הצעה למנהלות - סקר

טגח

New member
אז ככה רק למעך שתדע כמה עשיתי עליך.

יש לי רק 10 שנ"ל,יש לי תעודות הסמכה למכונאות רכב(סוג 2')ל6 סוגים שונים של צנרת(גבירית,מובילית,SP,פקסגול,מולטיגול וליפסקי)יש לי הסמכה לתיקון והחלפת ברזים אלקטרוניים ומערכות ביוב חדשות של י.שטרן.. יש לי רישיון נהיגה דרגה ב'(עד 4 טון) חשבון הבנק שלי (העו"ש נכון ליום אתמול)מכיל מינוס 24 אלף ש"ח אחרי שבאותו היום העלתי את המסגרת ל 25 אלף בחיסכון יש לי 40000 ש"ח ולבת שלי יש את אותו הסכום בערך יש לי משכנתא שעומדת על כ-340 אלף ש"ח יש לי עוד 4 הלוואות שיחד עומדות על כ100 אלף ש"ח יש לי דירת 3 חד' של 58 מטר בחולון, משכיר אותה ב450 דולר ושוכר כאן 4 חד' ב585 דולר מספר נעליים 45... אישתי בעלת תואר שני בפילוסופיה... יש לה ים שנות לימוד... מצבה הכלכלי זהה לשלי.... מה למדת מזה? שבטח הפילוסופית דבילית כי היתחתנה עם תפרן דביל? או שהסקר שלך ממש לא יגיד כלום על שום דבר לאף אחד??? זה מה שחשבתי.... שי שלא מפרסם תעצמו בטח לא בקשר לשיפוצים ואיסטלציה.... בטח שלא לגבי קשר לסנפלינג או מתן טיפולים לרכבים בליילה....

jusuf pasha

New member
נו שרברב, נכנסת בדושניק כמעט באבי

אביו. עכשיו אתה מרגיש הקלה? אנחת רווחה?! לא רוצה להיות גס אבל, לא הייתי מתפאר ב-י' שנות לימוד. זו לא הצלחה כזאת היסטרית. אולי גם התגובה שלך היתה טיפה אחרת ואיכותית יותר לו היו נוספות אי אלו שנות לימוד נוספות. ובצנרת, רובנו הגברים דיי מבינים בסופו של יום...........

טגח

New member
אז רק עבורך יוסף...

אני רק רציתי להביע את דעתי על הסקר הדבילי ... אבל א ני באמת לא מתפאר בהשכלתי... ובצנרת הריי כולם מבינים...גם נשים... אבל הסמכות לא נראה לי שיש לכולם.. וזה היה גם ...אני לא אגיד פירסום,אבל זה זה.. וכן עכשיו אני מרגיש קצת יותר טוב..להוכיח לאדם שהוא למרות השכלתו...לא ממש בן אדם..סתם איש קנטרן וחצוף...וגם קצת..רק קצת..שקרן.. שוב...ממליץ על שי גל.... שי

yoelth

New member
../images/Emo124.gifבתור מי שעוסק בהשכלה יומיום

מאוד חשוב שתזכרו ש: "ההשכלה לא בהכרח מפחיתה את הטיפשות"

שוב עונים לי?

שוב?????????????? מה אמרתי? שאנשים לא ששים לספר על השכלתם? מה העניין? אגב, אני מכירה לא מעט פרופסורים שאידיוט הוא שמם השני אצלי בבית. וואללה, כמה שהם משכילים, הם מכירים כמעט בע"פ את כל סליל הדנ"א, אבל אין להם מושג ירוק איך אומרים בוקר טוב בבוקר.

yoelth

New member
המפוזרת למען הסר ספק

ולמען עם ישראל הקורא בפורומנו זה, הריני להצהיר בזאת, כי במקרה הספציפי שלך משפטי המוזכר לעי"ל אינו נכון.

דושניק

New member
פעם אחרונה ודי!

הסקר אנונימי! מה לא ברור? אין שמות, אין כינויים, אין כתובות IP, א נ ו נ י מ י! ריבונו של עולם, איך הצלחתם להפוך הצעה פשוטה של "דע את שוכני הפורום" ל-"יא מתשנא, מה כפת'ך כמה שנות לימוד יש לי"? לא רוצים? לא צריך. גם ככה המנהלת איבדה את הסיסמא שלה. נכון עופרה? גם התפלגות לפי מתחמים לא מעניינת, או שמי שגר בציפרי יש לו רגשי נחיתות וזה מפריע לו?

באמת די כבר.......

מה אתה לא מבין ב:לא מעניין אותנו כמה שנות לימוד בממוצע יש בפרום? או ב: לא מתחשק לנו אנונימית או לא, לספר כמה שנים למדנו? או ב: לא יעזור בית דין, אתה מתנשא לכל אורך הדרך, ואם כלכך חשוב לך לדעת איזה אחוז גולשי פורום מודיעין גמר דוקטוראט במדעי הטבע, עם התמחות בגנטיקה, תת התמחות בגנטיקה של נמלת הקציר........אז לך אל הנמלה עצל, ראה דרכיה וחכם.

דושניק

New member
את מדברת בשם כולם

או שתמיד את מדברת ברבים? או שזה רק את ושי? זה לא משנה גם אם נרצה לעשות סקר "בעד ונגד שפעת העופות" - אין ניהול בפורום הזה.

טגח

New member
עכשיו יש לו גם טענות על הניהול של

הפורום...אח"כ זה על ראשי המדינה והנה הרצח הפוליטי הבא... ככה נולד רוצח ככה "מחנכים" ילדים ללא להיות מרוצים מכלום ככה נהיה עולם דפוק.. האיש הוא ממש הדובון לא לא.. והנה יוצא המרצע מהשק.... אין ספק שאני הייתי בסדר במקרה ההוא.. אני נגעל מאנשים כאלה...ועכשיו יבוא הניק השני שלו לעזרתו(או השלישי או המיליון) כי הרי אין מצב שיש עוד 1 כזה...אולי כן אבל הוא כבר בכלא.. נמאסת אתה שומע?

למעלה