הצעה למפגש פורום עתידי

מטאטא

New member
הצעה למפגש פורום עתידי

נראה לי שכולם מסכימים שהגישה הכללית במפגש האחרון הייתה "רכה": כל השיטות שהודגמו היו "רכות" לפי מיטב הבנתנו. אולי כדאי שבמפגש הפורום השלישי נפגוש אמנויות לחימה "קשות", כמו לחימה משולבת, אגרוף תאילנדי, טייקוואנדו, קיוקושינקאי וכו´? מה דעתכם?

mapopo

New member
למטאטא שלום

רעיון נחמד, אבל לחימה משולבת עוסקת גם בקראטה וגם באגרוף תאילנדי כאשר אגרוף תאילנדי לא ניתן לעשות ללא מגנים מתאימים, כפפות, מגני רגליים, מגן ביצים (למי שיש ביצים) ומגן שינים. גם אנחנו באימונים אומנם לא עובדים חזק מאוד בשביל לפצוע, אבל למפגש פורום.. אגרוף תאילנדי ממש לא מתאים!! - יהיו פציעות אנחנו לא מכירים את הנפשות הפועלות, את רמת הרגישות שלהם, את המיומנות שלהם בלתת מכת אגרוף עם כפפה גם אם יהיו כריות אימון וכודמה.. לכן אני מציע לרדת מאגרוף. לגבי קראטה - אני חושב שקראטה נשאר קראטה גם אם הוא בשיטה של יותר מגע מלא פחות מגע מלא.. כך שזה לא ישנה מי יתן את השיעור. היסודות הם אותן יסודות ומי שמכיר את היסודות יכול לעשות כל תרגיל במידה והוא מיומן מספיק. בכבוד רב, MAPOPO

שומפי

New member
mapopo היקר !

לא נתת את דעתך בקשר לטיקוואנדו. יש לך דעה בנושא ?

mapopo

New member
טקוואנדו ../images/Emo13.gif

יהיה נחמד אם משהו יעביר באימון טקוואנדו, אתה מכיר משהו שיכול לאמן אותנו באימון פורום הבא?? MAPOPO

שומפי

New member
אז נכון , יש לי שער קצר...אבל יש לי

סימני הכר אחרים שבהחלט מצביעים על היותי - נקבה !!! (באימון הבא - תן לי 5 דקות איתך לבד ...
).אופס בקשר לטיקוואנו - המאמן שלי מלמל משהו בקשר ללהעביר שעור באימון הבא (באימון ה- 3 ), אני יכולה לשאול אותו שוב פעם - אבל כמובן כאשר זה יהיה רלוונטי . מה משמעות הניק שלך ? |דובי

שומפי

New member
אז נכון , יש לי שער קצר...אבל יש לי

סימני הכר אחרים שבהחלט מצביעים על היותי - נקבה !!! (באימון הבא - תן לי 5 דקות איתך לבד ...
). בקשר לטיקוואנו - המאמן שלי מלמל משהו בקשר ללהעביר שעור באימון הבא (באימון ה- 3 ), אני יכולה לשאול אותו שוב פעם - אבל כמובן כאשר זה יהיה רלוונטי . מה משמעות הניק שלך ? |דובי

mapopo

New member
אוויי סליחה שומפית... ../images/Emo23.gif

לא ידעתי שאת בת!! שומפי זה לא שם של בן??
בכל מקרה אשמח להתייחד איתך 5 דקות
MAPOPO (סתם נייק)

מטאטא

New member
מצטער להפריע לאוהבים ../images/Emo99.gif ../images/Emo8.gif

שומפי, אצל מי את לומדת? האם הוא היה במפגש הפורום? האם הוא רוצה להעביר שיעור במפגש עתידי? האם את חושבת שאנשים ירצו להעביר אימון "קשה"?

שומפי

New member
המון שאלות ! מטאטא יקר :

אני לומדת אצל מורה בשם דייגו , הוא היה במפגש הפורום (פעם התלהבתי ממנו אבל התברר לי שהחליפה והחגורה השחורה עשו לי את זה ...) לפי מה שהבנתי ממנו הוא רוצה להעביר שעור באיזה שהוא מפגש - אבל צריך לשאול אותו עוד הפעם . האם אנשים ירצו לעבור אימון קשה ? אין לי מושג ! צריך לשאול את האנשים .שחכתי משהו ?

שומפי

New member
עידודו !!

הייתי באימון , ולא רק שהייתי , אני אחת האנשים ששאלו עליך !!! ממש רציתי לראות מי אתה - אחרי כל המכתבים שאתה כותב לבן - אני ממש מסוקרנת לראות מי אתה ואיך אתה נראה ! האימון היה ממש מגניב ! שמחתי לראות את כולם (למרות שלא ממש הכרתי את כולם ...לא נעים לבוא לאנשים ולשאול - "מי אתה בפורום "...) , באו כמה ידידים שלי והמאמן שלי - שזו ממש הייתה הפתעה ו..... זהו !. פעם ראשונה שכבתי על הדשא בפארק הירקון , מתחת לעצים ונשמתי . זה נשמע כל כך "רגיל" , אבל זה כל כך לא רגיל , זה היה מן ....זה היה בן ! ואתה יודע מה זה בן ... מיכל .

טוב רק לידיעתך אני דומה ל.......

ז´אן קלוד ואן דאם בשילוב של ברוס לי.......
ולא רק שאני דומה להם אני גם חזק כמוהם...... אז תיזהרו ממני אנשי הפורום, עכשיו כאשר אתם יודעים מי אני אני מציע לענות לי כל פעם שאני שואל שאלה ולא להתחכם כי אז יום אחד אולי ואן דאם בשילוב ברוס לי יבקר אותכם ויעשה לכם את זה: #$%%^^***&^^^%$##@@$$%%
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני עידו ואני נראה כמו עידו, אני חושב!!!
גם אני כבר מת לפגוש אותך שומפי, אז נחכה לאימון הפורום הבא....... ביי, עידודודו הלוחמצ´יק

שומפי

New member
עזוב , לא תוכל ללכת אחר כך .. ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif

שומפי , זה בעצם אמור להיות צ´ומפי מ - 543וחצי - התוכנית עם יונה אליאןוששי קשת ...ונכון בתוכנית זה היה בן , אבל מה לעשות ? אני בת !!!

mapopo

New member
לשומפית הפטישה ../images/Emo88.gif

טוב, בכל מקרה מעכשיו את שומפית בשבילי
דגש על ה אות - ת בסוף.
מהאיש שלא יוכל לעמוד דקה אחת כנגד שומפית
MAPOPO

מטאטא

New member
אני חשבתי על גישה יותר מאשר אימון

אני יודע שבאגרוף תאילנדי (וגם בהרבה שיטות "קשות" אחרות) חלק ניכר מהאימון הוא עבודה עם כפפות מיקוד, שק אגרוף וכו´. אבל נראה לי שאפשר להציע גישה במהלך אימון "קשה". לא חייבים להשתמש בכפפות. אפשר להסתפק בעמידות, תרגולי בעיטות ומכות (באוויר). אבל זאת רק דעתי...

mapopo

New member
מטאטה יקר

אין עמידות באגרוף תאילנדי , חוץ מעמדה קרבית רגילה, שכפפות מכסות את הפנים. אומנם הבעיטות באגרוף תאילנדי הם מעט אחרות, ויותר המשכיות, במטרה לקטוש את היריב עם הבעיטה. אכן אפשר לתרגל הכל באויר וגם עם בן זוג, גם בלי ככפות וציוד מגן לדוגמה מכת גא´ב ועם בן זוג, ותרגילים איך להתחמק ממכה כזאת וכודמה, או הגנות לבעיטות, ועוד התחמקויות עם הגוף, ראש, ואיך לתת מכת אגרוף בצורה הכי קצרה והכי יעילה עם דגש על תזוזות של מותן נכונות, מכות קרוס, מגל, וכו... תזמונים של מכות לאחר שהיריב תוקף וכודמה... יש הרבה מה ללמוד! השאלה האם אנשים רוצים להתנסות בעניין?? MAPOPO

למעלה