הצעה למפגש פורום עתידי

מטאטא

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

על זה בדיוק חשבתי: קצת תרגול של מכות באוויר, ואולי עבודה (בלי מגע מלא) עם בן זוג. לא נראה לי שזאת צריכה להיות בעיה רצינית. מי בעד?

מטאטא

New member
אה, ושכחתי גם לומר...

שדווקא לפורום הזה, שבו אתה מוצא את עצמך בעמדת התגוננות כמעט מתמדת, כדאי שנביא את "הצד שלך" בדיון. אני יודע שזה לא יהיה באמת שיעור, אבל זאת תהיה התחלה. אתה זה שבדרך כלל אומר לאנשים שהם לא מבינים מה זה אגרוף תאילנדי או לחימה משולבת, ומזמין אותם לאימון. אז קדימה! הערה קטנה: אם אני לא טועה, לחימה משולבת מורכבת גם מקרטה קיוקושינקאי. אז אולי יש עמידות או טכניקות מהשיטה הזאת שאפשר להציג?

mapopo

New member
למטאטא - תגובה ../images/Emo81.gif

אוקי, זה נכון שאני בעמדת התגוננות כל הזמן, אבל בגדול אין לי מה להוכיח לפורום, כל אחד זכאי לחשוב את מה שהוא רוצה, מה שמעצבן אותי זה העיקרון שאנשים מדברים מבלי להכיר לעומק את השיטה או על מה שהם מדברים, וזה יוצר דיס אינפורציות רבות. השיטה שאיתה אני מתאמן מוכיחה את עצמה שוב ושוב, הן בחיים, והן בתחרויות, והן כאומנות שלעצמה כשיטה יעילה להתמודדות עם מצבים שנקלעים אליהם בחיים, הן באופן פסיכולוגי, הן באופן התקפי, והן באופן הגנתי. לגבי שיעור: אין בעיה רק נשאלת השאלה : מי רוצה? ומתי? MAPOPO

הצעה לתכנון האימון הבא

לדעתי הגישה שלפיה יוחלט איזה שיטות להדגים צריכה להיות לפי תחומי לחימה ולאו דוקא לפי שיטה. אם נפגיש ארבע שיטות קשות באימון אחד , אז נלמד בעיטות ומכות ידיים של אגרוף תאילנדי, ושל טאיקוונדו ושל קיוקושינקאי, כל אחד בגישה שלו. לכן לדעתי צריך לגוון. צריך להחליט במה אנו רוצים להתנסות. למשל, כבר התנסנו בשעור על בעיטות סיניות (בן טל-שחר) ועבודת ידיים רכה. ייתכן שנרצה שבאימון הבא יהיו בעיטות יפניות או קוריאניות, עבודת ידיים קשה, מפרקים, נעילות, חניקות, לחימה מקרקע, התגוננות ממצבים מסויימים, ואולי אפילו שעור בנשק מסורתי. כך ניתן להחליט איזו שיטה לזמן ואת מי. חייבים להעריך את השעורים ליותר מ - 45 דקות !!! מה דעתכם ?

הצעה לתכנון האימון הבא

לדעתי הגישה שלפיה יוחלט איזה שיטות להדגים צריכה להיות לפי תחומי לחימה ולאו דוקא לפי שיטה. אם נפגיש ארבע שיטות קשות באימון אחד , אז נלמד בעיטות ומכות ידיים של אגרוף תאילנדי, ושל טאיקוונדו ושל קיוקושינקאי, כל אחד בגישה שלו. לכן לדעתי צריך לגוון. צריך להחליט במה אנו רוצים להתנסות. למשל, כבר התנסנו בשעור על בעיטות סיניות (בן טל-שחר) ועבודת ידיים רכה. ייתכן שנרצה שבאימון הבא יהיו בעיטות יפניות או קוריאניות, עבודת ידיים קשה, מפרקים, נעילות, חניקות, לחימה מקרקע, התגוננות ממצבים מסויימים, ואולי אפילו שעור בנשק מסורתי. כך ניתן להחליט איזו שיטה לזמן ואת מי. חייבים להעריך את השעורים ליותר מ - 45 דקות !!! מה דעתכם ?

למעלה