתי והחלטתי שהוא לא ראוי להתייחסות, כי זו בדיוק כוונתו. יש כאלה שכותבים כאן לא לשם ויכוח, לא לשם ניסיון לשכנע או להשתכנע, אלא לשם עשיית מהומות, כברובוקציה, להכעיס. עדיף פשוט להתעלם, וכך תימוג הודעתם בעמודים האחוריים. אחרת השרשראות דוחפות דברים חשובים יותר לאחור. לתשומת לבכם.

meirkl

New member
לגרשון או אנדריי

הפורום הזה הוא פורום של שנוי. אני בעד פתחון פה מכסימאלי, אולם מה שמבדיל בין דמוקרטיה לאנרכיה זה מניעת ניצול כללי הדמוקרטיה לשם השתלטות עליה. כשמישהו פועל להריסת הפורום והופך את הפורום לכלי ניגוח תוך שימוש בפרובוקציות זולות, השמצות ללא בסיס וסילוף האמת, לא בושה למחוק את האשכול החולה (כריתת גרורות סרטניות לשם הצלת הבריאות?).

efri halperin

New member
למאיר, גרשון ואנדרי - מאפרי

ידעתי שסה יבוא - לא ידעתי כמה מהר - אכן דילמה קשה, אני מציע שתעלו אותה לבית הדין העליול של התנועה - וכרגיל בבית דין יש זכות טענה לצדדים. אתם בחלון הראווה, תפעלו כמיטב הבנתכם, ברור לכם שאני מתנגד להסרה של החומר השקול הזה, המנסה להעמידכם בפעם הראשונה אל מול המציאות, בכל מקרה תפסידו - אלא אם תשנו את קו המחשבה שלכם ואת התבטאויותיכם ופעולותיכם בהתאם. שבת שלום אפרי

פה זה הרבה יותר פשוט

בית הדין זה אני ואנדרי. הודעות לא הולמות,לא קשורות, כאלה שחוזרות על עצמן שוב ושוב ועוברות על כללי הפורום פשוט נמחקות. כך שהדברים לתשומת ליבך

efri halperin

New member
אני אשתדל לגוון

אנדריי, גרשון אני מתפלא עליכם, איזה גיוון יש בכל מילות הגנאי נגד דתיים וחרדים באתר שלכם, עד שנכנסתי היום ועשיתי לכם קצת בלגן אידיאולוגי (ויש לי כוונה להמשיך) כל האתר שלכם היה אותו שטאנץ. הטענה על מסרים קבועים ומוכוונים היא טענה אשר אתם הראשונים הצריכים להתמודד עימה, אם יש מישהו שריענן לכם קצת את האתר, קצת למגינת לבכם - זה לא אתם ולא תומכי שינוי באתר. מסרים לא ראויים, בלתי חוקיים, וולגריים - תורידו, לדעתי לא תמצאו כאלה בדברי. אפרי

efri halperin

New member
לידידי מאיר בעל הנס (miricle)

יש לי תוכנה מיוחדת שמחפשת את השם אפרי בפורם שלכם - ומוצאת אותו גם כשזה לא קשור לסירחון האטומי שלכם. כדאי לכם למצוא איזה שם קוד בשבילי, לפחות יקח לי איזה כמה דקות לפענח, יש לי גם תוכנת פיענוח. סת..ם אין לי תוכנה, ראיתי "מתלהבים", אז נכנסתי. שבת שלום דרך אגב נרות שבת הדלקתם ??, קידוש ליל שבת תגידו היום, לא חובה הכל לעשות בפועל, מספיק להיזכר בבית סבא, ולספר על כך לילדים. סובלנות, מסורת, נועם הליכות, יושר, יושר אינטלקטואלי, מוסר - זה שם המשחק, אך לעיתים, כאשר הצד השני מנסה להכות למטה, צריך לרדת לרמתו, ביחוד בשלב משחק המילים ועל מנת למנוע את ההידרדרות למשחקים הרבה יותר מסוכנים. שוב שבת שלום.

sheketz

New member
ערב שבת

טוב, אז אחר הצהריים בשעה ארבע יש סרט ערבי אחר כך מקלחת והולכים לקרוא ספר בחדר. בשעה שבע ארוחת ערב ואחר כך יוצאים לעשות סיבוב בעיר... הולכים לדיסקו...

efri halperin

New member
ספר בערב שבת, - תענוג אמיתי

כל זמן אתה נהנה הערב שבת שלך, אני נהנה בשבילך, בייחוד קריאת הספר. אנו כידוע עם הספר, וערב שבת עם ספר טוב - אין דבר טוב מזה, וגם סרט ערבי, וגם דיסקו - כל עוד אתה מרגיש טוב עם עצמך, זה על-הכיפק. רק אל תנסה להאשים אחרים (ובייחוד חלשים ממך) בצרות שלך ובקשיים שלך.

דווקא חשבתי לבלות מחר

עם החברה בקניון הרים. אבל רק רגע, הוא לא נסגר במקרה? אויש, נכון, הוא נסגר. כנראה שנשארים בבית היום. חבל....

למעלה