הצעד הבא

bp9mk6

New member
הצעד הבא

בקצרה - מכירים חודש וחצי פלוס מינוס, נפגשנו כמה פעמים ולא נכנסנו למיטה. לא נראה גם שזה חסר לו. יש עניין מצידו כי הוא עד עכשיו יזם את רוב הפגישות (שתמיד היו במקומות ציבוריים). אני רוצה להעלות את הנושא אבל לא סגור מה הדרך הנכונה ככה שזה לא יביך אותו (ובעיקר אותי), לא ישמע לוחץ ובמקביל לשמור על כבוד מסוים (דיי קשה להציע סקס למישהו שאכפת לך ממנו) ושכל הענין הזה גם יראה מושך איכשהו. כי זה אמור לבוא בצורה טבעית וגם מהצד שלו. זה לא משהו שאני צריך לבקש. דיי מוריד לי הצעות סקס ואני מחפש דרך שזה לא ישמע ככה.
לאחרונה צצו מחשבות שאולי הוא לא נמשך אלי, אולי הוא מחפש חברים אבל לא קשר. לא יודע..
 

hatzilonit

Member
מנהל
איך דייט כזה בד"כ מסתיים?

אתה בטוח שאלה היו פגישות רומנטיות? ושהוא גם מודע לזה?
 

bp9mk6

New member
תלוי איך אתה מגדיר פגישות רומנטיות

אני חושב שהתשובה היא לא..
 

hatzilonit

Member
מנהל
אז יש לך ידיד שאתה מבלה איתו

ואתה בעצם רוצה לצאת איתו כי אתה נמשך אליו?

זה משהו לדבר עליו לפני שאתם יוצאים לדייט.

האם אי פעם דיברתם על זה?
או שסתם אמרת לו "יאללה, בא לך בירה? בוא ניפגש בערב..." או מה?
 

bp9mk6

New member
הבנת נכון

ועכשיו זה קשה לי להסיט את הקשר לכיוון הזה.
&nbsp
אני מרגיש טיפש
 

hatzilonit

Member
מנהל
זה לא יקרה מעצמו. תצטרך לפתוח את הפה ולדבר.

אתה תרגיש עוד יותר טיפש אם תגלה עוד שנה-שנתיים שגם הוא בעצם היה בקטע אבל גם התבייש... ואז כבר יהיה מאוחר מדי.
 
מסכים לגמרי

חבל על הזמן ועל החיים. אני חושב שכדאי לך לבחור משהו שירגיש לך הכי בנוח מבחינת הביטחון העצמי שלך ולעשות אותו:
לנשק אותו, לגעת בו, להגיד לו מפורשות, לשלוח לו הודעה, לכתוב לו מייל, לרמוז לו וכו'.. פשוט תבחר משהו שאתה מרשה לעצמך לעשות, ולך על זה.
עוד תקופה, כשיהיה לך ביטחון עצמי גבוה יותר, אתה תתבאס שלא ניסית.
 
גדול
"דיי קשה להציע סקס למישהו שאכפת לך ממנו"

 

bp9mk6

New member
בסדר אז המשפט לא מנוסח הכי טוב אבל אני מניח שהמסר עבר

שמח שהצחיק אותך, תבוא גם מחר
 
שאלה או שתיים + הצעה

הראשונה - הבחור הומו? למ'ני שואל - כי קרה לי מקרה דומה עם בחור שמשך אותי מאוד, הזמין אותי לצאת, לא טרחתי לעדכן אותו שאני הומו, בראש כבר פינטזתי סקס מטורף, כולל מה מסתתר במכנסיו, וכלום לא קרה. אני חושב שהפאתטיות שלי, הרעב בעיניים, הנגיעות הכאילו מקריות דחו אותו לגמרי.
השניה - כמה זמן לדעתך הוא זמן סביר לקשר בין שני הומואים [בהנחה שהבחור הומו ויודע שגם אתה הומו] ללא סקס, ובהנחה שהחברות שלהם היא א-מינית.
הצעה - תשאל אותו ישירות אם הוא רוצה לשכב אתך, או לחילופין תאמר לו שהוא מושך אותך מאוד. מה הבעיה: דחייה, הפסקת הידידות, תראה מגוחך בעיניו? באותו סיפור שסיפרתי למעלה שאלתי אותו בשלב מסוים, כי אני לא מסוגל בכלל לדחות סיפוקים, ואם משהו מושך אותי מאוד - אני או שוכב אתו או נעלם מדרכו לחלוטין. הוא אמר שהוא לא הומו, נקודה. מאז הוא לא פוגש אותי ואני לא פוגש אותו
 

bp9mk6

New member
כמה תשובות

1- הוא גיי
2- לדעתי זה סובייקטיבי ומשתנה מאדם לאדם. הכי קרוב(?) לזה היה שפעם שעברנו ליד הדירה שלו הוא הציע לי לעלות להראות לי אותה(ולמען האמת אני באמת חושב שזה היה כדי להראות). הנקודה היא שגם בלי סקס הוא אחלה ואני לא ארצה לנתק איתו קשר.
ההצעה לא נראית לי. לדעתי זה מוריד ששואלים בכזאת ישירות וגם זה עלול לשים אותו במצב לא נעים או יביך אותו. בא לי שהוא יעשה את הצעד..
&nbsp
 
חוץ מסקס אתם מתנהגים כאילו אתם יוצאים?

נשיקות, חירמונים וכו'? כי אם כן, אז אתה צריך לנסות לקחת את זה הלאה פעם הבאה שזה קורה... ללטף אותו בעדינות בbathing suit area ולחייך אליו, לראות איך הוא מגיב. לנסות לשאול אם בא לו ללכת לחדר וכו'... זו לא הצעת סקס ישירה, אבל זו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. יכול להיות שאין לו ניסיון בכלל, וקשה לו לעשות את הצעד הזה.
אם אתם לא עושים כלום חוץ מלהתנהג כמו ידידים, ושניכם חסרי ביטחון להתחיל משהו, אז זה קצת יותר מסובך. עבורי אלכוהול תמיד היה הפיתרון כדי להוריד מחסומים (אבל לא להשתכר יותר מדי, בקטנה). ואם אתה עושה את זה, אז תשתו בדירה של אחד מכם, ולא במקום ציבורי.
 

bp9mk6

New member
אני עוד לא במצב שאני צריך לשכר אנשים כדי שיסכימו לשכב איתי

ואני לא מסכים - בוא לחדר /למיטה זו הצעת סקס ישירה. אני רוצה שזה יבוא יותר טבעי.. אולי אני לא מספיק חרמן.
והכי רחוק עד עכשיו היה חיבוק..
 
לא נראה לי שאמרתי או רמזתי "לשכר כדי שיסכים לשכב איתך"

התכוונתי לשתות קלות כדי להעלות את רמת הביטחון העצמי. לי אישית זה היה עוזר- להשקות את עצמי כדי להשתחרר. לא התכוונתי להשקות את הצד השני כדי שיעשה מה שבא לך


'בוא לחדר' זו אומנם הצעה ישירה, אבל זה פחות ישיר מלדון בכבדות על 'סקס- האם, מתי ואיך?'

מה יותר טבעי מלהתחרמן ולעבור לחדר לעשות סקס? אולי להתחרמן ולהישאר על הספה לעשות סקס.
מה ההגדרה שלך לסקס שבא טבעי?

בכל מקרה, נראה שסקס זה בכלל לא העניין אצלכם כרגע. אתם (או אתה, או הוא) עדיין בשלב שלא הראיתם כוונה של משהו רומנטי בכלל. אז אולי לפני שאתה מתחיל בלחשוב על סקס, פשוט תנשק אותו (או שתשאל אותו אם אפשר לנשק אותו), ותראה לאן זה מוביל
 
יותר מדיי מחסומים, יותר מדיי - יוריד ממני

לא נעים, איך אפשר לכפות וכו'
לדעתי האישית לגמרי - אין עתיד ליחסים בלי טיפת אומץ ורצון - איך כתבה זלדה - לחצות את ים האש.
כל מה שמציעים לך נדחה על הסף בכל מיני הסברים שמצביעים, אולי, מדוע הבחור לא מעוניין, כלומר אתה הסיבה ולא הוא.
 
למעלה