הצל -- והמקור תמונת הצל והמקור
N nshay7 New member 12/2/14 #5 הנוף היפה הנוף היפה נמצא מתחת לעננים (העמקים,הפריחה, הברכות ומאגרי המים) אז למה לטוס מעל - משעמם!!!
J jsurie New member 12/2/14 #6 שי, כשאתה טס מעל הים, הכי כף לטוס מעל מרבד של 8/8 סטרטוסים ולגרד את הפסגות.
N nshay7 New member 12/2/14 #7 מפחד מעל הים מפחד מעל הים ,יש שם חיות שאני לא ממש מחבב. מעדיף קרקע מוצקה.
N nshay7 New member 12/2/14 #9 רק לך יאיר רק לך מותר, .(תזהר לא להישאב אליהם) אני יש לי פחד גבהים מעל העננים..
י יאיר גיל New member 12/2/14 #10 הגדר המכשירים שלי לא בתוקף וגם לי אסור עכשיו. אי אפשר להישאב לעננים כשטסים מעלייהם.
N nshay7 New member 12/2/14 #12 בוא לטוס בעמק יאיר בוא לטוס באזור העמקים (יזרעאל - בית שאן) יפה פה "משו משו" .מצורפת תמונה של "תמונת שדה" על יד עין חרוד מאוחד למרגלות הגלבוע.
בוא לטוס בעמק יאיר בוא לטוס באזור העמקים (יזרעאל - בית שאן) יפה פה "משו משו" .מצורפת תמונה של "תמונת שדה" על יד עין חרוד מאוחד למרגלות הגלבוע.
י יאיר גיל New member 12/2/14 #14 למה יש לך יסוד לחשוב שאני לא טס שם? רק ביום שישי האחרון הייתי במגידו.
N nshay7 New member 12/2/14 #15 הייתי נימוסי ונחמד ראיתם את "ציור השדה" הזה? בעוד חודשים - חודשים וחצי כל ה"תמונה" תהייה בגוונים שונים של צהוב - זהוב.(ולפני כן בגוונים של ירוק)
הייתי נימוסי ונחמד ראיתם את "ציור השדה" הזה? בעוד חודשים - חודשים וחצי כל ה"תמונה" תהייה בגוונים שונים של צהוב - זהוב.(ולפני כן בגוונים של ירוק)
ר רמי בר1 New member 13/2/14 #16 בים שלנו אי אפשר להטרף עי כריש, וגם לא למות מהיפוטרמיה. אפשר או לטבוע,או למות משיעמום לפני שימצאו אותך.
בים שלנו אי אפשר להטרף עי כריש, וגם לא למות מהיפוטרמיה. אפשר או לטבוע,או למות משיעמום לפני שימצאו אותך.
ר רמי בר1 New member 13/2/14 #17 בים שלנו אי אפשר להטרף עי כריש, וגם לא למות מהיפוטרמיה. אפשר או לטבוע,או למות משיעמום לפני שימצאו אותך.
בים שלנו אי אפשר להטרף עי כריש, וגם לא למות מהיפוטרמיה. אפשר או לטבוע,או למות משיעמום לפני שימצאו אותך.
J jsurie New member 13/2/14 #18 רמי, אני מקווה שהכריש יודע את זה. בנוסף, בים של 18 מעלות אפשר למות מהיפוטרמיה.
V vasp New member 13/2/14 #20 צלילה עם כרישים בחדרה 12.2.14 https://www.youtube.com/watch?v=kR4G_UXPZyU