הצעה לגבי התחרות

הצעה לגבי התחרות

בגלל המלחמות המפגרות של זוג מהחלומות שכל פעם שזוג אחר עובר את ה - 1,000 הם מייד פותחים שידור ל - 5 דקות כדי להוריד להם את הרייטנג ואז סוגרים ובסוף דופקים אותנו הגולשים, יש לי רעיון נהדר לגבי התחרות. אני מציע לעשות גמר, ה - 2 זוגות/משדרים שהגיעו למקומות ה - 1 וה - 2 מבחינת הרייטינג ישתתפו בגמר, ביום מסויים שניהם ישדרו ומי שיהיה לו את שיא הרייטינג באותו היום יזכה, זו הדרך הטובה ביותר לדעתי, זה גם יגרום לזוגות סוף סוף לעשות דברים חדשים, כגון צירוף בחורות חדשות לשידור וכ'. מה אתם חושבים ?

חחחחחחחחח

יו אני לא מאמינה איזה טלפתיה יש בינינו אוחחחח חולה לך על העכוז!!!

למה בעצם ?

אתה פוחד מתחרות ? הרי בינתיים כל שידור שלהם הם כמעט עוברים אותכם ואז אתם ישר מפחדים ופותחים שידור לעומת השידור שלכם שבו קבעתם את השיא לתחרות הזו שבו הם לא הפריעו לכם בכלל ! פשוט רגע שתהיה התמודדות בינכם לבין הזוג השני כבר אין לכם סיכוי, בגלל זה אתה מפחד.

נמאס לנו משהטויות שלך אלברטיני

קודם כל, זכור לך בכלל משהו מהתחרות הקודמת?! איזה גהינום עברנו עם כולם? פתאום כולם שונאים פתאום כולם רבים ובתחרות הקודמת בשנייה הראשונה שפתחנו שידור ישר פתחו עוד משדרים (אני בטוחה שאתה יודע מי) רק בשביל להכשיל אותנו! אין מה לעשות ילד קטן! זו מהותה של תחרות! חוץ מזה, לפי מה אתה קובע מה הסיבה שאנחנו פותחים חדר?? זה שאנחנו פותחים בשעות יותר מאוחרות כי זה מה שמתאפשר לנו לא אומר שום דבר! ואתה בכלל היית בשידור שעשינו את השיא? כי לפי מה שזכור לי היום עוד 3 משדרים בלייב חוץ מאיתנו! אז מאיפה אתה מביא את כל השטויות האלה שאתה מקיא כל פעם מחדש? תעשה טובה, אתה זה שצריך למצוא חיים לא אנחנו. לך תמצא זיון ותעזוב אותנו בשקט. אנחנו לא חייבים כלום לאף אחד ומה שבא לנו אנחנו נשדר! אם בא לנו לעשות אותו דבר נעשה אותו דבר ואם לא אז שב בשקט או שלא תצפה! בחיאאאאת ראבק אף אחד לא מחזיק לך אקדח לראש ואף אחד גם לא הזמין אותך. אתה חופשי לעשות מה שתרצה אבל ממש לא חופשי לתת לנו הוראות על מה ואיך נשדר. ממש חוצפה!!!! וענברבור.... אנחנו בטוחים שאת זוכרת מה היה בתחרות הקודמת.. זכותנו לפתוח שידור מתי שנרצה מה הקטע? אז מישהו משדר ומגיע ל800 ואנחנו מחליטים לפתוח כי בא לנו אז נראה לך שפתאום נעצור ונגיד.. "רגע, אולי אנשים יחשבו שאנחנו פותחים בכוונה?" ונחליט לא לפתוח?? לא אכפת לנו מה אנשים חושבים וזכותנו לעשות מה שבא לנו. עצוב לנו שפתאום בגלל משהו שאיזה חילזון קטן אומר בפורום את מאבדת כבוד אלינו.. חבל, אכזבת. ועוד דבר, לפרנואידים ביניכם שכל כך בטוחים ש"המשחק מכור" וש"יש לנו קשרים בתפוז" וש"תפוז נותנים לזוג לזכות מראש"..... תתעוררו כבר!!! תפסיקו לחיות בסרטים!!!!! אנחנו לא מכירים אישית אף אחד בתפוז! לא משלמים לנו, אנחנו לא משלמים להם, הם לא מזייפים את מספר הצופים כדי שנזכה!!! תפסיקו לדמיין דברים! אלוהים!!!! זהו!!! שיהיה לכולנו המשך תחרות נ-ע-י-מ-ה-! ותנו לחיות בשקט!!! חולים עליך ערסססססס

חחח שקרן

בעצמך אמרת שאתה לא תיתן לאף אחד אחר לזכות וכל פעם תפתחו כשמישהו יהיה קרוב לשבור את השיא

ענברבור

New member
פתאטי!!!!!!

זוג, אם איי פעם חשבתי שאתם בוגרים, והרי אני חוזרת בי! אם אתם באמת פותחים שידור בשביל להוריד לאחרים את הרייטינג כדי שחלילה לא יעברו אתכם... אתם פתאטים!!!!! וחסרי ביטחון עצמי. עדיין נשארה לי הערכה אליכם, ואני מקווה שלשאר הצופים גם... ענברבור.

מה אתה מפגר?

בוא ,בוא נלך על זה, שום זוג לא ינצח אותם! בוא נחשוב רגע טוב?.... פה אין תחרות,פה יש מונופול שאני גאה בו מונופול של סקס,זה מנופול חיובי עד שלא יקום[ולא יקום] על זוג מהחלומות מישהו אחר,הם יעשו רק מקומות ראשונים תן ביס בלב,כי זו רק קצה הקרחון טיפש
זוג חולה עליכם!

אתה צודק באופן חלקי

ואני בטוח שכמעט כולם יסכימו איתי לגבי מה שאני כותב הסוג הם סבבה, נותנים באמת אחלה שידור, אין הרבה זוגות כאלו כאן (וחבל), קצת מבאס שהם פחדנים ולובשים מסכות אבל באופן אישי זה כבר לא מפריע לי, כי ראו את הפנים שלהם כבר מספיק פעמים. הבעיה היא שכבר קצת נמאס, כמה אפשר לראות את אותו הדבר כל יום, עוד יום ועוד יום, פעם אחת גם גיוונו בשידור עם הבחורה הנוספת שהם צירפו אליהם (וזה בהחלט התבטא ברייטינג), הרייטינג היה יכול להיות אפילו עוד יותר גבוה אבל הגיע פוליס והתחיל לעשות בלאגן באמצע, במקום לחכות לתום השידור. מה שאני אומר בעצם, זה שלא מגיע להם לזכות שוב פעם ושוב פעם אם הם עושים את אותו הדבר, לא כולם חסרי חיים כמוהם שנמצאים כל הלילה מול המחשב וברגע שמתחרה שלהם פותח, הם ישר פותחים שידור כדי להוריד לו את הרייטינג, לכן אני אומר שהפיתרון הוא לבצע פשוט גמר, 2 הזוגות שיגיעו למקום הראשון יתחרו אחד בשני ביום מסויים שיוגדר מראש ומי שיהיה לו את הכי הרבה רייטינג ביום הנתון הזה יזכה. מה רע בזה ?

אלברטיני יש לך הבנה סלקטיבית../images/Emo4.gif?

תחרות זה אומר,שמותר הכל,מה זה משנה מאיפה או למה זוג אחר פתח במידה ויהיה תקו[0-0] הנוהלים הולכים לפי דירוג הגולשים,אז גם אם מישהו יתקרב הוא יפסיד ורק לידע כללי,הזוג שפתח אתמול שידור,בכלל לא היה מודע לתחרות,לא הרבה גולשים שפותחים בפעם הראשונה,יודעים שיש בכלל תחרות! ובתחרות הכל מותר,על מנת לשמור את שיא הרייטינג, נהוג שבכל פעם שמי שמאיים ,יפתח כנגדו חדר מתחרה, אם הם[הזוג החדש מאתמול בלילה] היו כלכך טובים,אז למה ב20 דקות הם נפלו? אם הם היו ממש טובים[ולא יושבים מזדיינים עם בגדים] הם היו חצי חצי עם זוג מהחלומות עובדה שלא
.

יש חוקי ויש הוגן

זה שזה חוקי זה נחמד אבל אפשר לשחק גם יפה ולא מלוכלך כמו שזוג מהחלומות עושה.

יוו מה יש לכם?

לא תהיה תחרות אחת נורמלית בלי מריבות תגידו?.. אז מה אכפת לכם מי פותח שידור ומתיי ככה זאת תחרות אמיתי כול אחד פותח שידור מתי שבא לו ולא צריך לקחת את הכול אישית, ואם זה מפריע למישהו שזוג מהחלומות פותחים שידור בזמן שהם משדרים הם גם יכולים ליפתוח שידור בזמן זוג משדרים, אבל לא צריך לאכול אחד את השני כמו איזה זאבים מורעבים ביער כולה כרטיסי טיסה מה ניסגר איתכם?:/ טוב תהנו לכם אני בכול אופן אחלטתי לעשות הפסקה קצת מהבולוגים ...ואם אני אשדר זה היה רק ברגיל כי אחלטתי להפסיק עם כול העירום הזה ..גם ככה זה לא ממש עשה לי טוב בחיים יאללה בהצלחה לכולם!

zivie

New member
אלברטיני צודק

כל פעם שאיזה שידור מתקרב ל- 1000 צופים, מיד זוג מהחלומות פותחים שידור מתחרה על מנת למנוע מאותו לשידור מלעבור את השיא שלהם. אתמול איך שהשידור של סקסית23 הגיע לאזור ה- 1000 צופים, אנג'ל מיהרה לפתוח שידור לבדה. לי, בכל אופן, זה לא נראה מתוכנן מראש (כמו שהזוג נוהגים לטעון), אלא מתוך פחד ששידור אחר יעבור אותם ויזכה בתחרות. זה אומנם כשר, אבל זה לא מריח טוב ...

ואתה יודע למה זה גורם ?

שכולם שונאים עכשיו אותם, גם כל אלה שהיו בעדם כמו חפרנית בע"מ וכ'... כבר שונאים אותם.

למעלה