הצעה לכל הירושלמים ..

GPZiv

New member
היית אז בפורום?

אם כן, סליחה שלא שמתי לב וכמובן סליחה בשם יחזקאל. אהבתי את התמונה שלך בכרטיס.

stilgur

New member
תודה תודה... אם תרצו את שם הצלם זה:

מ ש ט ר ת - י ש ר א ל אין מה לומר, פשוט אומנים, איזו רזולוציה, איזו תפיסה נכונה של קרני השמש, איזו ראיה מדהימה של מצב קיים ולנצלו לאומנות... פשוט אין מה לומר... מאסטר פיס (אוף שיט)

GPZiv

New member
בילבי?

אני מבין שאת בונה על קוטנה של העיר: 22:30 הסרט שאורכו הוא... חצי שעה? כך שנשאר לנו רבע שעה להגיע? ואם נאחר, נשלח למזכירות? או שהסרט הוא בעצם סרטון פרסומת/ קמפיין/ תשדיר בחירות באורך של כשלושים שניות על דקה? גם גילי יבוא.

לא זיו .. אני בונה על זה שלא תתחיל

להתארגן שיגמר הסרטון אלא תצא ישר מהבית .. זו היתה כוונתי ובבקשה תשב מוכן מול הטלויזיה כדי שתוכל לצאת ישר לדרך כי לך יש דרך קצת יותר ארוכה מלנו .. בילבי

vmax*

New member
גם וגם....אז....

מצטער אני הולך לסרט שקבעתי מראש...ומקליט את המפגש לצפות אחר כך שיהיה לכם מפגש נעים...עד הפעם הבאה

vmax*

New member
חס וכרפס....אני?

לעולם לא....אבל אם הייתי מקבל הודעה מוקדמת קצת.... טוף נראה אולי אם תהיו ילדים טובים...אבוא אחרי

zataomm

New member
היה מנוע?

בטח שהיה מנוע. או במילים אחרות: היה מפגש? אם כן אז כולי התנצלויות וניצולים ובקשות סליחה ואפיים ארצה, עברתי שם ברבע לאחת (רק אז חזרתי מהחתונה) וכבר לא היה אף אחד רק הבני דודים עמדו מחוץ למסעדה.

טופי

New member
ואו

תודה שאמרת שאין אף אחד, אחרת הייתי מרגיש ממש אידיוט אם הייתי קם עכשיו מתלבש ונוסע לרח´ עזה... אבל אם יש עוד מפגש ירושלמי נא להודיע לי גיא, 054 377567 או ICQ 15638212

Easy_Rider

New member
חזרנו עייפים, אך מרוצים !

ובכוונתנו למסד את הנושא ... דרך אגב , גילי הפסיד לי 2:0 בשש-בש ... הטורניר ימשיך בפעם הבאה ...

stilgur

New member
הלו, הלו...

מה ? את הניצחון שלי (או לחילופין ההפסד של בילבי) לא מספרים ? ? ?

ספייק ®

New member
אני קורא עליך תיגר!

... בשש-בש כמובן
מה אתה חושב שאתה יכול לבוא לאיזה מפגשון מצומצם ולנצח שם את כולם בקלות וזהו? חכם על חלשים ...
אני מזמין אותך לדו-ששבש בצהרי היום ברחוב המרכזי של העיר, הרוח תשרוק חרישית, העיר תעצור את נשימתה, ניירות בודדים יפזזו לאיטם ברוח וכולם יחכו למשפט הפתיחה של השריף ... "שלוף ... את הקוביות ונראה אותך גבר!". מתאים לך "מארס" במשחק הראשון? או לרחם עליך קצת?
ספייק, נזכר בעונג בשש-בש המילואים המפורסם ומותח את אצבעותיו.

stilgur

New member
מפגש ירושלמי...

אז ככה למפגש הגיעו : בילבי, איזי, גילי (עם הדיוורז´ן), GPziv, ואנכי... באיחור של 30-40 דקות. ישבנו עד 00:30 בערך במה שהיה פעם סביון ואח"כ עברנו ל"דאון טאון (עאלק) וישבו עד עכשיו באגון. היה נחמד, היה סבב. נעשה את שוב - מבטיחים ! בכל אופן, להבא נתאם ונודיע קצת יותר מראש ודובר על מפגש קבוע בפרקי זמן קצובים ! (בונוס על המפגשים של חמישי). מפגשי ירושלים יוצאים לדרך...

למעלה