הצעה לטרייד - בוסטון

myway23

Active member
כמו שאולי שמתם לב, הגיע הזמן לשינוי בבוסטון ובפורטלנד ולכן עלה לי לראש הטרייד הבא:

בוסטון מקבלת - ליליארד, מקולום, ליטל
פורטלנד מקבלת - הורפורד, בראון, הרננגומז, פריצ'רד, נייסמית', לנגפורד ו 2 בחירות סיבוב ראשון לא מוגנות

פורטלנד ובוסטון שתיהן בעונות מאכזבות, אני חושב שראינו התקרה הנוכחית של 2 הקבוצות (Conference Finals)
בוסטון הולכים על כל הקופה ומביאים את ליליארד ומקולום, 2 סקוררים שהם כל כך צריכים, כולל קלאץ' פלייר כי כרגע הם פשוט נחנקים ברבע הרביעי
ליטל זה אחלה ADD ON

פורטלנד נכנסת לתהליך בנייה סביב ג'יילן בראון ככוכב (מספר 1 או 2 - יקבע בהמשך)
הם גם מקבלים את החוזים הנגמרים של הורפורד והרננגומז, 3 שחקנים צעירים עם אפסייד מסויים וכמובן 2 בחירות סיבוב ראשון

עובר בטרייד משין: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y5hpke3z

עובר אותכם? דעות?

myway23

Active member
עוד אחד עם אינדיאנה, אם הם רוצים לפרק את החמישייה:

בוסטון מקבלת - סבוניס, טרנר, לאמב, קרייג
אינדיאנה מקבלת - הורפורד, ריצ'רדסון (או סמארט), רוב וויליאמס, לנגפורד, נייסמית', גרנט וויליאמס ו 2 בחירות סיבוב ראשון לא מוגנות

האם זה מספיק - לא יודע?

Krit123

Well-known member
קודם כל סחטיין על הרעיון.
דבר שני ליטל לא יכל להיות add on, הוא טוב מדי. כרגע הוא מתברג ברוטציה שלכם לפני ניסמית'/לנגפורד ובטח הרננגומז (לאו דווקא אומר שיהיה טוב מהם בעתיד).
לדעתי אין כאן מספיק תמורת מקולום. הבלייזרס שילמו שתי בחירות סיבוב שני תמורות רוקו, וההגנה עליהן פחות רלוונטית כי לקבל את דיים&סיג'יי הופך אותם למאוד תחרותיים מן הסתם, לכן הפיצוי פה לא בדיוק הולם. במידה והבלייזרס מאוד מחזיקים מרוב וויליאמס, אז אולי הוא יכל להצטרף לחבורה שציינת תמורת מקולום במקום הרננגומז והורפורד. גם אז אני מאמין שהם יכולים למצוא משהו עדיף והסלטיקס כנראה יאלצו להוסיף בחירות. אין להם סיבה לנקות כסף מהתקרה, הם נכנס לבנייה מחדש גם ככה ואין שחקנים חופשיים רלוונטים לסטטוס שלהם.

חייב להודות שלא מזמן אמרתי שהייתי הולך על טרייד דיים תמורת בראון סטרייט אפ. מאז מצאתי את עצמי מהסס, לא בגלל היכולת החלשה של דיים או בגלל הפציעה, אלא השילוב בניהן. הפציעה מלווה את דיים מאז הזהב האולימפי, והוא לא נעשה צעיר יותר. אז אני מניח שפשוט אפנה אליך את השאלה - היית הולך על טרייד כזה?

לגבי הטרייד השני, אינדי נשדדת במקרה הזה. יש מצב שסאבו שחקן טוב ממקולום בשלב הנוכחי. במידה ואינדי הייתה מעוניינת היית הולך על טיימלוד+איזון משכורות תמורת טרנר?

myway23

Active member
קודם כל סחטיין על הרעיון.
דבר שני ליטל לא יכל להיות add on, הוא טוב מדי. כרגע הוא מתברג ברוטציה שלכם לפני ניסמית'/לנגפורד ובטח הרננגומז (לאו דווקא אומר שיהיה טוב מהם בעתיד).
לדעתי אין כאן מספיק תמורת מקולום. הבלייזרס שילמו שתי בחירות סיבוב שני תמורות רוקו, וההגנה עליהן פחות רלוונטית כי לקבל את דיים&סיג'יי הופך אותם למאוד תחרותיים מן הסתם, לכן הפיצוי פה לא בדיוק הולם. במידה והבלייזרס מאוד מחזיקים מרוב וויליאמס, אז אולי הוא יכל להצטרף לחבורה שציינת תמורת מקולום במקום הרננגומז והורפורד. גם אז אני מאמין שהם יכולים למצוא משהו עדיף והסלטיקס כנראה יאלצו להוסיף בחירות. אין להם סיבה לנקות כסף מהתקרה, הם נכנס לבנייה מחדש גם ככה ואין שחקנים חופשיים רלוונטים לסטטוס שלהם.

חייב להודות שלא מזמן אמרתי שהייתי הולך על טרייד דיים תמורת בראון סטרייט אפ. מאז מצאתי את עצמי מהסס, לא בגלל היכולת החלשה של דיים או בגלל הפציעה, אלא השילוב בניהן. הפציעה מלווה את דיים מאז הזהב האולימפי, והוא לא נעשה צעיר יותר. אז אני מניח שפשוט אפנה אליך את השאלה - היית הולך על טרייד כזה?

לגבי הטרייד השני, אינדי נשדדת במקרה הזה. יש מצב שסאבו שחקן טוב ממקולום בשלב הנוכחי. במידה ואינדי הייתה מעוניינת היית הולך על טיימלוד+איזון משכורות תמורת טרנר?
גם אני הייתי מהסס על טרייד של בראון - ליליארד, בגלל הפציעה ובגלל שבראון לטעמי ALL STAR צעיר ויש לו עוד הרבה שנים בפריים (הרבה יותר מליליארד), ובחוזה נוח כרגע.
לגביי טרייד של טיימלורד + משכורות על טרנר - לא חושב שהייתי הולך על זה, אם זה היה סאבוניס אז יש מצב.

בלי קשר אני חושב ששלישייה של בראון-טייטום-סאבוניס יכולה לעשות נזק.

אהבתי גם את הטרייד של @88nothing לטרייד, נראה לי טרייד מאוזן, יוסטון נפטרים מוול והחוזה הענקי שלו פלוס מקבלים בחירה סיבוב ראשון

אם בוסטון מנסים להוציא עוד יותר מהטרייד הזה ורוצים להשאיר את ריצ'רדסון (שנותן עונה טובה) - אפשר לחלק את הטרייד ל 2:
וול תמורת הורפורד, הרננגומז וברונו פרננדו
ווד תמורת TPE + בחירה סיבוב ראשון ובחירה סיבוב שני (או 2 ראשונות תלוי)
בטרייד הראשון יוסטון יוצאים מורווחים ובטרייד השני הסלטיקס ככה שזה מאזן אחד את השני.

הכל תלוי אם נשאר לוול משהו לתת, אחרי המנוחה הארוכה שקיבל אני מקווה בשבילו שכן.
יכול להיות ששינוי וחבירה לבראון וטייטום יעשה לו טוב, זה הימור וגם מצריך את הבעלים של בוסטון לשלם קנסות כי לדעתי הם יהיו מעל התקרה.
וול-בראון-טייטום-ווד-וויליאמס זה חמישייה הרבה יותר טובה מהחמישייה הנוכחית, וספסל של סמארט-שרודר-ריצ'רדסון-גרנט וויליאמס-פרידום עם נייסמית' לנגפורד ופריצ'רד זה אמור לתת מספיק כוח לפחות לסיבוב שני, הכל תלוי בחיבור ובתקרה של וול, הימור שלדעתי הסלטיקס לא יעשו :censored:

88nothing

Active member
כל הכבוד על ההשקעה, לחשוב על טריידים שעוברים זה אתגר.
אין ספק שבוסטון חייבות לשנות, רק לא בטוח שזה הכיוון.

לפי מה ששמעתי לילארד לא עוזב את פורטלנד, מה גם שהוא פצוע שרירי הבטן וייתכן מאוד שיעבור ניתוח שמסיים לו את העונה.
מקולום גם הוא פצוע.
ככה שאם פורטלנד הולכים לבנייה מחדש, ההגיון מבחינתם הוא לשמור על לילארד ומקולום עכשיו, לעשות טנקינג השנה ומקסימום למכור אותם בקיץ\שנה הבאה אחרי שיחלימו.
אמשיך ואגיד שבראון נכס על החוזה הנוכחי שלו, יש לו בחוזה עוד שנתיים מעבר לשנה הנוכחית ככה שנניח ופורטלנד בוחרים ראשונים בדראפט, עוד שנתיים הם יצטרכו לשלם לבראון חוזה מקס, חוזה שלא בטוח שיהיה שווה לתת לו.

גם מבחינת בוסטון אין סיבה להביא את לילארד ומקולום כאשר הם פצועים.

את הטרייד עם אינדי, אינדי לא יעשו. אולי אם תוסיף בחירה נוספת ותתן את סמארט במקום ריצרדסון.
וכמובן את ים מדר.

88nothing

Active member
הצעה נוספת לטרייד עבור בוסטון.
1641663290527.png

יוסטון מורידים שכר, ומביאים שחקנים שקל בהרבה לסחור בהם מאשר בוול.
ווד נכס, ודווקא בבוסטון יכול להתאים מאוד.

בוסטון מביאים רכז שאומנם לא שיחק השנה, אבל בשנה שעברה היה לא רע.
הוא עושה מחקן ויוצר לאחרים טוב בהרבה ממה שיש היום בבוסטון.
וול נכס שלילי(שכר יכולת) לכן במחיר שמקבלים על ווד נמוך יחסית.

88nothing

Active member
עוד הצעה:
1641676961806.png
בוסטון פותרים את בעיית הרכז שלהם.

לדנבר יהיו גארדים לעלות איתם בחמישיה שלא קוראים להם אוסטין ריברס.

סקרמנטו הולכים לבנייה מחדש.
מקבלים 2 בחירות סיבוב 1, לנגפורד והיילנד שחקנים מבטיחים על חוזי רוקי.
גרין וגרין שחקנים שניתן בקלות לגלגל הלאה תמורת נכסים.

Krit123

Well-known member
עוד הצעה:
צפה בקובץ המצורף 40421
בוסטון פותרים את בעיית הרכז שלהם.

לדנבר יהיו גארדים לעלות איתם בחמישיה שלא קוראים להם אוסטין ריברס.

סקרמנטו הולכים לבנייה מחדש.
מקבלים 2 בחירות סיבוב 1, לנגפורד והיילנד שחקנים מבטיחים על חוזי רוקי.
גרין וגרין שחקנים שניתן בקלות לגלגל הלאה תמורת נכסים.
הצעה יפה בסך הכל, לדעתי הקינגס אומרים כאן לא. הצד של דנבר גבולי, בהסתכלות מהצד מרגיש כמו שיחוק, אבל אני לא בטוח.

נתחיל מסאקרמנטו, אין כאן סנטר פיס בטרייד שבאמת ימשוך אותם לבצע את המהלך. שתי בחירות סיבוב ראשון מקבוצה עם קאדר צעיר כמו של הסלטיקס (פוקס/בראון/טייטום) לא בדיוק ילהיב אותם. נקודה נוספת היא שהחבילה כוללת בעיקר גארדים, מה שיש להם יחסית בשפע (הליבורטון/מיצ'ל/הילד).

הצד של דנבר חושב בעיקר לטווח הקצר. אין לנו צורך מהותי בשרודר, או נכונות לשם לו בקיץ. הוא גרסה משודרגת למונטה שחתום על חוזה נוח. ריצ'רדרסון מאוד מעניין, כי אנחנו צריכים שומר ורסטילי נוסף עם יכולת התקפית, אז הכיוון יפה לאללה, רעיון מעולה. הוא פשוט כל כך לא יציב שלא הייתי מוותר על בונס ושני הגרינים תמורתו, בונס על חוזה רוקי הוא כרגע הנכס הכי טוב שלנו going forward אז צריך להשתמש בו בתבונה.

myway23

Active member
מסכים עם @Krit123, לא רואה את סקרמנטו עושים את זה, גם דנבר גבולי.

זה אולי יכול לעבוד:
1641750575780.png

אני חושב שזה די מאוזן אבל Daryl Morey בטח חושב אחרת, הוא מבחינתו חושב שסימונס יביא לו את לברון ..

דעות?

Rapgamer

Well-known member
דעתי שזה ואליו נמוך בשביל סימונס, בחירות הדראפט הן סבבה אבל אין כאן בשורה ממשית לפילדלפיה.
גם הצד של בוסטון בסימן שאלה מבחינתי, פוקס הוא בסך הכל רכז פותח ממוצע בליגה הזאת, אולי ממוצע פלוס. תלוי כמה אוהבים את האפסייד שלו.

88nothing

Active member
מסכים עם @Krit123, לא רואה את סקרמנטו עושים את זה, גם דנבר גבולי.

זה אולי יכול לעבוד:
צפה בקובץ המצורף 40471

אני חושב שזה די מאוזן אבל Daryl Morey בטח חושב אחרת, הוא מבחינתו חושב שסימונס יביא לו את לברון ..

דעות?
על סימונס רוצים הרבה יותר מסמארט ו2 בחירות סיבוב ראשון נמוכות.

myway23

Active member
רוצים ... לא יודע מה הוצע להם אבל עצם זה שלא התבצע עד עכשיו טרייד - זה אומר הרבה
סימונס שחקן טוב אבל מוגבל והוא נחנק בפלייאוף, זה לא נראה מבטיח בייחוד מבחינה מנטלית.
סמארט מוסיף לפילי קשיחות ו GRIT ויכול להתאים להם כשחקן, שרודר מגיע כסקורר מהספסל או שהם יכולים בקלות להפוך אותו למשהו אחר (מצחיק אם הוא בסוף יגיע ללייקרס).

ו 2 התגובות האחרונות זה גאונות של דריל מורי, כי הוא שתל את הנרטיב הזה בראש של כולם (דרש הרים וגבעות עבור סימונס).

Rapgamer

Well-known member
מורי לא עושה לכולנו jedi mind tricks, יש לסימונס רקורד של 3 הופעות בפלייאוף והוא בן 25.
אולי הוא השחקן הכי פחות מבטיח בליגה עם הרקורד הזה, אבל עדיין חבילה של שרודר, סמארט ו-2 בחירות היא... לא משהו.

myway23

Active member
עוד טרייד שחשבתי עליו:
1643184162038.png

נראה לי טרייד מאוזן
פורטלנד מוותרת על 2 שחקני חמישייה אבל לא נראה שהם הולכים להחתים את נורקיץ' פלוס אם הם הולכים לבנייה מחדש, לשלם לפאוול זה מיותר.
על הדרך הם מקבלים צעיר עם פוטנציאל (קשה לאמוד את הפוטנציאל, הסלטיקס עשו עם פריצ'רד \ ניסמית' \ לנגפורד עבודה מחורבנת, לא קיבלו מספיק דקות) פלוס 2 בחירות סיבוב ראשון ובחירה סיבוב שני

סלטיקס בעיקר נפטרים מהחוזה המעיק של הורפורד ומצרפים 2 שחקנים טובים (קשה להאמין שיאריכו לנורקיץ' חוזה)
אם הם לא רוצים את נורקיץ', אפשר להחליף אותו בקובינגטון
בנוסף הם יורדים מתחת לתקרת שכר

טרייד המשך יהיה על שרודר, בתקווה להוציא עליו בחירה סיבוב ראשון רחוקה אבל לדעתי העיקר לפנות לפריצ'רד מקום כבק אפ
העונה הזו די גמורה מבחינתם, עדיף לתת יותר דקות לצעירים (ולא משנה מי מהם נשאר) ולראות אם אפשר לבנות על מישהו מהם

Rapgamer

Well-known member
כן, טרייד יפה.
פאוול שחקן סבבה אבל חוזה כבד. לא בטוח שערך הטרייד שלו חיובי, זה תלוי מה התכניות של פורטלנד לגביו, ולגבי הפרנצ'ייז בכלל.
בוסטון מתחזקת במחיר סביר, אהבתי.

88nothing

Active member
עוד אחד:

1643440802710.png

בוסטון: פותרים לעצמם את בעיית הפליימייקינג, גם אם וול יהיה 50% השחקן שהיה, הוא עדין מנהל משחק וקצב טוב בהרבה מכל מה שיש בבוסטון.
זה חשוב להם כי הם לא מצליחים לשמור על יתרונות גדולים, הסיבה העיקרית זה חוסר ניהול משחק וצורת משחק שבלונית.
בפועל מה שהם עושים זה מחליפים חוזה רע של הורפורד בחוה רע מאוד של וול בנוסף שמארט שאוהבים אותו, אבל לא תורם להם מספיק מוזז תמורת בחירת דראפא וג'אסון טייט, שישב להם בול ליד טייטום, בראון וTIMELORD

פילי: אין עכשיו שחקנים בכירים זמינים בליגה, בטח לא בקבוצות שמוכנות לקבל את סימונס הלא אפוי והלא מחוסן, אז פילי מקבלת את הבחירה הלא מוגנת של יוסטון השנה, איזה בחירה זאת תיהיה? סביר להניח טופ 5.
את הבחירה הזאת פילי יכולים לגלגל די בקלות תמורת שחקן בכיר.
אם בהמשך פילי יציאו לקינגס את הבחירה הזאת תמורת פוקס, או לרפטורס תמורת סיאקאם, לא חושב שמישהו יסרב.
סמארט וגורדון מתאימים מאוד לשחק ליד אמביד.

יוסטון: קצת מורידה שכר.
מקבלים את סימונס, שדווקא ליד שחקן כמו גרין יכול להיות שילוב מושלם.
לא מוותרים על ווד, מה שנותן להם שלישיה צעירה וטובה.
מעיפים את וול(שסתם תופס כסף תחת הכשר, כמו שסימונס עושה לפילי עכשיו).
הורפורד יכול להיות אחלה מנטור ומנהיג שקט בקבוצה הזאת ולתת דקות הגנה טובות.

Krit123

Well-known member
אני חושב שבוסטון מפילה את הטרייד, מכמה סיבות
1. להורפורד מובטח 'רק' 14 מתוך ה-27, כך שלמעשה החוזה לו פחות גרוע ממה שנהוג לחשוב (קטע דומה עם גלינארי אגב). המשמעות היא שהם לא מחליפים חוזה רע אחד באחר, אלא פשוט מוותרים על סמארט בשביל אשליה של חיזוק.
2. השלד צעיר, אין מה למהר למרות הלחץ הפנימי. כמה כבר יש לג'ון וול לתת? הם ימשיכו אותו לאחר החוזה? כמה הוא באמת עדיף על שרודר (אם בכלל) בשלב הזה?
3. בהמשך לנקודה הראשונה, הם יוותרו על סמארט רק אם הוא ידפוק כיסא בראש למאמן, או שקבוצה מסוימת בה הסקילסט שלו יהיה נחוץ יותר (כי בבוסטון הוא פחות קריטי) תשלם עבורו מחיר מופקע. מקסימום אתה מעביר אותו כמוצא אחרון בשביל לא להפריד את הצמד, כרגע הם לא שם.

אני זורם עם הצד של יוסטון, סימונס בכל זאת שחקן ואין ערבות שבחירה טופ 5 תניב מישהו ברמה שלו, אז אני לא קוטל פשוט זורק כמה הערות על הדרך
-הם לא באמת צריכים facilitator, יש להם את שנגון, פשוט צריכים להתמסר לרעיון של לשחק דרכו. אמנם האוהדים שלו מתחילים קצת לעצבן אותי אבל ההייפ אמיתי.
-באותה נשימה אני לא חושב שהם בונים על ווד, ואם הם מחפשים שומר/מוסר לצד גרין הם יכולים למצוא אחד תמורתו.

הצד של פילי הגיוני בהחלט. היכולת של סמארט לשמור על מגוון שחקנים משמע הוא מסוגל לחלוק את המגרש עם סת'/מקסי/גורדון בו זמנית. לאריק עדיין יש שנה שנתיים טובות ובחירת טופ 5 באמת תשמש כפיתיון לכוכב מתוסכל כלשהו. אם יצרפו אחד כזה הסגל שלהם יהיה איכותי מאוד, גם ללא חיזוק מדובר בקבוצת סיבוב שני שמסוגלת לעקוץ גמר איזורי אם אמביד ממשיך בשלו.

88nothing

Active member
אני חושב שבוסטון מפילה את הטרייד, מכמה סיבות
1. להורפורד מובטח 'רק' 14 מתוך ה-27, כך שלמעשה החוזה לו פחות גרוע ממה שנהוג לחשוב (קטע דומה עם גלינארי אגב). המשמעות היא שהם לא מחליפים חוזה רע אחד באחר, אלא פשוט מוותרים על סמארט בשביל אשליה של חיזוק.
2. השלד צעיר, אין מה למהר למרות הלחץ הפנימי. כמה כבר יש לג'ון וול לתת? הם ימשיכו אותו לאחר החוזה? כמה הוא באמת עדיף על שרודר (אם בכלל) בשלב הזה?
3. בהמשך לנקודה הראשונה, הם יוותרו על סמארט רק אם הוא ידפוק כיסא בראש למאמן, או שקבוצה מסוימת בה הסקילסט שלו יהיה נחוץ יותר (כי בבוסטון הוא פחות קריטי) תשלם עבורו מחיר מופקע. מקסימום אתה מעביר אותו כמוצא אחרון בשביל לא להפריד את הצמד, כרגע הם לא שם.

אני זורם עם הצד של יוסטון, סימונס בכל זאת שחקן ואין ערבות שבחירה טופ 5 תניב מישהו ברמה שלו, אז אני לא קוטל פשוט זורק כמה הערות על הדרך
-הם לא באמת צריכים facilitator, יש להם את שנגון, פשוט צריכים להתמסר לרעיון של לשחק דרכו. אמנם האוהדים שלו מתחילים קצת לעצבן אותי אבל ההייפ אמיתי.
-באותה נשימה אני לא חושב שהם בונים על ווד, ואם הם מחפשים שומר/מוסר לצד גרין הם יכולים למצוא אחד תמורתו.

הצד של פילי הגיוני בהחלט. היכולת של סמארט לשמור על מגוון שחקנים משמע הוא מסוגל לחלוק את המגרש עם סת'/מקסי/גורדון בו זמנית. לאריק עדיין יש שנה שנתיים טובות ובחירת טופ 5 באמת תשמש כפיתיון לכוכב מתוסכל כלשהו. אם יצרפו אחד כזה הסגל שלהם יהיה איכותי מאוד, גם ללא חיזוק מדובר בקבוצת סיבוב שני שמסוגלת לעקוץ גמר איזורי אם אמביד ממשיך בשלו.
מה שמשמעות של החוזה של הורפורד? שהם יכולים לשחרר אותו ולשלם לו 14M?
עובדתית עם שרודר הסלטיקס לא מצליחים לשמור על הקצב ולא לאבד ייתרונות גדולים פעם אחר פעם.
אם הבחירה השנייה של ברוקליט תעבור גם לסלטיקס, האם זה משפר את מצב מבחינתך?
אגב, חוזה נגמר של וול בשנה הבאה, יכול להיות נכס טוב עבור קבוצה שרוצה להוריד הרבה כסף. נניח הקליפרס שמחוייבים כבר לכמעט 140M לעונה שאחרי הבאה.

Krit123

Well-known member
עובדתית עם שרודר הסלטיקס לא מצליחים לשמור על הקצב ולא לאבד ייתרונות גדולים פעם אחר פעם.
אגב, חוזה נגמר של וול בשנה הבאה, יכול להיות נכס טוב עבור קבוצה שרוצה להוריד הרבה כסף. נניח הקליפרס שמחוייבים כבר לכמעט 140M לעונה שאחרי הבאה.
טוב ניסיתי לבדוק, ראיתי ידיעה מאשתקד שמסמנת אותו כמועמד בייאאוט, באופן אירוני כאחד שהסלטיקס אולי ירימו, אז אני מניח שניתן לשחרר אותו.
הוא מקבל את הסכום המלא בתנאי שהקבוצה מגיעה לגמר או זוכה באליפות, רף הצלחה גבוה מאוד.

עובדתית הם משתפרים טיפה לאחרונה, ונכון שהם מתפרזים עם שרודר לפעמים, רק ששום דבר לא מבטיח שהמצב יראה טוב יותר עם וול שלא שיחק המון זמן. הוא היה מוסר מחונן אבל גם הוא מביא איתו מטען, בוא לא נשכח על מי מדובר. אני לא רוצה לוותר על סמארט בשביל להוריד את התקרה, ולכן הבחירה הנוספת של ברוקלין תשפר את הטרייד רק במובן הטכני, בפועל ניתן להשיג נכס דומה רק עם חבילה עדיפה.

myway23

Active member
כן, הם יכולים לשלם 14.5M ולשחרר אותו
או משאירים אותו ומשלמים 26.5M

אני גם לא חושב שהטרייד הזה עובד, נראה שבוסטון יוצאת מופסדת, הערך של וול נמוך ולא ידוע בכלל איזה שחקן הוא, בנוסף הם מאבדים את סמארט שכן יש לו ערך
יוסטון מוותרת על 3 בחירות, בחירה אחת אמורה להיות ממש טובה, הכל בשביל סימונס ולהעיף את וול, תלוי בגישה שלהם
התמורה שפילי מקבלת בגדול טובה אבל כמו RAP הם רוצים להתחזק כאן ועכשיו וזה בטח לא יספיק להם

למעלה