הצעה לטרייד

88nothing

Active member
הצעה לטרייד

טרייד משולש שכולל את לב הקרח של דני אייג' פעם נוספת.
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y79zrdnw

בוסטון:
נראה כרגע שלבוסטון 4 בחירות מחוץ לוטורי בדראפט הקרוב, שזה יותר מידי שחקנים צעירים לשלב בקבוצה שרוצה אליפות.
בהתחשב בעובדה שרק בקיץ הם יוכלו ללכת על דייויס, לבחירות האלה אין ערך ממשי למהלך כזה.

עוד עיניין זה שאייג' לא אוהב לשלם מעל 80% מערך השחקן, ולכן לא נראה את רוזייר מקבל את מה שהוא רוצה בבוסטון, השנה יש להרבה קבוצות כסף ככה שיכול להיות שיקבל הצעה שבוסטון לא תשווה וכך תאבד אותו ללא תמורה.

עד כאן ההקדמה.
בוסטון נותנת: גורדון הייווד, גלן בראון, טרי רוזיאר יבוסלה ורוברט וויליאמס + בחירת הדראפט שלה ושל הקליפרס השנה לדטרויט.

בוסטון מקבלת: אנדרה דראמונד, JJJ.

בשורה התחתונה.
חוסכים גם השנה וגם שנה הבאה.
מקבלים 2 שחקנים ששווים יותר מהשכר שלהם.
משפרים ערך שניתן לתת על דייויס.

ממפיס:

מקבלים בלייק גריפין, גלן בראון
נונים: פרסונס, JJJ

כדי להתמודד עם מפלצות המערב לממפיס חסר שומר איכותי, בראון הוא כזה.
נכון לעכשיו גריפין עדין טוב ומנוסה בהרבה מJJJ.
ובכל אופן JJJ הוא לא שחקן שבונים סביבו קבוצה, ככה שהאבדה שלו היא כבדה אבל שווה לתת לסגל הזה עוד צ'אנס בתוספת גריפין ובראון הם יכולים לעשות משהו יפה מאוד בפלייאוף.

דטרויט:

ואן גאנדי חירב את הפרנצייז, ועם דראמונד את גריפין הם יהיו תקועים בבינונייות בלי יכולת להשתפר.

מקבלים: גורדון הייווד, פרסונס, וזיר , יבוסלה ורוברט וויליאמס.
+ 2 בחירות סיבוב ראשון השנה ובוסטון.

מוסרים: דראמונד, גריפין.

Cade Foster

New member
מה ההיגיון מבחינת הפיסטונס?

הם מוסרים חוזים רעים של שחקנים טובים ומקבלים חוזים רעים של שחקנים רעים (ונכון לעכשיו זה מה שגורדון הייוורד). אני בספק מאוד גדול אם חצי שנה של רוזייר (שבמצב כזה כנראה יהפוך לאוברפיי הבא) ופרוספקט אנונימי כמו רוברט וויליאמס (שיש לו כישרון, במיוחד הגנתי אבל הבנתי שזה בא בעסקת חבילה עם בעיות משמעת) מספיקים כדי לפצות על זה.
&nbsp
גם בוסטון לא תמסור עכשיו חצי קבוצה בעונה שהיא מכוונת לזכייה בקונפרנס בשביל שני שחקנים שספק מאוד גדול אם מתאימים לקבוצה או לטיימטייבל שלה.
&nbsp
ממפיס היא היחידה שתגיד כן.

rapgamer4ever

New member
מעניין

הצד של ממפיס מסכים בקלות לפי דעתי. הם מתחזקים משמעותית בטווח הקצר וספק אם מאבדים משהו לטווח הארוך (האם ג'ארן ג'קסון פרוספקט טוב יותר מג'יילן בראון? לדעתי לא).
&nbsp
הצד של בוסטון לדעתי לא כדאי. אני מבין את השיקול הכלכלי אבל אין להם מספיק דקות בקו הקדמי לדראמונד, הורפורד ו-JJJ. וזה מבלי להזכיר את מוריס שמשחק במיטבו בעמדה 4. אם היוורד הפך לשחקן בינוני שמרוויח 30M לעונה אולי הם יכולים לשקול ברצינות אבל לטעמי התקרה שאתה מציע להם אחרי הטרייד נמוכה יותר מאשר לפני הטרייד. וזה בלי קשר לבחירות הדראפט שהם מאבדים כאן.
&nbsp
הצד של דטרויט- הם סופגים חוזים גרועים בתמורה לבחירות הדראפט של בוסטון. אמנם החוזה של גריפין בעייתי בפני עצמו אבל הוא גם שחקן הרבה יותר טוב מהיוורד (כרגע) או מפרסונס (תמיד). לדעתי זו תמורה נמוכה מדי עבור פירוק של העסק.
אני לא פוסל אפשרות שהפיסטונס ילכו לבנייה מחדש אבל למה דוקא העונה? הם יכולים להתמיד עם הגרעין הנוכחי לעוד איזה שנה-שנתיים. בינתיים הם במירוץ לפלייאוף, משחקים כדורסל לא רע.

88nothing

Active member
בוא נדבר על בוסטון ודטרויט

אייג' חושב סעיקר כלכלית, ובצדק.
תאר לך מצב שהורפורד יוצא מהחוזה שלו בקיץ, מה בוסטון צריכים לעשות איתו?
בקיץ הוא בן 33, צריכים לתת לו חוזה חדש ל4 שנים של מעל 30M?
או אולי לאבד אותו?
בכל אופן בעמדות 4 ו5 יש 96 דקות משחק, אפשר לתת לכולם דקות בעמדות האלה כי הם כולם מתאימים לשחק אחד עם השני ואף אחד לא פוסל טרייד המשך.
אם תוסיף גם את בולוק לבוסטון כדי להוסיף עוד שחקן חוץ לרוטציה תקבל תוצאה מוזרה בטרייד משין.
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y9o38zs7 

מבחנת דטרוייט.
אותי שיעמם מאוד לראות אום משחקים.
הבעיה הכי גדולה שלהם היא שאין להם שחקן חוץ יוצר ברמה סבירה.
היווד(אם יחזור ל80% יכולת) הוא כזה.
בקיץ מי שירצה את רוזיאר יצטרך לשלם, אבל ברור לכולם שבשביל לקחת אותו מדטרוייט צריך לתת יותר מאשר מבוסטון, ולכן בעיניי מדובר על הימור שכדי לפיסטונס לקחת.

Cade Foster

New member
פוסט שכמעט כולו טעויות

איינג' לא חושב בעיקר כלכלית. יש לו אור ירוק לשלם מותרות אם המשמעות היא קונטנדרית. ואת הבסיס לקונטנדרית אמיתית יש בבוסטון. את החוזה של היוורד הוא היה בכיף שולח בטרייד אילו היה יכול, אבל חוזה כזה אתה לא יכול לשלוח בטרייד מבלי לקבל חוזים גרועים אחרים וברוב המקרים גם להוסיף נכסים.

למה שהורפורד ייצא מהחוזה שלו בקיץ? אין סיבה אחת שזה יקרה. לא מאמין שיש מי שישלם לו יותר. אנחנו עדיין לא מדברים פה על סופרסטאר או שחקן צעיר עם תקרה כזאת. הוא מאוד מוערך שם, הוא נמצא בסיטואציה שכל שחקן רוצה להיות בה (=לשחק בקונטנדרית), הוא חניך של המאמן אולי הכי טוב בליגה, דמות שכל שחקן רוצה לשחק תחתיה. החיים שלו תותים, הוא צריך להיות ממש מטומטם כדי ללכת לחתום בקבוצה עם סימני שאלה (ובכל קבוצה בליגה יש יותר סימני שאלה מאשר בבוסטון, אפילו גולדן סטייט). והוא לא, תאמין לי.

טרי רוזייר מזכיר לי קצת את רג'י ג'קסון. שחקן שטוב מידי כדי להיות רכז מחליף אבל לא מספיק טוב כדי להיות רכז פותח. נראה לי שהוא מקרה קלאסי של שיטה שעושה אותו יותר גדול ממה שהוא באמת. בכל מקרה לבוסטון הוא די חשוב, הם לא ייתנו אותו לדטרויט מבלי לקבל מחליף ראוי לעמדה.

שים לב שאתה נותן בטרייד אחד גם את רוזייר וגם את בראון, זה משאיר את הסלטיקס עם קיירי וסמארט בעמדות הגארד. אתה מבין את ההשלכות של העניין?

fatnoam

Active member

למעלה