הצעה לחברי הפורום

osufritz

New member
הצעה לחברי הפורום

כהמשך להצעתו של PrayingFuckingMantis , ננסה לשדרג את האירגון הזה, כפי שאתם אולי מכירים, יש קבוצות של חבר'ה בכל האזור שנפגשים לשחק כדורסל\ רגל באולמות מסודרים, שמורים. יש אפשרות במתנ"סים לשכור אולם, באופן פרטי ללא מאמן מטעם משהו, פשוט המתנ"ס "מוכר" את היום בוא לא מתקיימים חוגים באולם הספציפי במתנ"ס לקבוצות מאורגנות של חברים. מכיוון שאני נוכח כי יש התעניינות רבה בעיניין, אפשר לארגן קבוצה של חבר'ה מהפורום באיזור המרכז המעוניינים להתאמן על בסיס קבוע במתכונת של פעם בשבוע או פעמיים בחודש, נתארגן על אפשרויות תשלום למתנ"ס בעבור אולם מסודר עם מזרנים ותשתיות הולמות, אם יתנדבו לנושא כמה מבעלי תעודת מדריך של וינגייט זה אף יקל על העניין מבחינת הפרוצדורה הבירוקרטית. תחשבו על זה, יש לנו כאן קהל של מתאמנים ומאמנים בהמון שיטות, הדיווידנט האישי של כל אחד יהיה גדול מאוד ויקדם כל אחד מאיתנו גם אם אין הוא "עובד" עם משהו ברמתו, זה יהיה יום אימון נוסף... הצעתי הראשונה למקום הוא מוצ"ש בערב בפארק רעננה (במתנ"ס של הפארק)... שרשרו!

לא רוצה לקלקל,אבל

מפגש או מפגשים בפורמט שכזה מחייבים היצמדות לחוק הספורט.בתחום זה חובה מדריך מוסמך ספציצית לתחום שבוחרים להתאמן בו.ומישהו יצטרך לקחת על עצמו את נושא הביטוח.מבלי להיכנס לפירוט נרחב בתחום.

Lost Oath

New member
זו בדיוק הנקודה שבה נעצרו כל

הדיונים הקודמים שהעלו כאן את הנושא של אימון לחימה משותף. באו נצא בנקודת הנחה שחוק הספורט, ביטוחים וכל הקשקשת מסביב לא בעיה ונמשיך הלאה. אני לא אוהב לחשוב על פתרונות כשאין בעיה ממשית וכרגע אין כזו. למה? מיכון שאין מספיק נרשמים גם ככה וחבל.

holycity

New member
אחלה רעיון אחי. לך על זה!!!

יש לי מדריך מוסמך מוינגייט. אם זה עוזר

זורק כפפה

יום שלישי 15.11.05 מתחיל בשעה 20:00 בדיוק. מיקום:מתנס כוכב יאיר אירוע:עבודה קרבית על פי חוקת קיוקושין.עשרה סיבובים של שתי דקות.חמשעשרה שניות מנוחה.החלפת בן זוג כל סיבוב. לבוש:חליפת קראטה,או קונג פו. מגינים:חובה,רגליים,ידיים.שיניים.מפסעה רשות. הגעה:רק לאחר שיחה,תיאום ואישור ממני בלבד באופן אישי לכל משתתף. מדריך מוסמך-הבן של קנגה ביטוח:מתנס כוכב יאיר שירותי רפואה ופינוי:פראמדיק נוכח(רק כי הוא משתתף),אמבולנס בישוב. פניות אלי במסר

לא אתה לא

לפחות עד שלא תדבר איתי באופן אישי.כפי שציינתי.אנא כבדו את בקשתי בכדי שזה יצליח.

אם יש כפפות..

.. מותר להכות לכיוון הראש ? והאם מותר להגיע למגע של יד ביד (כמו שאסור באיגרוף קלאסי)?

מה זה צריך להביע?

חליפה חובה?! ואם אני לא שיטה שעובדת על ביטות לראש.? אי אפשר להתגמש?

באמת לא בסדר...

הבן של קנגה מזמין אנשים מבחוץ להתארח אצלו בדוג'ו לאימון מן השגרה ללא תשלום, ועוד יש לו דרישות... באמת לא בסדר
. הוא מלמד קארטה קיוקושין, וחליפת קארטה זה חלק מהעסק. אם אתה לא עובד עם בעיטות לראש, גם בעיטות לירך יעשו את העבודה, וחוץ מזה אפשר להתגמש
...

fa jing

New member
רן הוא התכוון

להתגמשד (גמש"ד= גמשל שלמה דרומי). סלח לי בועז פשוט צך לי משחק המילים הזה בראש.
איך הבובה דרך אגב? חנן

בטח שיש..

שמע זה שהוא מזמין יפה מאוד., אבל הוא מגביל אותי לעשות קראטה.. מה לעשות לא למדתי קראטה, ואני עובד יד מול יד רוב הזמן., ואין לי ג'י..

שכחתי להוסיף..

אם הוא היה מזמין אנשים לאימון התרשמות בכיף.. אבל הוא מצפה שאני יעשה קונג פו רק לא מה שתרגלתי אז מה אני אמור לעשות עם זה.?

הוא מזמין לעשות קרבות מגע מלא

אמנם בסגנון קיוקושין ולא בסגנון גמש"ד או בסגנון חופשי, אבל עדיין מדובר במסגרת מסודרת: מדובר באימון מן השגרה שנפתח עקרונית (לאחר תיאום עם המורה, הבן של קנגה) לחברי הפורום. האימון הוא במועדון מסודר, עם נוכחות של מדריך מוסמך, עם ביטוח וללא תשלום. נכון, יש כללים ברורים להזמנה, אבל עדיין נראה לי שזו יוזמה שצריך להגיד עליה תודה ולא לקטר. בסך הכל אף אחד לא מחייב אף אחד להגיע לשם, והיוזמה הזו לא צריכה לבוא על חשבון היוזמה היפה מאוד שלך שהתחילה את התהליך. רן.

אל תבין לא נכון

עדיין בכיף., אני אשמח להגיע. תמיד מוכן ללמוד., קרב חופשי עם חוקים מפריע לי.. סה"כ אמרו לי שהם עובדים יפה, אל תגיד לי שלא תעדיף שיהיה גם קרקע.,

למעלה