הצמיגים והכיס...

• פותח הנושא botke
  • פורסם בתאריך

botke

New member
הצמיגים והכיס...../images/Emo93.gif

לא פעם מצאתי את עצמי בהתלבטות מה עדיף, צמידים עתירי שם ותג מחיר מפוצץ לכל הדעות או אולי איכות נמוכה ביותר והחלפה יותר תכופה הרי רוכבי השטח בינינו יודעים שחודש חודשיים לצמיג זה מעל ומעבר גם לצמיגים היותר איכותיים ...(אולי יספקו מרווח נשימה של חודש פלוס מינוס) בכל מקרה שאלה לי אליכם , מישהוא מצא פתרון לבעיית החור בכיס שגורמים מחירי הצמיגים המרקיעי שחקים בארצנו הקטנטונת? אם כן שתפו גם אותי והיבואן שלכם יוכל להרוויח עוד כמה שקלים! תודה.

enigo

New member
צמיגים זולים...

לדעתי נותנים בד"כ יחס תמורה לכסף עדיף בהרבה על היקרים. ההבדל לאו דווקא יהיה באורך החיים (ויזכר לטובה קנדה 660 ששרד 10,000 ק"מ על ה TT...) אלא בכך שהם נותנים 90-95% ביצועים. הם בד"כ נחותים יותר בשטח אליו לא יועדו, בעוד בשטח היעודי הם מוצלחים למדי. לחבר היה נסיון מוצלח עם צמיג של MITAS (אורן זיתוני מיבא אותם) יש שני סוגים לקרקע קשה. שלו עם קוביות שמסודרות בשורות ורווחים גדולים. לי היה ל 500 ק"מ צמיג אחר שלהם עם מבנה שוקולדה וחורים בקוביות. צמיג מוצלח לסלעים (קוביות פלסטלינה) אבל נותן הרגשה מוזרה בכביש (ראה ערך קוביות פלסטלינה ...) ואפס אחיזה בקרקע רכה (מה שהופך רכיבת שבילים בשרון לעסק משעשע מאוד
). אחרי 500 ק"מ יש בלאי, אבל לא משמעותי. אבל אצלי צמיגים מתבלים מאוד לאט. אה, כן, הם לא חוקיים לכביש... את הקנדה 660 לא מיצרים יותר (למה???) אבל יש גם את דגם ה 760, קצת פחות אהבתי, אבל גם סביר בהחלט. יש גם צמיגי IRC ופעם יבאו גם את MAXXIS, אבל אני לא יודע עליהם כלום.

צמיגים בזול של IRC אצל וילף וולף

ברחוב וולפסון, יבואן יקה והגון, כדאי לברר בטלפון מראש אם יש. לדוגמה: קדמי 21 אינצ לדו"ש, 220 ש"ח

וילך מביא צמיגים של דורו ולא IRC

ליבואן של דנלופ אין חנות למכירה לבודדים. את שניההם ועוד אפשר למצוא..... הדס

למעלה