הצעה לדיון

האא... נראה לי שזה משהו שאנחנו

יוצרים... זתומרת, אנחנו בוחרים אם להתיחס למשהו כנס או לא, יכול להתרחש לידנו הדבר הכי מדהים בעולם אבל בגלל שנהיה כ"כ עסוקים בצרות של עצמנו לא נשים לב, אבל יכולים להיות דברים קטנטנים שיעשו לנו טוב, ונראה אותם בתור נס כמו חיבוק, חיוך,קשת בענן, ספר שפתאום מצאנו וכו... משהו נחמד שאיכשהו נראה לי קצת קשור

איל באש

New member
החיים שלנו הם נס ../images/Emo45.gif

כל יום וכל רגע הוא נס. הכל תלוי איך אנחנו מסתכלים על החוויות של החיים שלנו. שמביטים ממקום של שפע פנימי, ממקום של תודה לחיים, אז החיים הם נס .

ליMור

New member
נס

ניסים,, מכלול של ניסים כל אחד מאיתנו חווה במהלך היום מבלי שידע בנס לא קרה כך ובנס לא קרה אחרת הוא אשר אמרתי בהודעתי הקודמת לגבי העובדה שאנו מקבלים דברים כמובן מאליו ושוכחים להתייחס אליהם כאל עצמם,,, נס,,, כשקרובים לאדם חולה כשקרובים לאחד שחווה טראומה כלשהיא מבינים כמה שכל רגע "נורמלי" שלנו הוא נס,,,

November rain

New member
אין כמו נס על הבוקר ../images/Emo13.gif

וכמו שכבר נאמר; החיים עצמם הם נס, כל מה שקשור אליהם, כל המילים, כל התמונות, כל הרגשות. מהשמש שבאופן מתמיד זורחת כל יום, עד האהבה הכי גדולה, והזכות שניתנה לנו לחוות את הכל ולהביע זאת על "הדפים" האלה.

sovlanit

New member
NOVEMBER RAIN',ברוך הבא

אכן,אין כמו נס על הבוקר- רצוי בספל ענק, והרבה קטנים אבל ברורים במשך כל היום... אמת,כל נשימה שאנו נושמים היא נס, כל היכולות הרוחניות והגשמיות שלנו הן נס, כל חיינו בעצם הם נס גדול מאוד... תודה על התייחסותך.

November rain

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ברגע שנפסיק לקחת את המובן מאליו כמובן מאליו, נגלה שיש אין סוף ניסים בעולם שפשוט לא השכלנו להתבונן ( לא לראות! ) בהם..

קורס בניסים אומר

שאין נס גדול או קטן, כל הניסים שווים. יענו.. או שהכל ניסים, או שאין בכלל ניסים. ושוב, נס, זאת מילה.. ולגבי המשמעות? .. זה כבר קשור אליך

כל דבר שמעורר בי התרגשות-

הוא בגדר נס עבורי. תובנה חדשה- נס עוד צעד קטן לצמיחה- נס אדמה רטובה וריח של גשם- נס זרע שנבט- נס פרפר מרפרף בינות לקרני אור- נס ציוץ ציפורים- נס תינוק שנולד- נס צחוק של ילד- נס אהבה- נס החיים וכל מה שהם מזמנים לנו- הם נס

rama69

New member
הנס של חיי

שבכל יום ויום יש לי להודות על מה שיש. הנס של חיי הוא שהגעתי למה שאני היום בזכות. הנס של חיי הוא הילדים המקסימים שלי. ואולי תצחקו אבל היום גם שוחחתי עם חברה ואמרנו שהמחשב זהו נס של המאה, כל הטכנולוגיה הזו שמחברת את כולנו ביחד היא נפלאה, בברכת אור הניסים, אתי

תודה רבה! תקופה ארוכה שאני איתכם

רוב הזמן קיבלתי, ועכשיו אני מספיק מלאה כדי לתת. בעבר הגבתי, אבל בשם אחר. היום אני בשמי היומיומי. אנימאוד אוהבת את הפורום הזה ומנסה להעביר את האנרגיה החיובית ששוררת כאן גם לפורום אותו אני מנהלת- פורום גננות בתפוז. ענת

אניצן

New member
כל הכבוד על היחס האישי לכל אחד!

זה ממש נעים, יש אווירה טובה, אני מרגישה שאני ממש יכולה לכתוב הכל. ולא ממש קשור- איך קוראים לשיר שמלווה את הקובץ של פיטרנית? (בגללך הגעתי לפורום... תודה!)

אני חדשה פה, אז אולי כבר שאלו את

שאלתי, והנה היא. מישהו פה מכיר את הספר קורס בניסים? אני מעוניינת לקנות אותו, אף כי מחירו גבוה(למען האמת עוד שבועיים יום -הולדת, אז אני ארמוז). ורציתי לדעת מפי מישהו שהתנסה עליו. תודה על כל התיחסות.

למעלה