הצל,תקרא....

B-BALL

New member
מה למה?!

מן הסתם, בגלל הניסוח, והצורה שבה "הביקורת" (עלק) נכתבה, שהיא פשוט תת-רמה ולא שווה התייחסות בשקל. מה קשה להבין??

double M

New member
קל להבין, אבל אני ממש לא מסכים....

ביקורת נורמלית לגמרי ושווה תגובה...

B-BALL

New member
ממש ביקורת נורמלית, מה אני אגיד לך

"אתה גרוע! מה זה צריך להיות?" "הצל,´תפסיק לזיין לכל העולם ת´שכל, גב,תלמד לבלום!!!´ אם תוריד מעצמך את הצל נוכל לראות ת´פנים האמיתיות שלך." "אל תבלבל לי את השכל על...." "אתה לא יודע לכתוב בשקל" כשזה מנוסח בצורה כזו, עם יציאות כאלה, לדעתי, זה לא שווה שום תגובה. שום תגובה.

B-BALL

New member
אז כנראה (בטוח)

שאין לך שמץ של מושג איך מעבירים ביקורת בונה. תתבע את הבי"ס היסודי שבו למדת, כי כנראה שלא מלמדים את זה שם כמו שצריך.

Wakizashi

New member
אם צריך להשוות בין הצל וסאב,

אז ע"פ דעתי האישית בעניין, אני נוטה יותר לצידו של סאב מבחינת ה"אול-סטאר" ראפר, אם צריך לקרוא לזה בשם; כלומר, יש לו הכל... ואם תשאלו מה יש לו שאין לצל, אז אני אציין בכבוד כי סאב פריסטיילר לא רע בכלל. כלומר, באמת הוא יכול להתחיל לחרוז על המקום ולהמשיך עם זה כמו כל כושי גטאות מתחיל בניו-יורק... שלא תבינו לא נכון, אין לי שום דבר אישי נגד הצל, ואני חושב כי כמה מהמשפטים שהוא כתב פצצות לגבות, אבל זכור לי שכאשר סאב והצל התארחו בפעם האחרונה בעייסק, אז סאב התחיל עם איזה פריסטייל (אנ´לא זוכר בדיוק, אבל הם חיכו למשהו, וקובי משך זמן או משהו כזה), ויואב התחמק מכך, פשוט בשל העובדה שפריסטייל על המקום הוא כנראה לא משהו שהוא מאד חזק בו. אל תדאג, צלוש, אתה בחברה טובה-- גם אני לא מצליח לעשות פריסטייל על המקום, אבל לפחות קיבלתי טיפים מסניקארז איך להתחיל להתאמן... (;

double M

New member
כן היה מצחיק.....

"תן לו, תן לו, תן לו ת´ביט אה אה אה מה הוא יעשה? הוא יחליט אני בינתיים יזרוק כמה מילים בעברית....."

TakTik

New member
שמעתם אתמול את הפריסטייל

של סאב שי ודנידין 7 דקות שלמרות שרובם היום שורות כתובות אגב שמתם לב שלסאב יש כמה שורות שהוא מכניס לכול פריסטייל בזמן האחרון נו אלא עם "הכי בולט בשטח קרא לו קילמנג´רו" ו"איך קוראים למוזיקה שלך - אה אחי תלוי זה לא משנה אם תקרא לזה חיקוי"

double M

New member
זה מאותו שיר, נראה לי....

ת´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´ או בקיצור ת.א.ק.ט. והוא גם עשה כמה פעמים את "תעזור לי דוקטור הופמן....." בית מעולה.

שלומי44

New member
כי אם...

כי אם זה בסובארו או במיצובישי פאג´רו הכי בולט בשטח קרא לי קילמנג´רו זה הפריסטייל ה278 שהוא ממחזר את אותה שורה...

DJ$upreme

New member
זה ידוע שכל "פריסטילר" מחזיק חרוזים

קבועים, וכמה שיותר ככה הוא יותר מוכשר. סאב למשל חוזר הרבה על החרוז עם צביקה פיק. וכל ה"פריסטטילרים" בעברית חוזרים על החרוזים של "ראשון" "מיקרופון" "נכון" וכו´.

שלומי44

New member
צודק אבל

זה בפריסטייל לייב שאתה רק מאלתר אבל אצל סאב זה כבר הרגל עם אותם שורות שבפעם הראשונה-שנייה יפות אבל די נמאס...

לא ממש....

אני בתור אחד שעושה פריסטייל מנסה תמיד לצאת מהשגרה ולא לחזור על חרוזים ולעבור לפעמים על השורה כמה פעמים עד שיוצא משהו מטורף בכל מקרה למה דווקא ראשון, מיקרופון, נכון יש עוד הרבה חרוזים אני דווקא רואה שאני קבוע על מספיק , מעיק ,מחניק וכל הדברים האחרים שמתחרזים עם זה אבל סל הכל באמת כמעט כל אחד מחזיק חרוזים

RunNGun

New member
למען האמת זה כך

באתי נונשלאנטי סאבלימינל אוכל ת´מתחרים שלו בשאנטי רילאקס! בוא ניקח ת´מיקרו למקס מבריק בחרוזים קרא לי וקס תל-אביבי(ם) פרובוקטיבי(ם) מחושגז אחושרמוטה, מעשן פאסיבי יש לי אליבי וגם הקטע עם המיצובישי פאג´רו זה בא משיר שראיתי פעם בגיוועץ´, של סאב הצל ושי שהפזמון הולך ת´ אל הא´ אל הק´ אל הט´ תאקט! הם באים ומייצגים את האמת איו, שי אתה מוכן? כן במתחרים בועט שולט במיקרופונים כמו באלף בית

למעלה