הצלת חיים - עזרה

הצלת חיים - עזרה

נשלח לי במייל ... אנא הפיצו את האימל הזה לכמה שיותר אנשים , ככל שתפיצו יותר ככה הסיכויים להציל את הבחור גדולים יותר.במידה ואתם יודעים על מישהו עם סוג דם כזה ניתן להתקשר ישירות ליפעת בטלפון שרשום למטה או אלי(דורון) בטלפון 652319-068 ..רק שתדעו שפנו אלי 13 עם סוג דם A- שקיבלו את האימל וששאלתי ממי הם קיבלו אותו הבנתי שהוא עבר הרבה מאוד שרתי דואר בדרך אליהם.במקרה אחד כנראה נמצא תורם מתאים. מעבר לזה יש אפשרות להתקשר ליפעת ולהגיד לה שראית את האימל ואתה תנסה לעזור לה ככל יכולתך ומתפלל בשבילך ולפעמים דברים קטנים עושים מעשים גדולים. [Zexer, Doron] חבר שלנו, בחור בן 30 צריך לעבור השתלת מוח עצם ומחפש תרומות דם דחוף ! אם ידוע לך על מישהו עם דם AB+ בריא שלא לוקח תרופות ומוכן לתרום דם נודה לו אם יצור קשר עם אישתו יפעת בטלפון: 475477 -064 או שייגש לבנק הדם בבי"ח תל השומר ויגיד שהתרומה היא עבור ערן נדיר הנמצא במחלקת השתלות, שעות פתיחת בנק הדם: א'- ה' – 08:30-15:00 ד' – 11:00-18:00 הרבה בריאות ,ומי ייתן שימצא תורם/ת מתאימים בשבילו אם ברצונכם לברר מה סוג הדם שלכם, תוכלו לעשות זאת (במידה ותרמתם פעם דם) בטלפון: 5300400-03 - בימות השבוע בין השעות 14:00-15:00

חן (*_*)

New member
הוא כנראה צריך תרומת מח עצם ולא דם!

כך שהפרטים שניתנו לך אינם נכונים. במקרה, אני נמנית בין השאר על חבורת מתנדבים אשר עושים פעמיים בשנה מבצעים של נטילת דגימות דם לאיתור תורמי מח עצם. אצור קשר עם אישתו על מנת לברר קודם כל אם העניין אקטואלי (לא פעם מקבלים באימייל הודעות מסוג זה שכבר אינן אקטואליות וממשיכות להסתובב במדיה). אפנה אותם למקום הנכון על מנת ליצור קשר עם בנק מח העצם הארצי ודרכם לבנק העולמי. אנצל הזדמנות זו להודיע שבסתחילת אפריל אנחנו יוצאים שוב למבצע איתור תורמי מח עצם ונשמח אם תהיה נכונות רבה. על התאריך, מקומות ופרטים נוספים, תבוא הודעה חדשה.

לחן יוזמה ברוכה

והמון המון הצלחה שנשמע רק דברים טובים ושכולם ניהיה בריאים ומאושרים

תודה לכל המגיבים

ואני עושה זאת כי אני אוהבת לעזור לאחרים ובימים כאלו, כל הושטת יד ועזרה זה מעשה אצילי וגדול שבא מהאהבה שנשמע רק בשורות טובות עם בריאות אושר והמון שמחות

למעלה