הצעה למנהלי הפורום
אני בפורום כבר כמה זמן, ואותם דברים שמעצבנים אתכם מעצבנים גם אותי. למנהלים יש תפקיד חשוב בפורום, ומטרתם להשליט את הסדר לטובת קוראי הפורום. לכן יש לי כמה הצעות: 1. לעשות הודעה "דביקה" שתמיד תהיה ההודעה הראשונה שמסבירה: א. כמה פרקים יש לעונה הראשונה. ב. שעוד לא ידוע כמה פרקים יש לעונה השניה. ג. העונה השניה תשודר מחדש בספטמבר, והיא עדיין לא צולמה. 2. לעשות הודעה דביקה נוספת שמסבירה נוהל לגבי ספוילרים: כמו שראיתי שאמרו כאן, כל הודעה שמכילה ספוילר, כותרתה חייבת להיות -
+מספר הפרק המדובר - וכל התוכן יהיה בפנים. ככה מי שעוד לא ראה את הפרק ידע לא לפתוח את ההודעה. בכל צורה אחרת, אנשים מדי פעם מתחילים לכתוב משהו לגבי השאלה שלהם בכותרת, ואנשים עונים בכותרת וככה נהרס, אפילו אם הם לא פתחו את ההודעה. עוד דבר שקורה, אנשים לא יודעים באיזו שאלה מדובר, אז מי שלא ראה את כל הפרקים אולי יתפתה לפתוח כי אולי מדובר בשאלה לגבי משהו שהוא ראה והוא יוכל לענות, ואם לא אז נהרס לו וממש חבל. או מצד שני, אנשים לא פותחים בכלל הודעות כי הם לא יודעים במה מדובר, וככה מי שכתב את ההודעה לא מקבל תשובה. לדעתי, במקרה שמישהו עובר את אחד ה'חוקים' האלה [בעיקר לגבי ספוילרים], כדאי למחוק את הודעתו לאלתר, אבל [!] לידע במסר אישי בטון נעים לכותב ההודעה שלפורום יש חוקים והוא מוזמן לכתוב את הודעתו שנית בצורה המתאימה. [זה נשמע קצת מורתי, אבל הבנתם את הקטע] בכל אופן, לדעתי זה רעיון ממש טוב, בגלל שגם לי זה עולה על העצבים שכל הודעה חדשה שנפתחת כאן היא "כמה פרקים יש לעונה ?" / "מתי מתחילה העונה הבאה ?" / או שיש הודעה שמכילה ספוילר ואין סימן. מה אתם חושבים ?
אני בפורום כבר כמה זמן, ואותם דברים שמעצבנים אתכם מעצבנים גם אותי. למנהלים יש תפקיד חשוב בפורום, ומטרתם להשליט את הסדר לטובת קוראי הפורום. לכן יש לי כמה הצעות: 1. לעשות הודעה "דביקה" שתמיד תהיה ההודעה הראשונה שמסבירה: א. כמה פרקים יש לעונה הראשונה. ב. שעוד לא ידוע כמה פרקים יש לעונה השניה. ג. העונה השניה תשודר מחדש בספטמבר, והיא עדיין לא צולמה. 2. לעשות הודעה דביקה נוספת שמסבירה נוהל לגבי ספוילרים: כמו שראיתי שאמרו כאן, כל הודעה שמכילה ספוילר, כותרתה חייבת להיות -