והרבה פחות קטן! בתמונה הזאת רואים ילד קטן בן 10
S Secular New member 21/3/02 #22 גם אני בתמונות נראה כמו ילד קטן... אלא אם כן אני לא מתגלח יומיים,ואז אני נראה קצת יותר מבוגר. זה מאפיין,תמיד חושבים שאני בן 16,למרות שאני ב2 וחצי יותר מבוגר. מה לעשות יש לי baby face
גם אני בתמונות נראה כמו ילד קטן... אלא אם כן אני לא מתגלח יומיים,ואז אני נראה קצת יותר מבוגר. זה מאפיין,תמיד חושבים שאני בן 16,למרות שאני ב2 וחצי יותר מבוגר. מה לעשות יש לי baby face
D danezeq Member 21/3/02 #23 זה הכל תלוי בתמונה יש לי תמונה שההיתי בסיני בכיתה ח (!) לפני הרבה זמן... ואני נראה שם בן 20 ובתמונה הזאת שצולמה לפני שבועיים אני נראה בן 10 המצלמות אשמות - היום אנחנו מוצאים אתה הכעס על המצלמות והמחשבים
זה הכל תלוי בתמונה יש לי תמונה שההיתי בסיני בכיתה ח (!) לפני הרבה זמן... ואני נראה שם בן 20 ובתמונה הזאת שצולמה לפני שבועיים אני נראה בן 10 המצלמות אשמות - היום אנחנו מוצאים אתה הכעס על המצלמות והמחשבים
S Secular New member 21/3/02 #24 בן 20,הגזמת../images/Emo6.gif!! מה שבטוח,שהתמונה בת.ז שלי הוא פוטו רצח ואני נראה שם כמו סוכן ק.ג.ב, אבל בקרוב אני מחליף את שם המשפחה שלי,ולא שם המשפחה שלי הוא לא westmark,זה פשוט כינוי שלי...את השם האמיתי עדיף שלא אחשוף מטעמי בטיחות
בן 20,הגזמת../images/Emo6.gif!! מה שבטוח,שהתמונה בת.ז שלי הוא פוטו רצח ואני נראה שם כמו סוכן ק.ג.ב, אבל בקרוב אני מחליף את שם המשפחה שלי,ולא שם המשפחה שלי הוא לא westmark,זה פשוט כינוי שלי...את השם האמיתי עדיף שלא אחשוף מטעמי בטיחות
S Secular New member 21/3/02 #26 אתה בטוח?????? בן 10 שנראה בן 25,זה אולי מתאים לרוברט וולדאו אבל לך??
D danezeq Member 21/3/02 #28 מי זה הרוברט הזה? זה לא בן 10 שנראה כמו בן 25 הייתי בכיתה ח ז"א בן 14-15
D danezeq Member 21/3/02 #34 תכתוב פה -תשתף את כולם אין סודות בחברה ליאור יכעס וגם כולם ישנים עכשיו -
S Secular New member 21/3/02 #35 אבל זה ארוך ומייגע../images/Emo10.gif אין לי כוח לכתוב את כל הסיפור הזה...
D danezeq Member 21/3/02 #36 שייגע! לא אכפת לי ../images/Emo6.gif תכתוב! משעמם פה! אתה היחיד שער תכתוב כאן ועכשיו 0 מובן?
D danezeq Member 21/3/02 #38 מחשבים ולימודים לא ידכאו אותנו לעול ם. שמעת? אסור להיות מדוכא בגלל זה! מחשבים מסתדרים בסוף - אז לא תעלה את התמונות היום - תעלה מחרתיים - זה כ"כ נורא?
מחשבים ולימודים לא ידכאו אותנו לעול ם. שמעת? אסור להיות מדוכא בגלל זה! מחשבים מסתדרים בסוף - אז לא תעלה את התמונות היום - תעלה מחרתיים - זה כ"כ נורא?
S Secular New member 21/3/02 #39 אבל רציתי היום!!!!!!!! זה מעצבן,תיכננתי היום להעלות את התמונות, יווווווווווווווווווו,אני עצבני
D danezeq Member 21/3/02 #40 מה זה משנה? זה מה שמדכא אותך? אגב אין איזה מחשב בסביבה עם USB? כל פנטיום מסכן כיום הוא בעל USB...
S Secular New member 21/3/02 #41 כן,אבל לא... של מינולטה,למלא מחשבים אין usb של המצלמה שלי בגלל שהיא מאד מתקדמת ויצאה לשוק לא מזמן.
D danezeq Member 21/3/02 #42 אין כזה דבר USB זה תקן זה יעבור על כל USB - בUSB אין "סוגים" תנסה ותראה!
S Secular New member 21/3/02 #43 אני אומר לך שזה לא עבד...../images/Emo10.gif אין לי מושג למה,אבל זה אמר שזה צריך רק סוג מסוים של יו-אס-בי...
אני אומר לך שזה לא עבד...../images/Emo10.gif אין לי מושג למה,אבל זה אמר שזה צריך רק סוג מסוים של יו-אס-בי...