הצעה למנהלים

mr nice guy

New member
הצעה למנהלים

יש לי הצעה שאולי תמשוך יותר משתמשים לפורום. לדעתי, שינוי שם הפורום ל"סינאסים ותופעות על טבעיות" משהו בסגנון ימשוך יותר משתמשים, כי רוחות רפאים, גם לי בהתחלה נראה כזה ילדותי ושטותי. לא ממש הבנתי משם הפורום על מה הוא. הצעה, אם היא לא טובה אל תהרגו אותי....

I am a freak

New member
הצעה יפה....

אמממ... רעיון יפה... בזמן הקרוב אני אתחיל לשנות קצת דברים בפורום, כמו שכבר הזכרתי. ישנם כמה תהליכים שצריכים להסתיים- ואז אני אתחיל לפעול
תודה על ההצעה....
שבת שלום,

mr nice guy

New member
אין בעד מה,

פשוט אם זה ימשך ככה נצטרך לעשות סיאנס לפורום :) חח, צריך לעורר אותו קצת. שבת שלום לכולם!

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

זה בתוספת כל הדברים שאני מתכנן- ישנו מאוד
שבת שלום,

Aimee

New member
דווקא סיאנסים ותופעות על טבעיות

נשמע קצת מעורפל, חוץ מזה מה האחוז שיודע מה זה סיאנס לעומת אחוז שיודע מה זה רוחות רפאים, ומתוך האחוז הזה כמה באמת מבצעים סיאנסים? אני אוהבת את השם כמו שהוא

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני חשבתי דווקא על השם "סיאנסים ורוחות רפאים"- אבל זה לא רעיון טוב....(
) לכן... תציעו לכאן את השמות שאתם חושבים שיתאימו
תבחרו שם בדרך הבאה: 1. שהשם לא יהיה יותר מדיי מדוייק, שיהיה כוללני (יש מילה כזאת בכלל
)- כדי שהנושא של הפורום יהיה רחב ויהיו המון נושאים לדבר עליהם. 2. שיהיה יפה
3. שימשוך את תשומת הלב של הגולש
אם יש לכם עוד רעיונות "כיצד לבחור ת'שם"- פשוט תוסיפו. דרך אגב- ברוכה הבאה לפורום
שבת שלום,

Aimee

New member
זה צריך להיות כוללני

בלי להשמע מיסטי מדי או דתי. אני אוהבת את "עולם המתים" כי גם אם אנשים לא ידעו מה זה אומר זה ישר מושך את העין ובודקים את זה. חשבתי על "העולם הבא" או "החיים שמעבר" אבל זה כבר נשמע קצת דתי, ויש אנשים (כמוני) שנרתעים מזה כמו מאש. ותודה

Aimee

New member
קודם שייכנסו

כי בינתיים אין כאן לא שדים ולא ערפדים, רק הרבה רוח

peter Wi

New member
"רוחות, שדים וישויות"

נשמע טוב. כל הזכויות שמורות לדנה.

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifהצעה../images/Emo36.gif

עברתי על ההודעות שלכם שוב (עם השמות) ומצא חן בעיניי השם שאיימי הציעה. "החיים שמעבר"
זה יכול לדבר גם על רוחות. החיים שמעבר לחיים שלנו. או החיים שמעבר למוות.
זה יכול לדבר גם על החיים שמעבר לחיים הרגילים- כל התופעות שיוצאות מהנורמה. נשמע לי רעיון טוב. (ו.... אני לא חושב שזה דתי משהו.... (
)) אממממ.... יש הסכמה
למרות שגם השם שהציעה דנה יפה.... נצטרך לעשות סקר.... *בקרוב* יום נעים,

יש לי כמה הצעות טובות!

החיים מעבר לרגיל... תופעות על טבעיות.... מעבר ליקום.... תופעות בלתי מוסברות..... על טבעי... החיים שמעבר גם נשמע לי רעיון מצויין!!!!!!!! התגלויות רוחניות....

black buttercup

New member
אממ..מעניין מאוד...

השמות לא נשמעים לי מתאימים כ"כ. מעבר לרגיל? תופעות על טיבעיות זה לאו דווקא רוחות, מעבר ליקום? מה הקשר? על טיבעי, שוב זה לאו דווקא רוחות. תגידי, לא אמרת שאת נכנסת לפה רק כדי להגיד שאין רוחות ושזה בולטיש? אה נירית? פה ובמקומות נוספים!

למעלה