הצמחוני הכי סקסי

steelwater

New member
הצמחוני הכי סקסי

שנה שעברה כריס מרטין שלנו זכה, אולי גם השנה הוא יזכה. אני בכל אופן התלבטתי בעיקר בין דמון אלברן, סולן Blur והגורילז ולארי מולן גר', המתופף של U2. אבל בסוף בחרתי בלארי בגלל לחצים חחח. אבל גם כריס מרטין ונואה ווילי היו בראש הרשימה. http://www.goveg.com/feat/sexiestveg2006/ והה תמונה של המתופף החתיך והצמחוני! אגב, יש פה עוד מישהו צמחוני חוץ ממני?

jony543

New member
אני הלכתי עם כריס

והצבעתי גם לנטלי פורטמן תאמת לא קראתי תרשימה פשוט זאת הראשונה שאני הכרתי משם שקפצה לי לעין

steelwater

New member
גם וגם

היא יהודיה והיא נולדה בארץ. עזבה כשהייתה קטנה. נראה לי היא גם למדה פה לתואר או משהו כזה. היא יודעת קצת עברית. היא ממש יפה וגם שחקנית מאד מוכשרת! תראו כבר את הסרט Garden State! היא משחקת בו עם זאק בראף המדהים. וגם יש שמה את Don't panic ובכלל פסקול יפה.

HiLaLy1

New member
כן היא למדה פה לתואר

ואחותי ראתה אותה באוניסרסיטה... איזה כיף לה...

Galadriel 3000

New member
../images/Emo32.gifיש לי שאלה קטנה אלייך...

את מכירה במקרה את blurboy? (אם את מכירה אז תביני, איי גס)

Galadriel 3000

New member
אוקיי חח אז לא משנה.

סתם זה מישו שאני מכירה (שעונה לכינוי בלרבוי בהרבה מקומות) ומסתבר שיש לו ידידה שעונה לכינוייך במסנג'ר.

HiLaLy1

New member
בטח עוד אחת מהמעריצות שלי ../images/Emo3.gif

סתם.. את בטוחה שככה היא קוראת לעצמה? כי בעיקרון אמורים לכתוב את זה עם i בסוף ולא y.. השם שלי היה תפוס פשוט..

Galadriel 3000

New member
לאדעת... לא התעמקתי

דיברתי איתה רק איזה חצי שעה, אין לי אותה במסנ' או משו.

Galadriel 3000

New member
יש את דונ'ט פאניק?

רק בשבילו אני אראה אותו. אבל צריך לזכור...

steelwater

New member
יש את Dont panic

וזה משתלב כל-כך יפה ומדהים בסצינה! תזכרי, כי זה סרט ממש טוב.ממליצה לכולם. תראו אותו.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifנו להמ לא אמרת מהתחלה

שדונט פאניק נמצא בפסקול של הסרט?? חח מתי הסרט יצא??כאילו יש מצב להוריד אותו? נטלי פורטמן מדהימה לפי דעתי!

steelwater

New member
הסרט

נראה לי יצא ב-2005 ואולי ב-2004. כתוב ב-imbd. אני הורדתי אותו ובאיכות די טובה. אני לא בטוחה שיש ב-DVD אבל נראה לי שכן. הייתי לוקחת כנראה ב-DVD אבל לפני זה לא ידעתי שיש. ובעצם נאי עדיין לא בטוחה בזה.

למעלה