הצעה לאלבום :)

itidhar1

New member
הצעה לאלבום :)

יש לי את ההבאים: THE WALL DARK SIDE OF THE MOON ANIMALS THE DIVISION BELL WISH YOU WERE HERE THE PIPER AT THE GATES OF DAWN MEDDLE על איזה עוד אלבומים אתם ממליצים? מה עם atom heart mother? תודה מראש

Coon Jew

New member
תלוי מה אהבת מבין האלבומים שציינת

אם אהבת את דארק סייד ומדל וכל אלה אז אני ממליץ לך על אטום הארט מאדר..שקצת יותר נוטה לפרוג אבל אחלה אלבום...ואם אהבת את פייפר אז אני ממליץ על saucerful of secrets שלמרות שהוא הכי פחות פופולרי הוא נמצא אצלי בין 5 האלבומים שאני הכי אוהב של הפלויד..בכל מקרה אל תלך על momentary lapse of reason

Coon Jew

New member
אה נכון...שכחתי אותו

אני ממליץ גם עליו: obscured by clouds וואי שכחתי ממנו.. אני לא אוהב את האלבום MLOR בכלל, לא יודע..אולי זה בגלל שווטרס כבר איננו, אבל זה אלבום שנשמע ממוסחר כזה..השיר learning to fly נשמע כמו איזה שיר פופ של שנות ה80 ופינק פלויד נראתה כאילו היא הולכת בדרכה של ג'נסיס.. בכלל באלבום הזה יש לא מעט שירים לא טובים פשוט, למרות שיש שם כמה מאוד טובים כמו sorrow...קיצר לא אהבתי

מוזר

הזכרת פה כמעט את כל הדיסקים של הפלויד, מה שמראה שיש לך ידע מסוים על הלהקה ואוהב את המוסיקה. מוזר שאתה שואל שאלה כזאת אני חושב. בכל אופן, כן אטום הארט זה סבבה! (וזה מה שנשאר, לא?)

itidhar1

New member
כן פשוט...

אני כן מכיר הרבה וזו הלהקה האהובה עליי פשוט יש את הפחות אהובים כמו SAUCERFUL אז רציתי לדעת מה דעתכם.... תודה רבה!

למעלה