הצעה למפלגת שינויי

shnatan

New member
הצעה למפלגת שינויי

לנכבדי טומי לפיד שלום והצלחה! אני תמהה למה אתה לא פונה בתשדירים לאוכלוסיית הנכים ולא יוזם פעילות לעזור להם במצע.לצערנו זו אוכלוסייה גדולה ששוה עוד כ4 מנדטים.המפלגות הגדולות לא עשו כלום,התחלת יפה מאוד בוא נקרע להם את התחת עד הסוף! במפלגת מרץ חשבו על זה איפה אתה? אני בעלה של נכת ראייה תשלח צוות צילום וש הרבה מה לעשות למשל למה חברת החשמל לא עושה הנחות לנכים על חשבון הביזבוזים שלהם? איפה חברות הכבלים? האם ילדיי הנכים לא ראויים לשיפור במצבם?אני מעמד ביניים עובד בשתי עבודות ואין מספיק כי אני מממן פרזיטים חרדים ופוליטיקאיים מושחתים משפחת דון קורליאונה(משפחת שרון),אני ליכודניק שרוף לשעבר אבל נמאסו. אני רוצה לעזור לך 056-412998 ,אין זמן תפנה לאוכלוסייה הזו ובוא נעשה תשדיר חזק בהצלחה!!

../images/Emo41.gifשינוי דווקא כן מסייעת לנכים

הנה למשל פעילות בתחום החקיקה מהכנסת האחרונה:
הצעת חוק הביטוח הלאומי (תיקון- כפל גמלאות): ככלל, לא משולמת יותר מקיצבה אחת בעד פרק זמן אחד. לפי ההצעה, לנכה המגיע לזיקנה תשולם הקיצבה הגבוהה בתוספת50% מהקיצבה האחרת, וזאת מפני שלנכה יש צרכים מיוחדים. ההצעה הונחה על שולחן הכנסת.
חוק הביטוח הלאומי (תיקון מס 40) : הצעת החוק קובעת תשלום קצבה גדול יותר למשפחות בהן יותר מילד נכה אחד. החוק אושר בקריאה שנייה ושלישית.
הצעת חוק הבחירות לכנסת - מספר תיקונים בחוק הבחירות שמטרתם להקל על הציבור להצביע. בין התיקונים הסדרת דרכי ההצבעה של נכים ושל נשים השוהות במקלטים לנשים מוכות. הצעת החוק אושרה בקריאה שנייה ושלישית.

למעלה