הצעה לאירוויזיון הבא...

איתמר2002

New member
הצעה לאירוויזיון הבא...

למה שלא נשלח בשנה הבאה (בהנחה שנשתתף) את חני פירסטנברג מהבורגנים? היא כל כך מתאימה...לוליטה יפהפיה, עם שיר חמוד כזה כמו של אליזה היא ממש יכולה להצליח.אפילו אפשר להדביק לה שם שממש דומה לשם האמיתי שלה: HONEY. רעיון טוב,לא? אגב, השיר NEVER IN A MILLION YEARS בקדם הבריטי ממש מדליק. אני בד"כ לא מוריד שירים מקדמים, אבל זה ממש טוב.כדאי.

אהוד_

New member
גם ז´ורז´ט יכולה לשיר באירווויזיון

לא חשוב כלכך הזמרת חשוב יותר אם אתה בא עם שיר חזק, אני שונא את השיר של הבורגנים, כלכך דביק.....יאק! השיר הבריטי, כן שיר בסדר, אבל זה עוד מקום 15 לבריטים, הם לעומתינו צריכים להתאמץ יותר כי תמיד יצפו מהם לשיר חזק. אבל נראה לי שאנגליה רוצה מקום 18 השנה. ואוו הסינגל החדש של אווה דאלגרן באנגלית והוא מהמם יש בוא משפט שמתייחס ליהודים גם: "my neighbour is a moslem, my best friend is a jew. I wanna be a buddhist, but I can´t deny the small part in my heart It´s too many beliefs, too in faith, too in trust, too, in love"

אהוד_

New member
לשיר החדש שלה קוראים

Eva Dahlgren - Too Many Beliefs אני מקווה שזה באודיו גלקסי

TheShis

New member
רק לא השיר מהבורגנים!!!

תגידו לי, אני היחיד במדינה הזו שממש לא סובל את השיר הנאלח הזה? הוא נותן משמעות חדשה למושג "דביק". גועל נפש.

TheShis

New member
כן, אולי ב...

תחרות ה"זמרות" השחורדיניות עם הרווח בין השיניים או לחילופין בתחרות ה"זמרות" הפוסטמות/מגישות תוכניות אוכל/בעלות שם בימתי נפלא. השיר הזה כל כך לא מחובר לשום דבר והנימה הנוסטלגית שלו כל כך מתחחנת עד שבא להקיא (ורצוי על שרית וינו-אליעד-מרכז-להרזייה). וערב נפלא שיהיה. :)

דביר-מן

New member
אני לא מסכים לחלוטין

לדעתי זה שיר נהדר עם נימה אופטימית, ולא עוד שיר מהונדס גנטית לאירוויזיון, שחסר כל אופי.

ש ר ה

New member
גם אני לא סובלת אותו ...../images/Emo66.gif

השיר באמת דביק...כמה כבר אפשר להשמיע אותו? סתם 2 בחורות ששרות שיר בינוני ומטה...

למעלה