הצעה לטרייד

rapgamer4ever

New member
הצעה לטרייד

מערב שלוש קבוצות: קליפרס, ממפיס, שיקאגו.

הצד של הקליפרס:
נותנים את- ג'מאל קרופורד, CJ ווילקוקס, בחירת דראפט סיבוב ראשון.
מקבלים את- ג'ף גרין.

הצד של ממפיס:
נותנים את- ג'ף גרין, בחירת דראפט סיבוב שני.
מקבלים את- טאג' גיבסון, CJ ווילקוקס.

הצד של שיקאגו:
נותנים את- טאג' גיבסון.
מקבלים את- ג'מאל קרופורד, בחירת דראפט סיבוב ראשון מהקליפרס, בחירת דראפט סיבוב שני מממפיס.

למה זה טוב לקליפרס?
מאזן את הסגל שלהם. ג'ף גרין מתאים לפתוח בחמישייה כ-SF. הוא ישמור על דוראנט וקוואי טוב יותר מכל שחקן אחר שיש להם בסגל והוא מסוגל לקלוע שלשות כשהוא wide open.
לאנס סטיבנסון יחליף את ג'מאל כשחקן המרכזי בחמישייה השנייה. גם ככה יש להם יותר מדי מובילי כדור (ריברס, קרופורד, לאנס, ג'וש סמית').

למה זה טוב לממפיס?
הם מקבלים את השחקן הכי טוב בטרייד. ג'ף גרין לא משתלב כמו שצריך. זיבו בן 34 ובמגמת ירידה, טאג' כיום לא פחות טוב ממנו לדעתי ובבוא הזמן יחליף אותו כ-PF הפותח.

למה זה טוב לשיקאגו?
אין להם מה לעשות עם 4 גבוהים וגיבסון משחק רק 21 דקות, הרבה פחות ממה שהוא שווה. מירוטיץ' נראה כמו ה-PF העתידי של הקבוצה ואני חושב שתמורה של בחירת דראפט סוף סיבוב ראשון+ בחירת סיבוב שני היא די טובה. בנוסף הם מקבלים את ג'מאל לעוד firepower מהקו האחורי, הוא בטח עדיף על ארון ברוקס.

דעתכם?

Cade Foster

New member
נראה לי שאתה עושה sell high די מוגזם לג'ף גרין

די הוא כבר בן 29, הוא כבר מזמן לא פוטנציאל אלא שחקן שהבטיח ולא קיים. הוא לא שווה בחירת סיבוב ראשון (גם אם היא רחוקה מהלוטרי, ובקצב הזה היא עוד עלולה להיות בחירת אמצע סיבוב ראשון...) ואת קרופורד.
&nbsp
אני גם לא חושב שכדאי לממפיס לתת שחקן בעמדה הכי דלילה שלה בשביל שחקן ספסל.
&nbsp
במקום שיקאגו אני לוקח, אבל אני לא מסכים שג'מאל עדיף על ברוקס. בכל זאת מדובר פה בשחקן בן 37 ששיאו מאחוריו לקבוצה שמחפשת את עצמה. קרופורד מתאים למשבצת של שחקן שעולה מהספסל אצל קבוצה שמועמדת לאליפות, שיקאגו לא כזאת וברוקס לא כזה רע בתור רכז מחליף.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שגרין שחקן מבריק

אבל הקליפרס חייבת שחקן מסוגו. מישהו שמסוגל לשמור על דוראנט, או קוואי, או אפילו הריסון בארנס. כרגע האופציות שלהם הן לאנס סטיבנסון/ווסלי ג'ונסון/פול פירס. השניים הראשונים נמוכים מדי, השלישי זקן מת. שלושתם שחקני כדורסל פחות טובים מגרין באופן כללי.
&nbsp
בנוסף לשמירה על סמול פורוורדים הקליפרס צריכה שחקן שמסוגל לקלוע שלשות באחוזים סבירים. לא היה להם שחקן כזה בעמדת ה-SF בפלייאופים האחרונים.
&nbsp
אני חושב שאין לקליפרס סיכוי לנצח בסדרה את אריות המערב מבלי שיש להם שומר סביר על הכוכבים של היריבה. מול קוואי זה איכשהו עבד בקושי בשנה שעברה אבל קוואי השתפר מאז ואפילו הפלסטר הבינוני בדמות מאט בארנס כבר עזב.
לדעתי שחקן ה-3&D הוא נקודת התורפה של הקליפרס כבר כמה שנים וג'ף גרין יכול למלא את התפקיד הזה בצורה סבירה. הוא שחקן הגנה טוב on the ball.
&nbsp
לגבי ממפיס:
אתה מגדיר את ג'ף גרין כשחקן חמישייה ואת גיבסון כשחקן ספסל אבל בפועל ג'ף גרין משחק 26 דקות למשחק. גם גיבסון יכול לשחק כמות כזאת.
בנוסף לכך גרין פשוט לא משתלב כמו שצריך בגריזליס. הוא שחקן חמישייה לא טוב ולא תורם. גיבסון יותר טוב ממנו ולדעתי בקרוב יהיה גם יותר טוב מזיבו. אני חושב שזה אחלה טרייד עבורם, כי הם מחליפים שחקן לא פרודקטיבי בשחקן טוב יותר.

Cade Foster

New member
הבעיה שלי עם הטרייד היא המחיר

גרין פשוט לא שווה את זה. אולי עם דיל אחר זה יכול לעבוד.

מהצד של ממפיס - כרגע בעמדת הSF יכולים לשחק אלן ושני הגרינים. אם ג'ף עובר בלי שהטרייד כולל שחקן שיכול לשחק בעמדת הSF אז יצרת לממפיס בעיה - הם חייבים את אלן או את ג'מייקל בכל רגע נתון על הפרקט, ומבחינה התקפית זה יהיה פשוט אסון. ההתקפה שלהם גם ככה לא טובה.

אגב, לפי הטרייד מאשין הטרייד שלך לא עובר מבחינת שכר. כדי לקבל את ג'ף גרין הם צריכים לתת את רדיק או את סטיבנסון. הראשון חשוב מידי, ואת השני פשוט אין מצב שהם יצליחו לשווק לאף קבוצה.

rapgamer4ever

New member
תגובה

תסתכל על החוזה של טריסטן תומפסון. האם שווה בואקום 82 מליון ל-5 שנים? כנראה שלא.
בהתחשב בכך שהוא מוסיף לקליבלנד מימד וגמישות שעשויים לסייע להם בשלבים מתקדמים בפלייאוף, האם הוא שווה להם את הסכום? כנראה שכן.
&nbsp
אני חושב שבמצב הנוכחי לקליפרס אין סיכוי להגיע לגמר המערב. הם סובלים מבעיית מצ'אפ חמורה מול אוקלהומה, מול סאן אנטוניו ומוסיפים לעצמם עוד בעיה מול גולדן סטייט.
ג'ף גרין לפי דעתי משפר את הסיכוי של הקליפרס להגיע לגמר המערב. כמו שטריסטן משפר את הסיכוי של קליבלנד לקחת אליפות. המחיר לא נמוך אבל גם לא סופר גבוה (מג'מאל קרופורד אני בכלל לא תופס).אם גמר מערב של הקליפרס נחשב כהצלחה (לדעתי כן, למרות שהם מדברים על אליפות) אז הם צריכים ללכת על זה.
&nbsp
לגבי ממפיס- שכחת את מאט בארנס.
&nbsp
לגבי הטרייד מאשין- זו לא בעיה, אפשר להוסיף איזה טרייד אקספשן מצד הקליפרס או שחקן חסר משמעות.
&nbsp
אגב אם הקליפרס מוסרים בחירת סיבוב השני במקום ראשון מה דעתך? לפי דעתי שיקאגו אומרת לא.

Cade Foster

New member
ניסיתי לחשוב בכיוון אחר

אם כבר הקליפרס מחפשים לעצמם שחקן שיוכל לעשות עבודה על דוראנט או קוואי אז:
&nbsp
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=nnc395e
זה טרייד מעניין כי מצד אחד הקליפרס מקבלים את מה שהם צריכים, ההיט מפנים את המקום בחמישייה לווינסלו (ספולסטרה סומך עליו מספיק כדי לסגור משחקים, ובכל מקרה יגיע בנוסף שחקן רוטציה טוב לעמדה), מקבלים חוזים נוחים ואולי גם איזו בחירת סיבוב שני של הקליפרס על הדרך, והפיסטונס מפנים את המקום בחמישייה לג'ונסון ומקבלים את בחירת הסיבוב הראשון של הקליפרס כפיצוי על סטיבנסון.
&nbsp
לגבי תומפסון - התשובה שלי היא פשוט לא וזהו. אני מאלה שלא יקריבו את העתיד של הקבוצה שלי בשביל סיכוי יותר טוב לאליפות בטווח הקצר (לגמר הם יגיעו גם בלעדיו, ובגמר הם יהיו אנדרדוג גם איתו). זה סך הכל טריסטן תומפסון לא דיאנדרה ג'ורדן שבלתי אפשרי למצוא לו מחליף.
&nbsp
שכחתי את בארנס אבל זה לא משנה יותר מידי כי גם הוא שחקן התקפה די חלש וכמו שהוא נראה כרגע העונה כבר עדיף את ג'מייקל גרין לפניו ברוטציה. יש סיבה טובה ששכחתי אותו

&nbsp
מסכים ששיקאגו אומרת לא.

rapgamer4ever

New member
לקליפרס זה מצוין

מיאמי כנראה תסרב כי דנג מסיים חוזה והיא צריכה את המקום הפנוי בתקרה כדי לרדוף אחרי דוראנט או ה-next best thing בקיץ הקרוב. החוזה של מוריס מונע את זה ממנה.
&nbsp
גם דטרויט לדעתי תסרב. סופסוף הם הצליחו ליצור קבוצת כדורסל חיובית. הייתי מבצע שינוי מהסוג הזה רק אם הייתי מקבל שחקן שטוב בבירור ממוריס, ולאנס הוא לא כזה.
&nbsp
לקליבלנד יש פיירול מטורף. חלק מהעניין הוא שאם הם לא היו משלמים לטריסטן הם לא היו יכולים להביא שחקן אחר בקליבר שלו.
אני לא חושב שהם יהיו כאלה אנדרדוגים בגמר. תלוי כמובן את מי יפגשו ובאיזה מצב אבל אני לא מזהה קבוצה שתגיע פייבוריטית כבדה לסדרה מול הקאבס.
בוא נגיד שהם יפגשו בגמר את הספארס- אתה לא חושב שהסיכוי שלהם משתפר דרמטית עם טריסטן מאשר בלעדיו?
&nbsp

Cade Foster

New member
לגבי ההיט

לא נראה לי שהם יהיו פעילים בקיץ מאיזושהי בחינה כי לפני שהם רודפים אחרי דוראנט הם צריכים לחדש חוזים לווייטסייד וD ווייד - כמו שהשניים האלה נראים עד עכשיו העונה זה לא יהיה זול בכלל. ה5 מיליון הבדל בין החוזים של מוריס ודנג לא יעשו הבדל כזה גדול בקיץ כזה. אם מיאמי לא מעבירה את דנג בטרייד קשה לי לראות מצב שהיא לא מנסה לחדש לו חוזה בקיץ.
&nbsp
לגבי הפיסטונס - נראה לי שאנשים קצת נסחפו. אחרי 3-0 בפתיחת העונה הם כרגע במאזן חצוי ודראמונד נראה פחות מפלצתי. הם עוד יחזרו למימדים הטבעיים שלהם, שהם קבוצת לוטרי. בשביל בחירת סיבוב ראשון ומחשבה על העתיד (סטנלי) זה שווה את זה. לאנס גם יוכל אולי למצוא סיטואציה טובה יותר בשבילו כשחקן הכי בכיר על הספסל (שזה משהו שלפיסטונס אין כרגע בכלל).
&nbsp
לקליבלנד יש עוד משהו בשרוול וזה כוח משיכה. לקבוצה כזאת יבואו שחקנים ותיקים שיחפשו אליפות ויחתמו על חוזה מינימום בשביל המטרה. וגם אם לא - אני ישן בשקט עם לאב, מוזגוב ולברון שיוכל לשחק יותר ב4 וגם ורז'או שייתן האסל בדקות של הפרקט אם הוא לשם שינוי יגיע בריא לפלייאוף. בלאט כבר ידע להפיק הרבה ממצבים הרבה יותר מסובכים מזה.
&nbsp
הסיכוי היה משתפר? כמובן. אבל לא ברמה עד כדי כך גבוהה שזה שווה חיסול של העתיד. למשל גולדן סטייט צריכה להתמודד עם דילמה כזאת בקיץ הבא עם האריסון בארנס - במקרה שלהם זה כן יצדיק חוזה מוגזם, כי עזיבה שלו יכולה לעשות את ההבדל בין להיות פייבוריטים לאליפות לבין להיות עוד קבוצה טובה מאוד במערב.

rapgamer4ever

New member
הם לא חייבים להחתים את וויטסייד ו-וויד לפני דוראנט

וויטסייד אמנם פרי אייג'נט מוגבל אבל הם יכולים לעשות כמעשה הספארס: להחתים קודם פרי אייג'נט (אלדריג') ואז לתת לפרי אייג'נט המוגבל את המקסימום (קוואי). זה כרוך בנטל כספי וירטואלי מסוים בפיירול אבל נטל סביר.
ה-5 מליון של מוריס כן יעשו את ההבדל כי הם ימנעו ממיאמי את האפשרות להחתים פרי אייג'נט רציני. גם עכשיו הם גבוליים ויצטרכו לתמרן קצת.
&nbsp
לגבי הפיסטונס- זו קבוצת כדורסל חיובית. יש להם מאזן טוב בהתחשב בלו"ז הקשה והם סופסוף נראים תחרותיים. בין אם יגיעו לפלייאוף ובין אם לאו, זה לא מובן מאליו לפרנצ'ייז שהיה גרוע ב-6 שנים האחרונות.
אם דטרויט אכן תהפוך לקבוצת לוטרי בקרוב (לא נראה לי שזה המצב) הם יוכלו לשקול מחדש את הטרייד.
&nbsp
קליבלנד- שחקנים רוצים לשחק שם אבל חוקי השכר לא מאפשרים להם. קליבלנד עוברת בהרבה את התקרה עם טריסטן ובלעדיו, כך שמרחב התמרון שלה אפסי.
אני לא ישן בשקט עם מוזגוב-לאב ואופציה ללברון ב-4 מול הקו הקדמי של הספארס שלהזכירך כולל 4 שחקני פוסט אמיתיים: דאנקן, אלדריג', דייאו ו-ווסט.
גם מול גולדן סטייט יכול מאוד להיות שטריסטן יהווה תשובה טובה יותר ממוזגוב בעמדה 5.
אני לא מבין איך ההחתמה של טריסטן=חיסול של העתיד. עם טריסטן או בלעדיו, קליבלנד עוברת בהרבה את התקרה. אפילו את התקרה העתידית. אין לה יכולת אמיתית להתחזק בעתיד הנראה לעין עם או בלי טריסטן תומפסון.
המשמעות היא לשלם המון המון קנסות, שזה לדעתי סופר לגיטימי כשיש לך מועמדת רצינית ביותר לאליפות.

הבעיה שלהיט אין זכויות בירד על ווייטסייד

כי הוא שם רק שנתיים. יש להם זכויות בירד מוקדמות עליו מה שאומר שהם יכולים לתת לו בערך 2 מיל' אם זה אומר שהם חורגים מהשכר מה שכמובן לא רלוונטי.
&nbsp
מיאמי ייצטרכו להחתים את וויטסייד בעזרת מקום פנוי או לא להחתים אותו בכלל.

rapgamer4ever

New member
וואלה, לא ידעתי את זה

המשמעות היא שמיאמי לא תוכל להחתים אף FA משמעותי בקיץ הקרוב, בהנחה שהם רוצים להשאיר את וויטסייד ושוויד ממשיך בקבוצה. האמת מסתתרת בפרטים הקטנים.

Cade Foster

New member
גם אם נתעלם רגע מזכויות הבירד

השחקן היחיד שבשבילו היה שווה למיאמי לא להחתים את השניים הוא דוראנט. גם הורפורד או כל FA אחר לא יתאים למיאמי כמו ווייטסייד (השילוב בין בוש להורפורד נשמע לי מזעזע מהרבה בחינות, בעיקר הגנה על הטבעת וריבאונד). והסיכוי שדוראנט יגיע לשם לדעתי הוא כל כך קטן שאני פשוט מתעלם ממנו ואם הייתה לי אפשרות במקומם לעשות טרייד שיועיל לקבוצה הייתי הולך על זה גם במחיר של פחות מקום בתקרה בקיץ הקרוב.

rapgamer4ever

New member
הקטע הוא שזכויות בירד היו מאפשרות למיאמי לא לוותר על אף אחד

להחתים את וויד+וויטסייד+הורפורד לצורך העניין.

Cade Foster

New member
קשה לי להאמין

שהורפורד היה מגיע לסיטואציה כזאת, אבל זה כבר סתם להיגרר לפילוסופיה. שורה תחתונה איך נראה לך הטרייד כרגע מבחינת מיאמי?

rapgamer4ever

New member
ברור שלא הורפורד. מדובר על דוראנט

סתם שרבבתי את השם של הורפורד אבל זה תקף לגבי כל FA בליגה.
&nbsp
שורה תחתונה- מיאמי אומרת כן. או לפחות צריכה להגיד כן. מוריס פחות טוב מדנג אבל הוא יותר צעיר וחתום על חוזה נוח. יחד עם בחירת דראפט סיבוב שני לדעתי זה כדאי.

fatnoam

Active member
שני הסנט שלי

1. אני חושב שהבידודים וכמות הזריקות שג׳מאל לוקח לא מתאימים לסגנון שהויברג מנסה לתת בבולס.
2. טאג׳ שחקן טוב אבל הוא יעצור את ההתקדמות של ג׳מייקל גרין. צריך לחשוב מה יותר חשוב לממפיס. אני לא חושב ששניהם יכולים לשחק יחד.
3. ממפיס במילא לא משתמשים בג׳ף גרין כסמול בול 4, ובתור ווינגמן אני חושב שיש להם מספיק אופציות (אלן ולי יכולים לשחק 3 ליד צ׳אלמרס וקונלי, וינס קרטר עדיין שם). בקטע הזה אני מסכים איתך (בניגוד למה שליאור כתב).
4. לקליפרס זה מעולה, כי אוסטין ריברס היום משחק יותר טוב מג׳מאל, וגם אני חושב שאני מעדיף את לאנס בחמישיה השניה.
5. גם אני חושב שכבר צריך לתת גיבוי לזיבו. גיבסון ממש מושלם לזה.
&nbsp
לסיכום - אני חושב שמה שיפיל את הטרייד הזה היא דווקא שיקגו. לא שווה לה לאבד את טאג׳ תמורת ג׳מאל.

מסכים עם הרוב

ג'ף גרין דווקא משחק לא מעט 4 בממפיס ממה שיצא לי לראות. משום מה 82games עדיין לא הוציאו נתונים על השנה הנוכחית אבל בשנה שעברה גרין שיחק בערך רבע מהדקות שלו כפאוור פורוורד בעיקר בחמישייה השנייה לצד קופוס (http://www.82games.com/1415/14MEM12.HTM).
&nbsp
גם השנה הוא משחק הרבה 4, לדוגמא ההרכב השני הכי נפוץ של הגריזליז השנה ששיחק 40 דקות במצטבר מורכב מקו קדמי של גרין-גאסול, למעשה שלושה מששת ההרכבים הכי נפוצים של ממפיס השנה כוללים את ג'ף גרין ב-4 ואת גאסול/ראנדולף ב-5:
&nbsp
http://www.basketball-reference.com...l=&c4stat=&c4comp=ge&c4val=&order_by=diff_pts
&nbsp

Once you go big boogy you never go back

זה מצחיק אומנם אבל לכספי ממש טוב שם הוא ובוגי חברים ממש קרובים, קארל מעריך אותו אפילו רודי גיי שלא אוהב לדבר על אחרים מחמיא לכספי.

למעלה