הצמיד שלי

הצמיד שלי

מקיימת את הבטחתי ומצרפת תמונה של הצמיד שלי.
הצמיד מורכב ממספרים שמציינים את תאריך הלידה של הקטן שלי.
הוא לא יצא בדיוק כמו שתכננתי ורציתי אבל בעלי אומר שהכי חשוב שאני יודעת מה זה מסמל.
מאחלת לכולנו לצאת בידיים מלאות בקרוב!

א m

New member
אפשר לסובב את התמונה?

כי אני לא רואה מספרים, רק עיגולים לב ורימון ככה...

בכל מקרה בעלך צודק!

ועכשיו מסובב

צודקת, יצא קצת עקום...
המספרים בכוונה מעורבבים לצורות שלא יבינו מייד את המשמעות של זה.
העיגולים הם אפסים, מתוך העיגול השני יוצאת הספרה 1 שמחוברת לספרה 2 וממנה יוצא 9 שזה היה אמור ליצור לב שבור - לא כ"כ יצא לצורפת... אח"כ מחובר עוד אפס שממנו יוצאת הספרה 1 שמחוברת ל - 3 ויוצרת שוב לב שבור.
התאריך: 10.09.2013

מקוםבלב

New member
היי יקרה, יצא יפה מאוד

איך אתם?

היי גל

תודה :)

עדיין מאוד קשה לנו... בעלי במצוקה ולא מוכן לקבל עזרה, או להודות במצוקה שלו ובצורך לקבל עזרה...
לי מאוד קשה להתמודד עם המצוקה הזו כי אני ממש לא יודעת איך אני יכולה לעזור ולא משנה מה אני עושה או אומרת זה נראה כאילו זה הדבר הלא נכון.
עוד שבועיים טסים לנקות קצת את הראש בשלג - בעלי הרגיש שהוא חייב את זה ואני ממש מקווה שזה יאפשר לו קצת לפרוק...
אני עדיין מחפשת את כל הרסיסים מהלב שלי שמפוזרים בכל מקום ומקשים על היכולת להתחיל לבנות אותו מחדש.
מתפללת לבשורות טובות בקרוב

מקוםבלב

New member
היי יקרה,

חופשה בשלג נשמע רעיון נהדר. לאיפה?
אולי תתיעצי עם מי שאת מטופלת אצלה איך ניתן לעזור לו.
אני מקווה שהוא יסכים לקבל עזרה ושימצא את הדרך שנכונה ומתאימה לו.
שכתבת על רסיסי הלב נזכרתי שבתטא הילינג יש מושג שנקרא החזרת רסיסי נשמה.
מתפללת איתך ומאחלת שאכן במהרה דברים טובים יגיעו.
חיבוק אוהב

הצמיד שלי

ריגשת אותי עד דמעות , לפני שבועיים וקצת עברתי לצערי לידה שקטה בשבוע 28 , מאז אני לא מסוגלת להוריד את הצמיד של הבית חולים ,ובעלי לא מבין למה . איך אפשר להסביר שהצמיד הזה זה הזיכרון היחיד שנשאר לי מהתינוק , כי לא נותר לי ממנו כלום אין לי זיכרון של צבע העיניים שלו , הבכי שלו הצחוק והחיוך שלי אפילו אין זיכרון של הריח שלו , נשאר לי רק תיק הריון צמיד אישפוז . יכול להיות שככל שיחלפו הימים אני חושבת לקנות תכשיט שאענוד אותו תמיד וכך הוא תמיד יהיה קרוב אלי

רקפת86

New member
רעיון מקסים !!!

הצמיד יפה מאוד.
בעלך צודק גם אם הוא לא יצא כפי שתכננת ישנה חשיבות רבה יותר למה שהוא מסמל ולמה שהוא יגרום לך להרגיש כשתענדי אותו.

למעלה