הצעה למאמר-כלי עבודה

• פותח הנושא Rשף
  • פורסם בתאריך

Rשף

New member
הצעה למאמר-כלי עבודה

הכרה של כלי העבודה ואופן השימוש בהם. אני תורם את חלקי (מתוך הודעה שלי בפורום ב YNET): מקדחות: סוגי המקדחות שקיימים: "רגילה" שרק מסתובבת, לעץ מתכת וכ"ו רוטטת-לבטון פטישון-שיפור של הרוטטת (זהירות קודחת בבלוקים כמו בחמאה) במקדחות רוטטות לרוב יש אפשרות לקדיחה רגילה. ראש המקדחה (אליו מכניסים את המקדח)- במקדחה רגילה ורוטטת יש צורך לחזק את המקדח עם מפתח מתאים (לבוש יש ראש עם סגירה קלה ללא מפתח-מומלץ), בפטישון המקדח מתחבר פשוט על ידי קליפס בשיטה שנקראת SDS. לבוש (ואולי לאחרים) יש מקדחה בה ניתן להחליף את הראשים. עוד תכונה של מקדחות היא ויסות המהירות- מהירות קבועה בחירה בין מהירויות על ידי מתג שליטה במהירות על ידי מתג ההפעלה היפוך הכיוון כדי לשלוף מקדח שנתקע או להברגה. ולבסוף חשוב גם ההספק, או הכוח שיש למקדחה.

Rשף

New member
הצעות-

סוגי משורים ידניים/חשמליים (JIGSAW, דיסק) רוטר (מה זה בכלל ?) פטישים, מברגים ברגים וסוגים דבקים

רוטר זו מכונה עם סכין צורתית

שמסתובבת כאשר היא בולטת ממשטח בתחתית המכונה משמשת לעשיית קנטים בכל מיני צורות בעץ

ברוך הבא,שמח לראות אותך פה. תודה על החומר. בכוונתי לפתוח במאמרים כתבות על כלי עבודה ובהם כלים חשמליים.כל חומר יעלה למאמרים . אין לנו בררה וחייבים לכתוב לבד ,כי אי אפשר להשתמש בחומר שיש עליו זכויות יוצרים. יש לי למשל המון ספרים בכל הנושא של עשה זאת במו ידך.הכי קל היה לצלם משם. אבל זה אסור.

אסור לצלם - אבל אפשר להמליץ

מה דעתך ליצור רשימת ספרים מומלצים ולסווג אותם... עץ, ברזל, גינה, למתחילים/למתקדמים... דניאל

כנס ל"אמזון" תמצא שם עולם ומלאו של ספרים בכל נושא שתרצה,מסווגים לנושאים.ואפילו תוכל להזמין. ספרים בעברית כמעט שאין ,ובטח לא ברמה של הספרים שיש בחו"ל.

עכשיו נעלבתי.

ראבאק לשלוח אותי לאמזון? אמרת שיש לך מספר ספרים טובים אבל זכויות יוצרים. אני בקשתי שתמליץ. עכשיו מחקתי את העלבות. דניאל

fortune

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראבאק... וואלה.

fortune

New member
../images/Emo103.gifיש גם ידנית, עם מנואלה

כזו, "פרמיטיבית" שקודחת עץ.

fortune

New member
עדיין גם היא שרירה וקיימת

ונהדרת למי שידו אינה משגת, לעבודות מזעריות כמו קדיחת חור ביציקות גבס, דיקטים וכד'!

למעלה