הצעה למנהל הפורום....

הצעה למנהל הפורום....

כמו שאתה בטח יודע הרסו את הפורום רוק... אפילו המנהל כבר לא ניכנס..... בקיצור רצית לשאול אותך עם אכפת לך שנדבר בפורום הזה על יותר מכלי נגינה אלה בכלל על מוזיקה???

wiz

New member
אני לא המנהל אבל...

אני לא חושב שכדאי. זה יהרוס את הפורום הזה ואת המטרה שלו. אפשר כמובן לדבר על מוזיקה בכלליות, אבל לא להפוך את זה לפורום רוק 2, שיכניס לפה את כל האנשים שיתחילו עוד פעם לריב, ולשפוך את הזבל שלהם על הומואים ולסביות, ולא על מוזיקה. ותיצור איתי קשר באיסיקיו 111378009 בבקשה. אני צריך לדבר איתך.

תגובה

בעיקרון לא ממש מפריע כל עוד הנושא הראשי נשמר (זאת אומרת להכניס את הכלים של הלהקות לדיון) ובקשר לפורום רוק, אני אישית פניתי להנהלה והצעתי לעזור שם נראה איך זה יתפתח.

a_duck

New member
........

מה כבר יש לך לנהל פורום רוק? במה אתה יכול לעזור? מה כבר אתה מבין בזה יא הומו? זה גם פוורם מטאל ואם מישהו ישאל על מטאל או פאנק מה אתה תגיד לו? אתם סתם הומו שמכיר רק את נירוונה ופינק פלויד... וחוץ מזה למה מחקת את התגובה שלי כי צדקתי?

נכון אני הומו ששומע נירוונה

אבל פינק פלויד מגעילים. אתה נחסמת לכתיבה בפורום הזה. מקווה שיכניסו מנהל לפורום רוק שיחסום אותך כבר שם. עצה לחיים: אם אתה תדבר ככה גם ברחוב לא תגיע לגיל 16.

OPERATi0N_iVY

New member
תיקונים לשגיאות הטיפשיות שלכם:

קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ל א שומע נירוונה.... 1. אם הטעויות שאתה מתכוון אליהן זה שכתוב KURDT KOBAIN מאחורה - אז קראתי איפשהו שבאותו הזמן קורט התלבט איך הוא רוצה שיקראו לו.. 2. בוטלג = משהו שלא יוצא רשמית מהלהקה....ויש כל מיני בוטלגס(לא רק משהו שמקליטים בהופעה): כל מיני הופעות שלהם לBBC, אוסף אחד שיצא אחרי שקורט מת וכל השטויות האלה.... וראיתי פעם באיזה חנות בוטלגים של נירוונה אבל אני לא מצליח לזכור איפה.... עוד דבר: אני לא איזה מעריץ ואין לי מושג מאיפה אני יודע את כל ה*** הזה... ולמה חסמת אותי???? בגלל שהHOTEL CALIFORNIA המעצבן הזה אמר לך???

אוי באמת.....

לא קשה להחליט עם לחסום משתמש שחוץ מהודעה אחת או שתיים עם מסתכלים ברשימת ``הודעות אחרונות של משתמש זה`` כל הודעה הוא קורא למישהו הומו או היםי מסריח או דברים מפגרים אחרים....

OPERATi0N_iVY

New member
HOTEL מה הקטע שלך?

רואים איך שאתה מתחנף לקורט קוביין הזה ומנסה לגרום לי לקלל.... אתה ממש מתעניין בי אם אתה קורא את ההודעות האחרונות שלי......

למעלה