נקווה שתצליח לראות את הדרך מהאבק שיצטבר שמה מאחורה חחח
S Silly Wisdom New member 7/4/10 #23 ווווווווווואי!!! המממ נשמע לגמרי טוב. למרות שאין לי רישיון ואיך לעזאזל מגיעים לחור הזה? - יש מצב לארגן הסעה? בתחילת מאי מתאים לי מאוד. אחרי זה- אין לי מושג אם אהיה בארץ או לא...
ווווווווווואי!!! המממ נשמע לגמרי טוב. למרות שאין לי רישיון ואיך לעזאזל מגיעים לחור הזה? - יש מצב לארגן הסעה? בתחילת מאי מתאים לי מאוד. אחרי זה- אין לי מושג אם אהיה בארץ או לא...
S syrus New member 8/4/10 #27 סילי... בנוגע לתירוצים אנחנו כבר רגילים לשמוע אותך מתרצת לא קל יותר לכתוב "לא" וזהו?
S Silly Wisdom New member 8/4/10 #30 לאאאאאאא אני מתה לבוא- חולה על טיולים!!!! רק תדאג שהפעם זה יהיה כשאני לא בחו"ל...
L Lee Noize New member 8/4/10 #25 בעניין אני לומדת ראשון שני שלישי רביעי אז אם זה יהיה בחמישי זה יהיה מעולה.
X X ר ת ו ר New member 8/4/10 #28 אממ בתור נהג מבצעים בחטיבה צפונית,עזה אני מוכן לעזור ללמד נהיגה מבצעית
B Blaster New member 9/4/10 #31 נשמע מגניב לאללה אם זה יהיה באמצע שבוע, אני לא מאמין שיש מצב שאבוא...
P Pacmanit New member 10/4/10 #35 מה פתאום סכנה, היא רגילה לנהיגה אתגרית על הקלנועית שלה.. היא התקינה בה טורבו!