הצעה לגבי כנס אנימה בחנוכה ברחובות

JeeChan

New member
הצעה לגבי כנס אנימה בחנוכה ברחובות

החנות AnimeHolic ברחובות, שוקלת לערוך כנס אנימה ברחובות בחנוכה, שיכיל הקרנות, הרצאות ועוד שלל דברים, כנס מהבוקר עד הערב. עכשיו ישנם 2 שאלות: 1. אם תהיה עלות כניסה של בערך 45 שקל לכרטיס, האם תהיה מוכנים לשלם ? 2. האם תרצו גם קוספליי בכנס ? אשמח לשמוע את תשובותיכם, שיקבעו אם יהיה כנס או לא :]

magicalgirl

New member
נמנמנמ....

אממ אני אשמח להגיע לחנות הזאת סוף סוף...ובנוגע לשאלות... 1.אמממ נראה לי שכן...אמממ... 2.לא הכפט לי ^^

Hao

New member
טוב , אז ככה

נסיעה לרחובות הרבה יותר ידידותית לכאלה שבאים מאזור הדרום/מרכז. ככה שהאשדודים הרוויחו! יחד עם זאת,45 ש"ח זה מאוד מוגזם, זאת אומרת זו רק כניסה... ועם כל ההוצאות מסביב, לדעתי זה ימנע מהמון אנשים להגיע לכנס. אני לא חושב שיש בעיה עם קוספליי בעיקרון, אבל שוב לא צריך לצפות שיותר מידי אנשים יגיעו מחופשים. אז כדאי לקחת את זה בחשבון. קחו בחשבון שלארגן כנס , רק נשמע פשוט , זו משימה מסובכת למדי(אני משער שיודעים את זה), ולכן גם אין טעם לצפות לכנס ברמה גבוהה, מה שמחזק את הטענה שלקחית התשלום היא מוגזמת. ולסיכום, ההצעה שלי, כנס זה רעיון נהדר- רק תעשו משהו סולידי נחמד ומתאים לאווירה החורפית והגשומה(והנעימה) של חנוכה.

אז ככה:

45 ש"ח, בנוסף ליתר ההוצאות של הנסיעות לשם וכל שאר הדברים שכרוכים בכך - לא יודעת, נשמע לי מוגזם מדי ולא משתלם. בד"כ נהוג שהכניסה היא חופשית, אך בשביל הרצאות, פנאלים, אירועים, הקרנות וכיו"ב - משלמים. מה גם שיש כאלה שבאים לכנסים רק בשביל לפגוש חברים. וכן, הדעה שלי - ולא רק שלי - מושפעת בעיקר בגלל אנימה-קון. קוספליי בכנס? אין לי מושג, למען-האמת. מצד אחד - עוד קוספליי יהיה נחמד, מצד אחר - מיותר (כמובן שזה תלוי מה באמת יכיל הכנס). בכל-אופן, ח"ח להם על היוזמה, ממש נחמד לראות איך האנימה בכלל וכנסי אנימה בפרט תופסים תאוצה. ^^~

idanem

New member
אממ

45 שקל זה באמת מוגזם מדי! אני בעד השיטה שיסמין העלתה, שנכנסים חינם ומשלמים על מה שיש בפנים כי באמת יש כאלה שבאים רק או בעיקר כדי לפגוש חברים. עכשיו, אני אתן לך דוגמא למישהו שבא מב"ש אוטובוס לרחובות יעלה בסביבות ה-15 עד 20 שקל.. רכבת תעלה בסביבות ה-20 עד 25 שקל נגיד ולקחתי רכבת, כי כמו שאמרת..התחנת רכבת קרובה מאוד לחנות שילמתי 20 שקל ואז גם לחזור זה עוד 20...מה שיוצא 40, בנוסף לזה יש את ה-45 שקל כניסה שזה כבר יוצא 85 שקל.. באמת שזה די הרבה

טוצית

New member
אני אשאל עוד פעם אחת-

יש מישו בבקעת אונו? יהוד קריית אונו מונוסון אור יהודה?!?!?! אם כן, אז אולי אני אוכל לבוא...

lily kane

New member
זה יאמר שרק לבוא ולחזור

יעלה כמעט מאה שקל 20( להגיע 20 לחזור ו20 לאכול משהו ועוד 45 כניסה) ולא יהיה לי כסף לזה ואין סיכוי שאני יוכל לבוא מחופשת לא יהיה זמן להכין משהו

למעלה