הצעה יפהפייה
היי רז! פעם כתבתי לך בלשון זכר, כי חשבתי שאת גבר. אני חושב שהרעיון שלך טוב, ומצטרף להצעה. אם אי פעם ביקרת באתר "שיחות עם אלוהים" הישראלי, אותו בניתי לפני כשנה וקצת(ניתן להגיע אליו בקישור למעלה), בוודאי תזכרי את הסיפור שלי ופירוט של מה הספרים שינו אצלי בחיים. אם לא, את מוזמנת לעשות זאת. בכל מקרה הסיפור הזה ממשיך, ואני אכתוב אותו פה, בשבילך ובשביל שאר חברי הפורום. החוויה וההעשרה שקיבלתי מקריאת הספרים הובילה אותי אל תקופה כ"כ עוצמתית בחיים שלי. שינויים כבירים בהחלט. גם אני התגברתי על מוות. מותו של אבי, שעל אף התכחשותי, העביר לי כ"כ הרבה... הקשר הכי טוב שהיה לי בחיי התגלגל אליי בעקבות יישום העקרונות מהמסר, ומשיחותיי אני עם אלוהים. זה היה קשר מאופיין בשיחות נפש מעמיקות, תקשורת כ"כ פתוחה וכנה, פתיחות ומוכנות, השראה אלוהית, הרבה צמיחה ופריחה אישית, ובהילת קסם. כך היה לפחות בהתחלה. אני חייב להודות, עד כמה שזה קשה, שלאחר זמן-מה, במהלך הקשר, לאט לאט דיברתי פחות ופחות עם אלוהים, ופחות הקשבתי לקול הפנימי, לא עסקתי כ"כ הרבה בפעילות סביב המסר, ואפילו איתה כבר לא דיברתי על הנושא. נכנסתי לתקופה לא טובה בחיי, פחדים עלו והחלו להשפיע, סימנים באו מגבוה ומבפנים והתעלמתי מהם. כך קרה שהקשר הדרדר, הפכתי פחות קשוב, יותר תלותי ובאופן כללי לא שלם. כתגובה למצב זרקתי את הכל על הקשר והעמסתי עליו. רציתי חופש ובעצם שללתי אותו מבת-זוגי. חיפשתי צמיחה אישית, ועיכבתי צמיחה שלה. הקשר הטוב הזה, שבא לי כ"כ באופן קסום, גם נגמר באופן לא-צפוי, כואב, וקשה. את המסקנות שלי למדתי (בצורה הקשה ביותר), ואני מתחיל ליישם אותן כעת. בסופו של דבר זה הייתי אני שהרחקתי ונסגרתי. אני חייב לציין חלק אחרון זה של חיי, משום שחשוב לי להדגיש עד כמה איננו יכולים להרשות לעצמנו להתנתק מן המקור הפנימי שלנו, מהניצוץ האלוהי שלנו, אפילו לרגע אחד... הוא זה שמכיל את סך כל החכמה שלנו, את הכיוון האמיתי שלנו, את הבחירות הנכונות ביותר עבורנו. גם אם איננו מבינים מדוע בחירה כזו או אחרת היא הנכונה לנו בסופו של דבר, תמיד נוכל לשאול את עצמנו (את האלוהי שבתוכנו) ולקבל את ההרגשה הטובה והאמון לגבי הדרך שלנו. גם בשעות הקשות שלנו, נראה את האור, ונחייה בו. במודעות תמיד נהיה חזקים וסמוכים שאנו בדרך הנכונה. באהבה ובמודעות (מחודשת) , סם - אננד ניטיו