הצעה להנהלה:

הצעה להנהלה:

הינגיס שמע, הפורום בידיים שלך, וכמו שהפורום נראה היום הוא נראה כמו הטבע, והטבע אכזרי! הפורום נראה גרוע כמו שהוא לא נראה בחיים!, שמע תתחיל להעניש אנשים שמקללים ועושים שטויות! אחרת זה לא יהיה פורום טניס אלא פורום זבל כמו שהוא עכשיו!

הינגיס

New member
../images/Emo46.gif הבהרה והזהרה חד פעמית! ../images/Emo46.gif

אני יודע שפגרה עכשיו, ואני יודע שזו הסיבה המרכזית שהפורום נראה כמו שהוא נראה, אבל אני כועס מאוד. באמת שניסיתי להיות הכי נחמד עם האנשים כאן, כי כולכם בסה"כ אחל'ה חבר'ה, אבל חלק ניצלו את זה לרעה. מהיום, וללא אזהרות נוספות כל מילת קללה כלשהיא בפורום, קשורה או לא קשורה לעניין, מוצדקת או שלא מוצדקת, תימחק מיידית ותזכה בהרבה אהבה את בעליה ב- 24 שעות חסימה. ראו הוזהרתם!!!! אני לא אחוס על אף אחד, גם אם זה יקרה בטעות.
בנוסף, כל הודעה שאינה קשורה לפורום !טניס! תימחק מיידית וללא אזהרות. הודעה שנייה שאינה קשורה מאותו חבר, תזכה גם אותו בחסימה ל- 24 שעות, מכיוון שזה למי שלא שם לב, פורום !!!טניס!!!.
אמרתי כבר, לא אכפת לי שיהיה פורום ריק כל היום בגלל שאין עונה כרגע, אבל עם נושאים שאינם קשורים (כמו פיצוץ בת"א עם כל הכבוד) או על נושאים שכוללים קללה כלשהיא אני לא מוכן להתמודד, ומהיום כאמור הם ימחקו מיידית!!!
אני באמת אוהב את הפורום ואת חבריו, אבל אני קצת מאוכזב, ונראה לי שצריך לנהוג ביד יותר קשה.
אני רוצה לקדם אותנו, עם הרחבת קישורים, לוחות ושאר ירקות, אבל אתם ממש מורידים לי את החשק.
שיהיה שבת שלום לכולם, ואני לא סתן מאיים, אני מבצע!
ניר כהן

אמנון23

New member
יופי של מנהל. ככה צריך להיות. עכשיו

אני לא אפחד לשאול שאלות, ולקבל על הראש מילדי הפורום. שאלה. האם ציפי אובליזר זכתה בטורנירים גדולים? והם אנה פעם זכתה פעם בווימבלדון? או שזה היה לנוער?

DRS1234

New member
אנה לא זכתה בווימבלדון

והיא כן זכתה ברולאן גרוס לנוער. ומה זה טורנירים גדולים בשבילך?

אמנון23

New member
תודה לך. וטורנירים גדולים

מלבד הגראנד סלאמים, למשל ברלין, פילדארשאטט, פריז, המבורג ועוד......

אנה כן זכתה בווימבלדון!../images/Emo188.gif../images/Emo185.gif

שהייתה בת 16 לפחות...בווימבלדון לנערות,אני לא חושב שהיא ייצגה את ישראל אז....?

DRS1234

New member
בגיל 16 היא כבר גרה בישראל

והיא לא זכתה בווימבלדון לנערות אלא ברולאן גארוס לנערות.

oferba

New member
האם מותר לפתח למשל את הנושא הבא?

בהודעה שכתבתי בזמנו בפורום ריצה וטריאתלון, התייחסתי למאמר שקראתי בזמנו במגזין TENNIS, הם השוו בין ספורטאים מענפים שונים, למשל: אתלטיקה, התעמלות, שחייה, אופניים כדורסל וטניס, מי ביניהם מנצל יותר טוב את היכולת האתלטית למשל טניסאית כמו יאנה נובוטנה (היא הוזכרה במאמר) לעומת כדורסלניות או מתעמלות, כמובן שבמאמר טענו שטניס הוא הענף הכי יצירתי מבחינה אתלטית (מאחר שהוא גם בניגוד לכדורסל ספורט אישי), כמו שבתשובה בפורום ריצה וטריאתלון הוזכרו אתלטים, רוכבי אופניים וטריאתלטיים. האם בפורום טניס התשובה תהיה בהכרח שמות של טניסאים?

Niminator

New member
ברור שכן

מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים בפורום הזה לא מכירים הרבה אתלטים מענפי ספורט שונים.

למעלה