הצמדת כתוביות לסרט

S h e e p a

New member
הצמדת כתוביות לסרט

היי
אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל שווה לנסות :)
הכנתי סרטון קצר לפרויקט גמר שלי (באורך 2 דקות) והעלתי אותו ליוטיוב, הוספתי כתוביות דרך יוטיוב (קובץ שהכנתי בnotepad)
הכל טוב ויפה הכתוביות עובדות מעולה. אבל כשמנסים לראות את הסרטון דרך האייפון הכתוביות לא מופיעות, כנראה בגלל ששני הקבצים נפרדים והכתוביות לא מובנות בתוך הסרט עצמו.
הורדתי אלפי תוכנות וניסיתי להדביק את הכתוביות לסרט
או שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את הכתוביות או שיש לה בעיה עם הסרט.
יש לי את הסרט גם בmov וגם בavi
והכתוביות כרגע ב.txt
ניסיתי להמיר את הכתוביות גם לקובץ .srt פשוט ע"י save as בנוטפד

אני פשוט רוצה לחבר בין שניהם ולשמור את זה כקובץ אחד ואז להעלות את זה ככה ליוטיוב (אני מנחשת שזה מה שיעזור לצפות בסרט עם הכתוביות דרך האייפון)

מישהו מבין בזה ומעוניין לזכות בהכרת תודה עולמית ונצחית?

גיליום

New member
הוספת כתוביות לסרטון ביוטיוב

הטמעת כתוביות בוידאו הוא הליך לא מסובך, אך צריך להבין איך מבצעים אותו..
"הורדתי אלפי תוכנות.." - את יכולה לציין את זו שהיתה הכי נוחה עבורך ומה היתה הבעיה איתה? אם נדע את שם התוכנה, נוכל לעזור לך להתקדם איתה.
מתיאור המצב הנוכחי, לא הצלחתי להבין האם יש ברשותך כתוביות בפורמט SRT, או שיש לך כתוביות בקובץ טקסט (TXT) פשוט? הפורמטים האלו לא מקבילים ושינוי סיומת הקובץ בלבד, לא הופכת קובץ TXT לקובץ SRT. קובץ SRT הוא אמנם מבוסס טקסט, אך מלבד הכתוביות עצמן, הוא מכיל גם את התיזמונים שלהן (זמן התחלה וסיום של כל כתוביות שתוצג).
אם תטמיעי את הכתוביות אל תוך הוידאו, זה אכן יאפשר לך לעלות את הסרטון ליוטיוב עם הכתוביות ויאפשר לכל מי שיצפה בסרטון, לראות אותו עם הכתוביות..
רק כדאי לדעת שיש דרך נוספת לחבר כתוביות לסרט ביוטיוב והיא מהירה וקלה יותר מהטמעת הכתוביות אל תוך הוידאו. מכיוון שעניתי על שאלה באותו נושא בדיוק, לפני מספר חודשים. ראי את התשובה בקישור הזה. אחד היתרונות בשיטה הזו (למיטב זכרוני) מלבד מהירות היישום שלה, היא האפשרות להוסיף תרגום בשפות שונות (במקרה הצורך).
אם דרושות הבהרות נוספות, תשאלי פה בפורום..

בברכה,
גיליום

למעלה