הצמד של חיי...

אז ככה...

השמאלי "זקן" שעבר ניתוח להגדל חזה עד...8M . הימני חמוד שמקשר אותי עם העולם כשאני (זהירות...עכשיו מילה גסה..) - מתנדב. מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

אם כבר אז סבתא...

השאלה היא אם פאלם ופאלמינה יביאו לי פאלמון 505 או פאלמונית III ? מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

מה קרה למסך של השמאלי ? שבר ?

אתמול ראיתי סרט, מסופר שם על איזה מפקח טיסה שרואים שהוא חולם שאיזה מטוס מתרסק, אז הוא מגיע למקום ורואה את באתר ההתרסקות כל מיני חפצים אישיים שלו, הוא מתחיל לרשום את הפרטים בפאלם (!!!) שלו, וכשהוא מתעורר במטוס הוא רואה איזה סדק בגג, הוא רץ לקדמת המטוס אבל אז שומעים איזה פיצוץ והמסך משחיר, לאחר כמה שניות שומעים מוזיקה עצובה ברקע ורואים את הפאלם שלו שבור מלא דם על האדמה... אם אנחנו כבר בנושא של סרטים, לא ללכת לראות את IA ! מה הקשר לפורום ? אין לי מושג... עומר

אם אתה לא מכיר את הסיפור...

אז היה לי פאלם III כמובן 2M וקניתי פאלם 3XE עם מסך שבור והחלפתי בינהם את הכרטיס הראשי ויש לי... פאלם III עם 8M . מדליק ! אז השמאלי זה ההוא.... מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

e-magine

New member
אמנון אתה בא למפגש?

אולי אפשר לעשות שם איזה שידוך, עם הIIIx שלי.

e-magine

New member
אגב אני מבין שלא צילמת את הניתוח

המפורסם שהוזכר לעיל.

כן ו..כן..

כן - אני בא למפגש כן - צילמתי את ה"ניתוח" רוצה את התמונה ?? מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

e-magine

New member
כן אני רוצה כי

אני פתחתי את ה פאלם IIIx ואת הפאלם IIIxe שלי וראיתי שהכרטיס האחורי בx יש בו חריץ הרחבה ובxe אין.

למעלה