הצעה אטרקטיבית

ronenrii20

New member
הצעה אטרקטיבית

שלום רב צעה אטרקטיבית חצי שנה יחסי ציבור לזה המסוגל,מסוגלת לטפל באופן מוכח ויעיל לריפוי דלקות עפעפים בלפריטס אפקטיב יחסי ציבור

כבר הצעת את זה ../images/Emo4.gif

יותר מפעם אחת...... אם היית מתחיל לטפל במקום להציע הצעות שאינן ענייניות, כבר היית יכול להתרפא. לא ברור לי אם אתה צריך ריפוי לעיניים או עדיף לטפל בחששנות/הססנות שבגינן אתה לא מצליח להתחיל בטיפול. עירית

טאוֹ

New member
הצעה יותר אטרקטיבית

רק עכשיו אתה מסיים את לימודיך ביחסי ציבור, ואתה מציע למטפלים שאינך יודע מה ניסיונם והכשרתם לטפל בעיניך. האם אתה באמת מוכן שגם מטפלים שרק החודש סיימו את לימודיהם, ומן הסתם מאד מעוניינים ביחסי ציבור, בפרט אם אינם צריכים לשלם עליו, יתחילו לצבור ניסיון דווקא עם העיניים שלך? אני חושב שאם אתה רוצה להירפא, כדאי לך למצוא מטפל טוב ומנוסה בשיטה טובה רצינית שיוכל לסייע לך באופן יסודי - "באופן מוכח ויעיל", כדבריך. אם יש לך קושי כספי, אני מניח שאפשר יהיה לדבר גם על זה עם המטפל. בכל מקרה, רעיון הבארטר במקרה שלך נשמע לי לא מוצלח במיוחד, ואולי תרצה לשקול את העניין שוב. בהצלחה ורפואה שלמה.

yoelnd

New member
ואולי

קודם לשפר את מצב הכתיבה והתוכן שלך ואח"כ להציע משהו שתלוי בזה..... אלא אם התירוץ הוא דלקת עפעפים! ותחשוב על זה!!! ואגב, טיפול מוכח? לך יש אפקטיביות מוכחת?

למעלה