הצלת כלב מבעליו

AdiNH

New member
הצלת כלב מבעליו

לפני מס שבועות נתבקשנו לאמץ לברדור בן 8 מפוטסבורג פנסילבניה בהתחלה הבעלים הבטיח להביא אותו עד בוסטון,אחכ ביקש שניפגש באמצע,עכשיו הוא החליט שאין לו זמן והווא מוסר את הכלב לצער בעלי חיים, התקשרתי והתחננתי שלא יעשה את זה לכלב,אז עכשיו אני נאלץ לנהוג עד פיטסבורג וחזרה כ11 שעות כל כיוון חשבתי לטוס צד אחד$59 אבל לשכור רכב בנקודה אחת ולהחזיר בשדה שונה עולה תופת של 160$ אז החלטנו לעשות את שני הכיוונים ברכב

Boston Guy

New member
סע בזהירות ושיהיה בהצלחה.

שים שמיכה על המושב האחורי של האוטו (אתה לא יודע אם הכלב מקיא בנסיעות). קח איתך כמה בקבוקי מים לדרך וקערה שהכלב יוכל לשתות ממנה לפעמים. כמעט בכל rest area באוטוסטרדה יש פינה שבה ניתן לתת לכלב לעשות צרכים. קח איתך שקיות ניילון לאסוף אחריו. גם אם יש ב rest area מסלול ל dog run אל תשחרר את הכלב מהרצועה. הוא עדיין לא מכיר אותך ועלול לברוח. קח בחשבון שהכלב עלול להיות לחוץ \ בדיפרסיה בזמן הנסיעה וכמה ימים אחרי. 8 שנים זה הרבה זמן (חיים שלמים בשביל כלב) ולברדורים הם חכמים. הוא יודע שהוא נזרק מהבית ושבא שינוי. אם יש להם צעצוע שהוא אוהב - קח אותו לדרך, שיהיה לו משהו מוכר. תבדוק במה הם מאכילים אותו - ותשתמש באותו סוג אוכל. לפחות בהתחלה. כך תוכל להבדיל בין "הוא לא אוהב את הטעם של האוכל החדש" ל "הוא פתח בשביתת רעב". תזכור שאם לברדור לא אוכל - זה אומר שהוא חולה או מדופרס קשות. הזן הזה זללן גדול כשהכל תקין. קח מהם את הטלפון של הוטרינר שלו בפנסילבניה, ובהזדמנות תתקשר ותבקש שישלחו לך את התיק הרפואי שלו (אם הבעלים הנוכחי לא טרח להכין עבורך את זה). כשתחליט לאיזה וטרינר אתה לוקח אותו ב NH - תעביר להם עותק של התיק. אל תשכח שצריך dog license מהעירייה שלכם, ודי סביר שהם ידרשו לראות תעודת חיסון כלבת. בהצלחה!

AdiNH

New member
../images/Emo46.gifאיזו חוצפה יש לבעלים

מתברר שהבעלים עובר לבית חדש מPA לOH ואת הכלב הוא משאיר לי בפנסיון באוהיו כשעה ורבע נסיעה נוספת מפיטסבורג עכשיו אני אוכל לנעוץ עוד סיכה במפה והפעם באוהיו בחיים לא חשבתי אפילו לבקר בOH

RoyG NJ

New member
תגיד תודה שהוא לא עובר לפלורידה.

וזורק את הכלב על I-95 . איך אנשים יכולים לעשות דברים כאלה לבן בית ?!

AdiNH

New member
גם את זה שקלתי

גיסתי רוצה להוציא את הילדים ממנו בטענה שהוא לא ראוי להיות אבא גיסי אומר שהבן אדם השתנה ואפילו הוא לא מצליח להבין אותו נראה לי נפלה לו לבנה על הראש

AdiNH

New member
הבעלים מסרב לשתף פעולה

מבחינתו הכלב הולך לפנסיון סופש הבא ומשם זו כבר בעיה שלי לא נורא,אחותי תצטרף אלי ונתחלק ב11 שעות הנהיגה ננצל את זה לסופש שונה רק שלא יבוא פתאום שלג,בשבועיים המזג אויר יכול להשתנות כאן באופן דרסטי

mt98

New member
<איקון של שאלה רגישה >

עדי, שקלת לאמץ לברדור אחר, קרוב יותר? אם כן, ואתה מוכן להתנתק רגשית, אז גם יש סיכוי שהבן-**** יתעשת ויסכים גם להזיז את התחת בשביל הכלב שליווה איתו שמונה שנים. אתה רך מדי כלפיו.

AdiNH

New member
הענין דוסכס כבר אבל בכז

הבעלים אפילו לא הודיע לי שהתכנית היא למסור את הכלב לצער בעלי חיים את זה שמעתי מאחיו שהוא במקרה הגיס של אישתי אחרי שהבעלים איבד את אשתו לפני כשנתיים הוא הכיר בחורה שמסיתה אותו נגד הילדים שלו ונגד הכלב כמובן לא רק שהילדים איבדו אמא,עכשיו הם יאבדו חבר מכיוון שאנחנו מחפשים לאמץ כלב בן3-4 ופתאום באה ההזדמנות הזאת ,למרות שהכלב בן 8 (בעבר אימצנו כלבה בת8 שבינים הלכה לעולמה בגיל 16 לפני 4שנים) ככה הכלב נשאר במשפחה וכשהילדים יבואו לבקר את הסבא בבוסטון הם יוכלו לראות את הכלב חשבתי לעשות שתי מעשים טובים להציל כלב בן שמונה מאפשרות שיורדם בצער בעלי חיים הילדים יודעים איפה הכלב ואולי אפילו נוכל ליצור קשר באינטרנט

hello all

New member
מצדיעה לך!!!

קוראת את כל הפוסטים שכתבת בנושא, גם בעבר, וליבי מלא הערכה אליך! כל הכבוד!!!

למעלה