הצעה לחברים.

fireman

New member
הצעה לחברים.

עברתי קצת על המאמרים בפורום וראיתי את הרעיון של השטיחון לפאזל. וראיתי שיש שם צורך בצינור בקוטר יחסית גדול. ברשותי המון צנרת עודפת בקוטר של 4 ו 6 צול שאם לא יימצא לה שימוש, תיזרק לפח. כל מי שמעוניין או מוצא בזה צורך כלשהו מוזמן להגיע ולחתוך לעצמו חתיכה לשימושו האישי. המחירים שאתם תשלמו עליהם פשוט מחרידים. חבל שלא ראיתי את זה בזמן המפגשון פורום שעשיתם בבאר שבע, זאת הייתה הזדמנות טובה להגיע ולהצטייד באיזה חתיכת צינור

mgos0911

New member
היי תודה על הההצעה...

6 צול כבד מדי (הצינור עבה ולא נידרש קוטר שכזה ) , 4 מספק אבל להגיע עד ב"ש.. עלות ל 1מטר כ 25 ש"ח ל 3 מטר כ 50 ש"ח עלות נסיעה למי שלא בסביבה והזמן לדעתי יבוא לרכש במרכז ... אם זאת רלוונטי למי שגב בב"ש... אם יש בעיות ביצירת הטיחון צור קשר. לגבי הבד - שווה לחפש מבצעים של כרבוליות (בזמנו היה בספור - קניתי ב 10 ש"ח..). בנוסף רצוי לא חובה , בד לבד להדבקה מסביב לצינור עצמו - ראו מאמר ... אפלטוני מאמי מיכאל

מממאיה35

New member
תעשה לי שטיח??????

פליזזזזזזזזזזז... התחלתי להרכיב מורדילו וזה ממש מבאס כל פעם להכניס תקרטונים מתחת לשטיח.. יאלה מתי מפגש הכנת שטיחון?

mgos0911

New member
כמה חלקים (איזה גודל את רוצה ) ?

ללא קשר יש כרגע מבצע בסופר פארם שמיכת פליז לתינוק ב 20 ש"ח ובמשביר יש כרבולית ב 50 - חומר טוב כ"א לשטיחון / שטיח בהתאמה , יוצא גם יחסית במחיר סביר. לגבי מפגש - אני מניח שתלוןי באירגון השטיחונים זה חלק קטן , 15 - 30 דקות למתקשים....

fireman

New member
הכנתי לי שטיחון ב5 דקות בדיוק

יצאתי לחצר, לקחתי חתיכת צינור 4" של מטר נכנסתי לחדר ארונות, עשיתי קצת בלאגן, מצאתי חתיכת בד ז'אמש עבה בגודל מתאים העברתי את הפאזל אליה, גלגלתי על הצינות, גומיות ונגמר הסיפור

למעלה