הצעה לחברי הפורום

stkachov

New member
הצעה לחברי הפורום

במפגש האעלנו מספר רעיונות לגבי שיטות הטיפול בגימגום ותרגולן. המסקנה הכי חשובה מהמפגש היא שאם אנחנו לא נעזור זה לזה, אף אחד לא יעזור לנו. לכן הועלתה הצעה לקיים מפגשים אינטנסיביים, בהם כל אחד יסביר את השיטה שהוא למד ושעוזרת לו(CTI,הדסה, ד"ר פלואנסי ועוד שלל השיטות) וינסה ללמד את החברה האחרים. אם כל אחד ייקח מהשיטות האלה קצת, את הדברים שמתאימים ועוזרים במיוחד לו... זה יכול מאוד לעזור. העניין החשוב ביותר כאן, הוא לא לימוד השיטות עצמן, אלא תרגול אינטנסיבי שכידוע לכולנו הוא הבעיה הגדולה ביותר. אני חושב שמרבית חברי הפורום כאן הגיעו בשלב כלשהו בחייהם לשטף דיבור גבוה, אף לא יכלו לשמור עליו לאורך זמן וזאת בגלל שהפסיקו לתרגל. תרגול הוא שם המשחק כאן!!! אם כן, על מנת שהדבר הזה יצליח, אנחנו נהיה חייבים להפגש זה עם זה ולתרגל לפחות(!) על בסיס שבועי. זמן ארוך מזה פשוט לא יהיה אפקטיבי. לאחר כמה מפגשים בהם נלמד מה עלינו לעשות ואיך לתרגל... נתן לעצמנו משימות לבית לתרגל ולחזור עם תוצאות לאחר שבוע. כשתהיה קבוצה שעוברת את התהליך הזה איתך, אני מאמין שאנשים לא יוותרו על התרגול. אני אנסה לארגן את הקבוצה הזאת בצפון. שוקי, או כל אחד אחר, אתם מוזמנים לאסוף את הקבוצה של המרכז. המפגשים בצפון יארכו ככל הנראה במתנ"ס גושן שבמוצקין. הדבר עוד לא סגור ונצטרך לקבל את אישורם לפגישות שבועיות שכאלה, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה. על הזמן והיום נדבר כאשר תתארגן הקבוצה. לדעתי הכי טוב זה ביום חמישי בשעות הערב, מתי שכולם פנויים. נכון לעכשיו THE BIG MAN ו BARBA הבטיחו כי ישתתפו בפרוייקט הזה. אני גם. אנחנו כבר שלושה. אם ייצטרפו אלינו עוד אנשים מהצפון אנחנו רק נשמח. ככל שהקבוצה תהיה גדולה יורת, כך המחויבות להתמיד ולהגיע ולתרגל תגדל. אם אתם מכירים מגמגמים שלא כותבים בפורום, ספרו להם על כך. אגב, אם מישהו מהמרכז ירצה להצטרף אלינו כמובן שרק נשמח. אז קדימה, שרשרו כאן מי מתכוון להצטרף אלינו. אולי יחד נצליח להתגבר על מה שכל כך קשה לנו לבד. שוקי, אולי כדאי שתדביק את השרשור הזה או את ההצעה הזאת בדפי בפורום, כדי שחברים חדשים שמצטרפים לפורום כל הזמן גם יוכלו לקרוא על כך.

thesword

New member
I'm IN

אני ממש מברך אותכם על היוזמה הזו.. אני אישית, לא עברתי אף טיפול ולא הסכמתי לעבור.. אני חושב שהמגמגם הוא הקלינאי תקשורת הטוב ביותר של עצמו. בכל מקרה גם אני מצטרף לקבוצה של הצפונים. אגב, אם תהיה בעייה במציאת מקום טוב למפגשים, נוכל להיפגש אצלי בבית אפילו (יש לנו בית גדול 3 קומות אז יכולים לתפוס לנו קומה רק לעצמנו ולהיות לבד שם). אז.. אני מצטרף ליוזמה המבורכת שלך. כך אלמד על השיטות שמציעים למגמגים שאף פעם לא האמנתי להן..

stkachov

New member
אני מחכה

לתשובה מאריק, הוא אמור היה לשאול האם יאפשרו לנו להפגש במתנ"ס במוצקין על בסיס שבועי... אני אודיע לך ברגע שאדע משהו.

למעלה