הצעה אחרונה עד כה

uri32h

New member
הצעה אחרונה עד כה

56$ הובלה לכל קופסה, 208$ להכל בלי קסדה. נא לקחת בחשבון שהמדים עולים לנו כ60$ וזה תוספת משמעותית. המשלוח כולל מדים, מגיני כתפיים, גירדל ופדים . אני מניח שכמו כל שאר החברות יהיה ניתן לקבוע צבעים לכל הפריטים שאנחנו מזמינים אז בקרוב מאד נצטרך ללקבוע את הצבעים הקבועים של הקבוצות ת"א, חיפה א'/ב'

BigO4

New member
אתם פותחים ליגה או משהו? אם כן אפשר

להצטרף?

uri32h

New member
כן

אנחנו פותחים, כן אנחנו רוצים שיצטרפו וכן תבוא ביום שישי 11:30 לספורטק בת"א

BigO4

New member
זאת בעיה כי אני מחיפה אבל לפי מה

שכתבת יש גם קבוצות מחיפה. יש אפשרות ליצור איתם קשר?

ChiefsNo1

New member
כן

אם אתה רוצה תתקשר אלי.... השם שלי זה אורי ואני ממארגני קבוצת חיפה - המספר שלי זה 052-2747475, אנחנו משחקים בשבת ב-15 בספורטק ליד הגרנד קניון.

uri32h

New member
הרי החדשות!!!!

החבילה כולה עולה - כ1300 ש"ח, הכוללת קסדה מעולה, חולצה, מכנסיים, מגינים לרגליים ולברכיים, מגיני כתפיים עלות של מדים ככל הנראה תעלה כ-400 ש"ח [הכל חייב להיות אחיד... אין מה לעשות] המשלוח הוא אישי לבית השחקן, וניתן בתוספת תשלום לקנות עוד דברים למשחק

uri32h

New member
תוספת לנאמר קודם - הצטרפות

אבקש מי כל מי שאינו משתייך לקבוצות ת"א או חיפה וחושב על לשחק במסגרת ליגת פוטבול עם ציוד ליצור איתנו קשר בהקדם האפשרי. כרגע אין עדיין הזמנה אבל עד ה20.9 תהיה רשימת ציוד מוזמן הזמנה אחרי הזמן הזה לא תהיה בתוך החבילה שהצעתי עד כה ולכן אני מצטער לומר שתהיה בהכרח יותר יקרה

Yo-man

New member
יופי של חדשות אבל משהו לא ברור לי

400 השקלים של המדים הם חלק מאותם 1300 ש"ח ?

lambdeus

New member
כן

זה אכן לא משתמע מההודעה של אורי, אבל המחיר של הכל כולל הכל עד לבית הלקוח הוא 1400 ש"ח.

uri32h

New member
מותק, המחיר התכווץ!!!

1300 עד בית הלקוח כי 40$ הובלה [במקום 56$] וגם לא צריך גירדל כי הורדנו אותם [במדים יש כיסים מתאימים לפדים]

royassis

New member
שניה

במדים יש כיסים לכל הפדים (knees,tigh,tailbone,hip) ? והמדים נוחים ויושבים טוב כמו הגירדל ?

uri32h

New member
מדים

המדים הם מדים עם כיסים שניתן להכניס אליהם ספוגים/pads וכך תוכננו. שאלות כמו האם זה נוח?, זה לא חם?, הצבע יורד הכביסה?, או זה מחזיר אור? הן שאלות שאין לי מושג איך לענות עליהן... מאיפה אני יכול לדעת אם זה יהיה לך נוח? אני קונה מה שנחשב הכי טוב או קרוב מאד להכי טוב.... זה מה יש וזה מה שיבוא לארץ!

למעלה