הצעה ובקשה לצידה.

הצעה ובקשה לצידה.

אני מציע ומבקש מהמועצה באירגון(שהיא המוסמכת לשנות תקנון), שבמידה ויהיו בחירות חוזרות לאירגון, לשנות את התקנון בדבר בחירה איזורית בלבד, לבחירות כלליות ארציות. במצב זה יוכלו להגיש מועמדות יותר חברים ומכל הארץ. 1. בחירות אלה יהיו יותר דמוקרטיות. 2. בחירות אלה ישקפו נכונה את הבחירה. 3. יותר מועמדים, יתנו אפשרות רחבה יותר להחליט את מי? 4. כל חבר אירגון יוכל לבחור את הראוי בעיניו לאירגון, מתוך כל המועמדים(ולא כפי שזה היום, שאני מוגבל לבחור רק מהאיזור שלי ומה אם זה שבאיזור שלי, לא מועמד ראוי? לא חשבתם על זה?). 5. להעמיד לפחות 3 קלפיות, צפון מרכז ודרום (מינימום), כך תהיה נגישות טובה יותר למי שמעוניין לבחור. 6. אם התנאים הנ"ל יתקיימו בבחירות, כי אז יקראו: בחירות דמוקרטיות. 7. בבחירות כלליות ארציות, קטע הזיופים שואף לאפס, אי אפשר לעשות קליקות, אי אפשר להריץ מועמד מסויים, ועוד.. מקווה שהצעתי בקשתי, תיפול על אזניים קשובות. יום טוב.

יום טוב - אתה צודק

אני תומך בדעתך. אגב, רק הועידה יכולה לשנות את התקנון. המועצה מגישה הצעת החלטה לועידה. האישור הסופי - בועידה. (55 חברים). ארצנו קטנה. חשוב לדרבן חברים להצטרף לאירגון. אני מאמין אם יקומו מוסדות ויו"ר ראוי לשמו, יחזרו הרבה חברים לשורותינו. אנחנו מכירים איש את רעהו, במיפגשים ארציים - ובבחירות ארציות , נדע בדיוק במי להצביע. לפעמים - מתחים באיזור מרעיפים על היחסים החברתיים, ואנו מפסידים כוחות בעלי כושר מנהיגות. אשר לא נבחרים למוסדות האירגון, בלי הצדקה אוביקטיבית. נדמה לי, שאתה נבחרת למועצה - קדימה, הגשם את מישאלתך. דבר נוסף, יש לצמצם את מספר הברים במוסדות הנבחרים. לדעתי מסספיק, מזכירות בת 7 חברים - כולל יו"ר מועצה 14 חברים + המזכירות - סה"כ 21 ועידה עוד 10 חברים סה"כ בועידה 30 + היו"ר מספר נבחרים כזה יהיה יותר יעיל ויתאים לגודל האירגון. עלה והצלח !

מסכים בהחלט! שינוי מבורך.

הערה אחת: יש יותר סיכוי לזיופים עם יותר קלפיות. אך בכ"ז חובה שיהיו לפחות 3 קלפיות. עוד לא ברור לי מדוע יש בחירות חוזרות. האם זה בגלל התקלות הטכניות בבחירות הקודמות?

לדני שלום. צריך וזה צודק שצריך

לעשות בחירות חוזרות, כי להרבה חברים שגרים בצפון ובדרום קשה להגיע מרחוק כדי לבחור ולכן רבים מאזורים אלה לא באו לבחור והתוצאות לא שיקפו את התוצאות האמתיות.לכן צריך שיהיו קלפיות גם בצפון וגם בדרום.כמו כן לדעתי את היו"ר חייבים לבחור בנפרד כמו שבחרו ראש ממשלה.המצב הקיים גורם לסיכסוכים ומריבות בין החברים שהיחסים בניהם בדרך כלל טובים מאד. אלה שנבחרו ,לא צריכים ומרוצים מהתוצאות של הבחירות שהתקיימו לא צריכים להתנגד לבחירות חדשות כי הם בעצמם יודעים ששיטת הבחירות לא היתה נכונה וצודקת,כי לא חשבו מספיק טוב לפני שעשו בחירות.

למעלה