הצעה לדיון

ש ו נ י

New member
מה המשמעות של הנקודה האדומה ליד

השם שלך ומאיפה מביאים אחת כזאת?

רז89

New member
הצעה לדיון

לדעתי יהיה נחמד אם כל אחד יספר מה שיחות עם אלוהים עשה לו, כמה השפיע על חייו ושינה אותם. אצלי למשל, הספרים שינו את החיים מן הקצה אל הקצה! מעולם לפני כן ספרים לא השפיעו עלי כל כך (כנראה שצריך את העיתוי המתאים) הייתי אדם דכאוני, עצוב, חסר כוחות ופסימי והיום אני אדם אופטימי, בטוח, מאושר ושמח. הייתי ממש בתחתית כשידיד רחוק המליץ לי על הספרים ואני לא רציתי אך קניתי בכל זאת. והם הוציאו אותי מהשפל שהייתי בו. איבדתי את 2 החברים הכי טובים שלי בפיגועים בהבדל של שנה ושבוע אחרי האחרון נאלצנו להרדים את הכלבה האהובה שחלתה פתאום. לא הייתה לי עבודה, הלימודים היו במצב נורא, הכל נראה שחור וחסר טעם. אבל הספרים האלה, פתחו לי את העיניים, את הנשמה... היום מצאתי עבודה נפלאה, שהיא כל מה שחיפשתי כל חיי ואליה שאפתי להגיע נרשמתי לאוניברסיטה, ואני מרגישה נפלא. ואף יותר מזה.... אני משוחחת עם אלוהים. החלטתי שלא רק דונלד וולש יכול, אלא גם אני (הוא גם כתב את זה בספר שכולנו יכולים) ואני משוחחת איתו מפעם לפעם, גם כן בכתיבה. אבל על עצמי, על דברים אישיים שלי. והוא נפלא, מקסים ומבין. העצות שלו מדהימות. אני קוראת את השיחה שלנו רק כיומיים אחרי ופשוט נדהמת ממה שכתוב שם. אני משוחחת איתו כשרע לי וכשטוב לי. ואפילו הייתה תקופה שלא נרדמתי מרוב אושר (ובלי סיבה ממשית) זה פשוט נפלא!
והקטע הוא, שאני יודעת בוודאות שלא הייתי מגיעה לספרים האלה ולמצב הזה אילולא החבר שנהרג. הוא בעצם שינה את חיי. במותו ציווה לי את החיים.

lennie

New member
הי../images/Emo10.gif

אולי תחלוק איתי את השמות של הספרים האלו ? השנה האחרונה היא השנה הכי נוראית , אבא שלי נפטר מסרטן לפני 7 חודשים בפתאומיות וכרגע אני משלימה את הבגרויות בזמן שכל החברים שלי לומדים האוניברסיטהומכללות . אני לא מצליחה ללמוד , אני לא מרוכזת , רוב הזמן אני בדיכאון, אני לא מצליחה להתגבר על אובדן אבא שלי ,אני לא יודעת מה אני רוצה עשות בחיים , אני לבד ונמאס לי , והכי גרוע איבדתי את האמונה ואת החשק לחיות. אני מתגעגת להאני הישנה . מאוד התרשמי ממה שהספרים עשו בשבילך. תודה

רז89

New member
שיחות עם אלוהים

זה שם הספר ויש 3 כאלה גם מסע הנשמות של ד"ר מייקל ניוטון היה אחלה אבל שיחות עם אלוהים הוא הטוב ביותר מבטיחה לך שמצבך ישתפר פלאים אם תקראי אותם שווה את ה-70 ש"ח או כמה שזה עלה בסטימצקי שווה כל אגורה

היי לני

הספרים המופלאים עליהם דיברה רז הם סידרת ספרים מאת ניל דונאלד וולש ישנם סידרה הנקראת שיחות עם אלוהים1-3 ידידות עם אלוהים אחדות עם אלוהים רגעי חסד שאלוהים נוגע במפתיע בחיינו על ישומים לחיים ספרים שעושים שינוי עצום בקורא אותם מקווה שהחיים יחייכו אלייך בקרוב

lennie

New member
תודה

תודה לשתיכן אני אגש לסטימצקי לרכוש את הספרים אני מקווה שהם יעזרו כמו שהם עזרו לכם תודה מעומק הלב

seeyou

New member
God gave us memories../images/Emo121.gif

, that we might have June roses in the December of our lives. (James M. Barrie "Watch your thoughts; they become words. -Watch your words; they become actions. Watch your actions; they become habits. -Watch your habits; they become character. Watch your character; for it becomes your destiny!!!" )

Sam Anand Nityo

New member
הצעה יפהפייה

היי רז! פעם כתבתי לך בלשון זכר, כי חשבתי שאת גבר. אני חושב שהרעיון שלך טוב, ומצטרף להצעה. אם אי פעם ביקרת באתר "שיחות עם אלוהים" הישראלי, אותו בניתי לפני כשנה וקצת(ניתן להגיע אליו בקישור למעלה), בוודאי תזכרי את הסיפור שלי ופירוט של מה הספרים שינו אצלי בחיים. אם לא, את מוזמנת לעשות זאת. בכל מקרה הסיפור הזה ממשיך, ואני אכתוב אותו פה, בשבילך ובשביל שאר חברי הפורום. החוויה וההעשרה שקיבלתי מקריאת הספרים הובילה אותי אל תקופה כ"כ עוצמתית בחיים שלי. שינויים כבירים בהחלט. גם אני התגברתי על מוות. מותו של אבי, שעל אף התכחשותי, העביר לי כ"כ הרבה... הקשר הכי טוב שהיה לי בחיי התגלגל אליי בעקבות יישום העקרונות מהמסר, ומשיחותיי אני עם אלוהים. זה היה קשר מאופיין בשיחות נפש מעמיקות, תקשורת כ"כ פתוחה וכנה, פתיחות ומוכנות, השראה אלוהית, הרבה צמיחה ופריחה אישית, ובהילת קסם. כך היה לפחות בהתחלה. אני חייב להודות, עד כמה שזה קשה, שלאחר זמן-מה, במהלך הקשר, לאט לאט דיברתי פחות ופחות עם אלוהים, ופחות הקשבתי לקול הפנימי, לא עסקתי כ"כ הרבה בפעילות סביב המסר, ואפילו איתה כבר לא דיברתי על הנושא. נכנסתי לתקופה לא טובה בחיי, פחדים עלו והחלו להשפיע, סימנים באו מגבוה ומבפנים והתעלמתי מהם. כך קרה שהקשר הדרדר, הפכתי פחות קשוב, יותר תלותי ובאופן כללי לא שלם. כתגובה למצב זרקתי את הכל על הקשר והעמסתי עליו. רציתי חופש ובעצם שללתי אותו מבת-זוגי. חיפשתי צמיחה אישית, ועיכבתי צמיחה שלה. הקשר הטוב הזה, שבא לי כ"כ באופן קסום, גם נגמר באופן לא-צפוי, כואב, וקשה. את המסקנות שלי למדתי (בצורה הקשה ביותר), ואני מתחיל ליישם אותן כעת. בסופו של דבר זה הייתי אני שהרחקתי ונסגרתי. אני חייב לציין חלק אחרון זה של חיי, משום שחשוב לי להדגיש עד כמה איננו יכולים להרשות לעצמנו להתנתק מן המקור הפנימי שלנו, מהניצוץ האלוהי שלנו, אפילו לרגע אחד... הוא זה שמכיל את סך כל החכמה שלנו, את הכיוון האמיתי שלנו, את הבחירות הנכונות ביותר עבורנו. גם אם איננו מבינים מדוע בחירה כזו או אחרת היא הנכונה לנו בסופו של דבר, תמיד נוכל לשאול את עצמנו (את האלוהי שבתוכנו) ולקבל את ההרגשה הטובה והאמון לגבי הדרך שלנו. גם בשעות הקשות שלנו, נראה את האור, ונחייה בו. במודעות תמיד נהיה חזקים וסמוכים שאנו בדרך הנכונה. באהבה ובמודעות (מחודשת) , סם - אננד ניטיו

ש ו נ י

New member
עבורי המסר של שיחות עם אלוקים היה

לא בדיוק חדש דברים שידעתי וקראתי ושמעתי בעבר (כמו שכתוב בספרים - הכל היזכרות ולא למידה) אבל זה מרענן ומוסיף כל הזמן רוב הזמן אני שוכחת, כמו שסמי אומר - מתנתקים מזה לרגע וחוזרים אח"כ הרבה ממה שכתוב בשיחות לא מקובל עליי, הרבה כן, אולי יותר כן ***הבעיה שלי היא שאני מתקשה ביישום - בכל הקשור לעשייה של כל דבר בחיים בפועל אני נתקעת כי.... יש טיפוסים רחפנים כאלה יותר מדברים והוגים ופחות עושים? זהו - אז פה אני יכולה לעבוד אם אני רוצה בכל מקרה המסר עובד ברובו אחלא בשבילי העיקר שתהיו שמחים ומאושרים

mor gill

New member
שיחות עם אלוהים

כשנחשפתי לשיחות עם אלוהים לראשונה בחיי, כבר הייתי בשלב מאוד גבוה מבחינת התפתחותי האישית. כבר הייתי, הילרית, מתקשרת ומורה למודעות עצמית. הנחיתי אנשים לשפר את איכות חייהם ולממש את עצמם. לשמחתי הייתי פתוחה לקבל עוד ועוד רעיונות אל תוך חיי ולהפנימם - הספר הטיס אותי 10 מדרגות במעלה הסולם שעליו כבר טיפסתי במשך מספר לא מבוטל של שנים. וזה רק מעצם הקריאה בו... כשהתחלתי לממש את הרעיונות המובאים בספר ולהפנימם אל תוך חיי, חיי השתנו מקצה לקצה...תפסתי תאוצה ענקית בכל תחום בחיי ןלשמחתי מעולם לא הרפתי ואני עדיין ממשיכה להתפתח ולצמוח. הדבר שריגש אותי במיוחד היה ש...סוף סוף מישהו כותב על דרך החיים שאני מאמינה בה ושכנערה לא ידעתי איך להביע אותה במילים.עד היום,במשך 8 שנים אחרי החשפותי לראשונה לחומר זה, מדי יום אני מלמדת עשרות אנשים בין הגילאים 20-65 להשתמש בעקרונות היקום כפי שהם מובאים בשיחות עם אלוהים ואנשים אלה עושים חיל בחייהם. מעולם לא יכולתי לחלום על זכות גדולה כזו, להפיץ את האהבה, להזכיר לאחרים מי הם ולהנחות אותם לממש את עצמם בגירסה הנעלה ביותר של החזון הגדול ביותר שהיה להם אי פעם על עצמם. ואחד הדברים שאותי הכי מרגש הוא שאנשים שהגיעו אלי - לא האמינו באלוהים והיום אני שומעת אותם אומרים..."אין מקרים בעולמו של אלוהים"! אותי זה מצמרר בכל פעם מחדש! ללא ספק הפנמת המסרים והפיכתם לחלק ממני היתה אחת המתנות הענקיות שיכולתי אי פעם לקבל אל תוך חיי.תודה על ההזדמנות לשתף, מור

mor gill

New member
את בהחלט מוזמנת ללמוד...

אני אשמח להנחות! לילה של בחירה, מור

mor gill

New member
רז, אתך הסליחה...

העברתי את החומר, אך כנראה משהו שם השתבש...בכל אופן, העברתי שוב. אשמח לענות על כל שאלה! ערב מקסים, מור גיל

../images/Emo24.gif

היי רז, אני חייבת להודות שמקריאת הדברים שלך ושל אחרים כאן מלאתם לי את הלב שמחה והמון אהבה אני נתוודאתי לספריו של ניל לפני זמן רב אולם אנחנו בריקוד איטי אני קוראת שוב ושוב עוצרת חושבת מדיינת עם עצמי עם אלוהים וממשיכה כך שהקיראה היא לא בבום והתוצאה לא בבום אני יכולה לומר שהידיעה שהספרים נמצאים איתי ושהם מכילים את כל מה שאני צריכה באמת לדעת במקרים רבים נותנת לי תקווה ומקווה שתמשיכו לחייך לעצמכם תודה שאתם כאן עשיתם לי טוב בסיפורים שלכם

רז89

New member
כל אחד בקצב שלו... ../images/Emo13.gif

שמחה שעשינו לך טוב על הלב מאחלת לך רק אושר ואהבה

רז89

New member
במחשבה שנייה....

שיהיה לך הרבה אושר ואהבה ולא רק...

למעלה